לא יודעת יש 2 נעמ"ת בנתניה לא יודעת אם זה אותו אחד חגי בנעמ"ת בדרום העיר
L limooor New member 6/7/05 #17 לא יודעת../images/Emo4.gif יש 2 נעמ"ת בנתניה לא יודעת אם זה אותו אחד חגי בנעמ"ת בדרום העיר
S suzann New member 6/7/05 #22 אכן ביקשתי לדבר עם מקור ראשון בכל הסיפור וחברה שלי בודקת אם זה אפשרי. אגב אנחנו לא מאזור נתניה יותר לכיוון ראש העין וזה לא פעוטון של נעמ"ת
אכן ביקשתי לדבר עם מקור ראשון בכל הסיפור וחברה שלי בודקת אם זה אפשרי. אגב אנחנו לא מאזור נתניה יותר לכיוון ראש העין וזה לא פעוטון של נעמ"ת
י ים2004 האחת New member 6/7/05 #23 מה אפשר לעשות אם הילד נמצא במשפחתון או פעוטון בביתה של המטפלת. איך אפשר לשים איזה מכשיר כדי לשמוע/ לראות מה נעשה שם. למישהו יש רעיון?
מה אפשר לעשות אם הילד נמצא במשפחתון או פעוטון בביתה של המטפלת. איך אפשר לשים איזה מכשיר כדי לשמוע/ לראות מה נעשה שם. למישהו יש רעיון?
ה היידי אור New member 6/7/05 #25 ../images/Emo130.gifמצלמות נסתרות../images/Emo130.gif שכן שלי פתח עסק "גלבוע מערכות" מצלמות מעקב מצלמות נסתרות תקשורת בית חכם מערכות מיגון בקרות כניסה קוראים לו גדי לוי 0526200911 [email protected] וכל מי שתגיע מהפורום תקבל 5% הנחה. (אפשר להוסיף להנחות הקבועות לחברות הפורום)
../images/Emo130.gifמצלמות נסתרות../images/Emo130.gif שכן שלי פתח עסק "גלבוע מערכות" מצלמות מעקב מצלמות נסתרות תקשורת בית חכם מערכות מיגון בקרות כניסה קוראים לו גדי לוי 0526200911 [email protected] וכל מי שתגיע מהפורום תקבל 5% הנחה. (אפשר להוסיף להנחות הקבועות לחברות הפורום)