אז מה חדש אצלי

אז מה חדש אצלי

אני חושבת שעבר בערך חודש מאז כתבתי פה בפעם האחרונה. חודש מאז פטירתו של חמי. החודש הזה היה חודש קשה. קשה להתמודד שוב עם תחושת האובדן של אדם יקר ואהוב וקשה למצוא את הכוחות לחזק את יתר בני המשפחה. א ב ל אומרים שבכל רע יש גם קצת טוב והטוב הוא שבחודש האחרון גיליתי בעצמי כוחות שכבר הספקתי לשכוח. כוחות שעזרו לי לעמוד בפרץ בהצלחה ואפילו לשאת דברים באזכרה מבלי להתמוטט. כוחות שגרמו לי להעיז ולקבל הצעת עבודה אחרת שאמנם לא תגדיל את המשכורת אבל תקטין לחצי את מספר שעות העבודה. מצטערת על ההעדרות הארוכה, מבטיחה לנסות לכתוב כמה שיותר.
אוהבת את כולכן.

כל הכבוד על הכוחות שהצלחת לגייס...

זה נכון שהרבה פעמים בעיתות משבר, אנחנו מגלות שיש בנו יותר כוח משחשבנו...למרות שכשחווים אובדן בפעם השניה, לדעתי זה יותר קשה מהפעם הראשונה... אני יודעת, שאני מאוד קשורה להורים של בעלי ואני לא יודעת איך אגיב, אם חס וחלילה יקרה להם משהו... תמשיכי להיות חזקה ולשמור על הגישה החיובית

../images/Emo9.gif

מאוד שמחתי לקרוא את ההודעה שלך.. שמחה לשמוע שגילית את הכוחות שבתוכך.. תמיד בזמן משבר אנו מגלים עד כמה אנחנו חזקים.. כל הכבוד לך
ובהצלחה בעבודה החדשה
יומטוב

Darkmatter

New member
איזה כיף לשמוע!

שמחה בשבילך!!! ומאחלת לך רק ימים יפים והמון אושר! :)

היי מיכל

שמחה לשמוע שבהתמודדות הקשה שהיתה לך, מצאת כוחות שלא ידעת ולא זכרת שקיימים בך... צר לי על שהיה עלייך לגלות זאת, אבל אם כבר היית בסיטואציה כזו לפחות הצלחת לעמוד בה בצורה שהיתה נכונה וטובה לך, ואפילו היה בך הכוח לחזק אחרים - כל הכבוד! הצליחי בעבודתך החדשה, והמשיכי לשתף בחייך. טוב לראותך כאן שוב...

עודליל

New member
איזה עידוד לקרוא את ההודעה שלך

על הבוקר ביום החופשי שלי, שתהיה לך הצלחה בעבודה החדשה.

איזה יופי!

מילים כדורבנות. כל הכבוד לך! שמחתי לשמוע. תודה ששיתפת אותנו ...

למעלה