אז מה חדש אצלכם?

oren29at

New member
אז מה חדש אצלכם?

אגרגציה של (בערך) פוסטים אחרונים של מוזיקה מומלצת. חוו דעה, הוסיפו משלכם, או הידומו לנצח! (או משהו).

oren29at

New member
מהדהד המלצות קודמות

המלצה אחת, ליתר דיוק, של חובבת המוזיקה כמה פוסטים מתחת: הזמר/להקה Ty Segall שהוציא אלבום בשם Manipulator שכשמו כן הוא: חתיכת מניפולציה על האוזן. זאת פיסת רטרו-פסיכדליה מהנה להאזנה בזכות כמות מרובה של שירים טובים בתוך אלבום די עמוס (17 שירים בסך הכל). אפשר בקלות לחשוב שמדובר באלבום אבוד מבציר 1968-1970, מה שיתלבש כמו כפפה לאוזן של רבים מגולשי/משתתפי הפורום. הידע הפסיכדלי שלי עלוב למדי בלשון המעטה, כך שקלטתי בעיקר את אווירת הרטרו, אבל לא רפרנסים ספציפיים. מנוסים ממני בטוח ימצאו שם הומאז'ים לרוב, ועדיין אני לא חושב שזה יפגום בחויית ההאזנה. חוצמזה, יש לו/להם איזה עניין לא פתור עם דייויד בואי/טי רקס, שהדים שלהם קלטתי ביותר משיר אחד.

לכו על זה, מה יש לכם להפסיד?

The Antlers

קיימים מ-2006 , סגנון אינדי נעים מאוד, הוציאו שנה שעברה Familiars , די טוב לדעתי, אבל אין מה להשוות עם Hospice מ-2009
אלבום מצוין from start to finish ..

arieltr

New member
הבחנתי בהם היום בביקור בחנות

בסוף לקחתי את האלבום Merriweather Post Pavilion של האנימל קולקטיב.
לא אחד הראשונים שלהם אלא אלבומם השמיני מ-2009 לכן הציפיות לא הכי גבוהות. נשמע ונראה.

Opeth

להקת מטאל וותיקה שהוציאה שנה שעברה אלבום non-metal , שינו קצת כיוון וזה הצליח להם , ישנם קטעים יפים לאוהבי הז'אנר
Pale Communion

Octopus Syng - Reverberating Garden Number 7

גם את התקליט הזה עוד לא פתחתי. להקה פינית חזקה ביותר באלבום מ 2014. בעצם ממה שזכור לי (יש לי גם אלבום מ 2004
) זו להקה של איש אחד.

למעלה