אז מה חדש??

liat ליאת

New member
זוועה

לא יכולה להבין מה עובר לגננות האלו בראש כשהן מתעללות בתינוק חסר ישע. פשוט לבכות איזו אומללות

suzann

New member
התיעצות דחופה!!

שלום לכולם אני בד"כ שותפה סמויה כאן, ובכל זאת רציתי לשאול אתכם שאלה הבת שלי בת שנה ושלושה חודשים רשומה בפעוטון יחד עם עוד 10 ילדים . אנחנו גרים בישוב קטן ואתמול חברתי מהמקום התקשרה אלי לספר לי ששמעה סיפורים על הגננת במקום, מחברה שעבדה שם לפני חמש שנים (גרירות צעקות וכד') ועוד סיפור מאמא אחת בגן על ילדה אחרת שחזרה עם סימנים כחולים הביתה ואחרי שהסימנים חזרו על עצמם היא פנתה לגננת וזו הודתה שהיא היתה בתקופה קשה (עמדה להתגרש מבעלה ועוד כל מיני סיפורים) וכנראה שהיתה עצבנית והיא זו שגרמה לסימנים . עכשיו אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד כמו שכולנו יודעים אסור להיות ניזונים משמועות ובטח לא מזו שסיפרה לזו ששמעה מהאחרת.....ועובדת לשעבר שאני לא יודעת מה טיב יחסיה עם המעבידה שלה לשעבר . אבל אני כאמא ועוד אחרי ששומעים את כל הסיפורים האלה, חייבת לעשות משהוא ואני לא יודעת מה!!! הבת שלי לא מטופלת ישירות מול הגננת אלה עם מטפלות אחרות, אבל בכל זאת מידי פעם גם הגננת הזו נמצאת איתה ובשנה הבאה עוד יותר. במהלך השנה כיתת הפעוטות עברה להיות קרובה יותר למקום בו נמצאת הגננת הזו והבת שלי מאוד הפתיעה אותי שהיא הולכת אליה ברצון ובלי לבכות (בניגוד לחלק מהמטפלות אליהן היא רגילה) מה לעשות חשבתי להתיעף עם עוד הורים או אפילו עם אחת המטפלות איתה אני בקשר טוב גם אחה"צ , האם זה נכון אולי אני שופכת את דמה לשווא? תודה לכולם שהגיעו עד הלום.

suzann

New member
תארתי לעצמי שתיהיה כאן הבוקר../images/Emo23.gif

גם אתה מוטרד, אה? קשה לי לעבוד רק מהמחשבות....

אני לא יודעת אם יש אמת בשמועות

אבל אם באמת ילד חזר הביתה עם סימנים כחולים כי היא "עברה תקופה קשה", והוציאה זאת על הילדים הייתי מוציאה את הילדה מהגן לאלתר!, אני גם לא מבינה איך גננת כזו ממשיכה לעבוד, ואיך לא הגישו נגדה תלונה במשטרה? כולנו עוברים תקופות קשות וימים קשים, האם את מוכנה לקחת את הסיכון שכשיהיה לה קשה(ובטוח שיהיה בשלב כלשהו כי ככה זה בחיים) בתך תותקף? אני הייתי בודקת את השמועות לעומק, ומנסה להגיע אל האם שבנה הוכה, ומשוחחת איתה.אם יש דברים בגו' לא רק שעלייך להוציא את בתך, אלא שהגננת חייבת בדרך זו או אחרת לסיים את עבודתה עם ילדים ויפה שעה אחת קודם!!!!!!!!

star122

New member
זו רק דעתי

יכול להיות ששופכים את דמה לשווא (האם את מכירה את האמא של הילדה שנפגעה מאותה גננת ) אבל אם זה קשור לילד שלי האימרה Better Safe then Sorry קובעת יותר. היית מרחרחת עוד קצת מסביב(גם לדבר עם הורים אחרים וגם עם המטפלות האחרות )ואם עדיין לא נראה לי הייתי בהחלט מוציאה את הילדה מהגן

קייס

New member
לבדוק לעומק

אני הייתי בודקת את השמועות ומדברת גם עם המטפלות האחרות שעובדות איתה וגם עם האמהות האחרות ומגבשת דרכי פעולה באם צריך.

limooor

New member
הבעיה היא שמטפלות בדרך כלל

לא יספרו כי הן חוששות לאבד את מקום העבודה שלהם (הן יודעות כמה קשה למצוא עבודה היום)

הייתי אוספת את שאר ההורים

ומספרת להם על ההתלבטויות שלכם. עדיף לא להשאיר את ההרגשה הרעה לעצמכם, כי אם חו"ח יקרה משהו, שתדעו ששיתפתם את כולם.

limooor

New member
אולי קודם לעשות מעקב אחריה

לבוא באמצע היום ולהפתיע אותה או לעמוד מאחורי הדלת ולהקשיב...ואז לאסוף את ההורים ולשתף אותם ואז תחליטו ביחד מה עושים שיהיה בהצלחה ממש מפחיד לשמוע

הקטע שכל כך קשה לנו להאמין

הוא בגלל שאיך שאדר רואה אותה בבוקר היא פשוט "נופלת" אליה ואפילו לא מצייצת כשאנחנו אומרים לה שלום. מה שלא קורה אם שאר המטפלות.

limooor

New member
../images/Emo4.gifתשמע

היו כבר הרבה מקרים (חלקן של בנות מהפורום) שהילדים חוו התעללות מצד המטפלת וכן היו קופצים על המטפלת ומחייכים להם בבוקר ורק שהתקינו מצלמה נסתרת הם גילו את הזעווה לא מנסה להפחיד אותכם אבל מצד שני אל תהיו שאננים

lulyK

New member
נשמע לך שיכול להיות שזה נכון?

הייתי מבקשת לדבר בעצמי עם הבחורה שעבדה שם. אם הייתי מתרשמת שהיא אמינה, בזה הרומן עם הגן היה נגמר.

אני אומרת אין עשן בלי אש

לרדת לשורש העניין ואם הסיפורים נכונים - שיעיפו אותה ואם לא אז תמצאי לילדה מקום אחר ..... סימנם כחולים היתי הורגת אחת כזאת.....

יווואווו נוראאאא

מעניין אותי על איזה פעוטון מדובר. נבלה הגננת הזו !!!!!!!! זה עוד יותר מחזק אותי להישאר בבית עם הילדה עד שתוכל לדבר איתי חופשי חופשי ולספר לי ב-ד-י-ו-ק איך עובר עליה היום בגן!!!!!!!!! ראבאק איתן הגננות האלה - אין להן כח למקצוע הזה , הן מקבלות את הג'ננה שלהן , הן מתרגזות - תפרשו או מלכתחילה אל תיהיו במקצוע הזה!!!

לא, הן סתם מפלצות אדם....

גם אני עייפה היום בעבודה אבל אני לא מרביצה לאף אחד כאן..... מי שמרביץ ככה לילד הוא פשוט מפלצת אין מילה אחרת.

למעלה