אז מה חברה..

maiii c

New member
אז מה חברה..

מחר ביצפר..שנה אחרונה.. שיהיה מלא בהצלחה לכולם, נצלו ותהנו מכל שניה ונתראה מחר בשעת 0! ( 3 יח' מתמטיקה: "חה, לנו אין מחר שעת 0!" יופי סתמו!~)
יאללה נתראה, בהצלחה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אפילו לא בצחוק

השנה אנחנו נהיה מחזור בוגר ומאופק ולא נביא אלכוהול.. ולא הייתה פה נימה צינית אני חושבת שמה שעינת סיפרה על החבר'ה האלה שהשתכרו זה פשוט מבייש.

id0a

New member
ויינשטוק לא קונה לאף אחד בפולין!

הוא מביא הכל מהארץ!

נטשה 59

New member
אם ויינשטוק מביא אלכוהול

יש לו עסק איתי.. ואחרי שהוא ראה אותי ביום שלישי הוא יחשוב פעמיים -_-

id0a

New member
כולם, מזה רק ויינשטוק ?

אם רק ויינשטוק אז אנחנו מעאפנים, במוצ"ש אנחנו הולכים לפשוט על טיב טעם! גם ארן בא ונותן לנו מתנת פרידה, הוא דיבר על איזה קוניאק משובח.

נטשה 59

New member
אל תדאג

יש מספיק אנשים שלא ירצו שתשתו עידו אז גם לך יש איתי עסק עכשיו.

trasher

New member
נו באמת

אולי אף אחד לא ישתה אבל בטוח ש90% ממי שיהיה שם יסניף קוק. והנותרים יהנו מהרואין.. אבל אלכוהול לא יהיה.

id0a

New member
כי לא אמרו שאסור סמים !

עזוב את האלכוהול והגענו לסמים, ביחד בדרך לאושוויץ נעשה כיף חיים !!

Tree Hugger

New member
אופיר..

אנשים אצלנו שתו במשצים (האמ התלהבות) אותם אנשים שיוצאים גם לפולין, את חושבת שלא ישתו בפולין? :/

YaLdoNet 4 EveR

New member
חושבת? מאמינה

ההשוואה בין המש"צים לפולין היא הזויה ולא לענין אבל אני אגיב בכל זאת לא, הם לא כי יש לעשות כיף במש"צים ויש להתנהג כמו בני אדם בפולין

Tree Hugger

New member
ההשוואה הזויה?

אז איפה באמת נמתח הגבול? בפולין אסור אבל משצים כן... במשצים שכביכול האנשים אמורים להיות ערכיים, מוסריים, לעמוד בחוקים מסוימים ובסיסיים שחלים על כל הסמינר- מותר אבל בפולין שזאת ארץ זרה- אסור. להתנהג כמו בני אדם צריך בכל מקום. זה לא אמור להתחיל ב קטן ? ואלה שכן שתו והחליטו לעשות שטויות או איך שאת קוראת לזה- "כיף" לא הכתימו את הסמינר כולו? הם כן. הם עשו שם רע לכל הסמינר הזה, תתפלאי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני אגיד לך את ההבדל

שתייה היא לא דבר לא מוסרי השטויות שאת עלולה לעשות במש"צים תחת השפעת אלכוהול עלולות להוציא "שם רע לסמינר כולו", והשטויות שאת עלולה לעשות בארץ אחרת, ארץ שטרם נמחקה ממנה האנטישמיות לגמרי, עלולות להוציא שם רק למדינת ישראל כולה אם לא ליהודים כולם. אז במש"צים, שם נותנים לנו קצת להתפרק וקצת לעשות כיף יש אנשים שלוקחים את זה קצת רחוק מדי, אולי אבל בפולין אין לזה מקום בכלל ואני יודעת שהם יודעים את זה.

למעלה