אז מה חבר´ה

Papito

New member
אז מה חבר´ה

התחלתם כבר לכוון את הדרבוקות שלכם לקראת ה30 לחודש?

Papito

New member
אה ועוד דברברון

תעשו ג´אסטה קנו השבוע זמן הנגב יהיה טוב, עליי

crovee

New member
אלון

לא כל כך הבנתי על מה הולך להיות הערב. אין להקות צעירות שמופיעות? כל הערב מתבסס על תופים וטרבוקות שאנשים יביאו מהבית שלהם? אה... ועוד משהו- זה הולך להיות ערב בסגנון מזרחי כזה?

Papito

New member
אנומליה../images/Emo168.gif

אנומליה לא יופיעו כלהקה הפעם עקב לו"ז צפוף אבל יהיו חבר´ה מאנומליה שינגנו

Papito

New member
מיכל!!!../images/Emo23.gif

נתחיל בזה שאניייי אוההההההבבבבב אותךךךךךךך!!!!!! נעשה עכשיו סדר בדברים, אין להקות צעירות שמופיעות הפעם, במקום זה יופיעו חבר´ה עם גיטרה אקוסטית ומיקרופון (מי שרוצה להופיע מוזמן להודיע לי) החצי הראשון של הערב יהיה אנפלאגד קלאסי טהור, ז"א הקראת שירה ושירה בליווי גיטרה אקוסטית, החצי השני של הערב זה סדנת תיפוף שמעבירים חבר´ה מ"מתופפי המדבר" בקיצור זה לא יהיה שאנטי מזרחי שכזה, או שכן או שלא, עדיין יהיה כיף!! את עדיין אוהבת אותי?

DEATHRUCTION

New member
אולי נסדר משהו.....

אני יביא מגבר אתה בס אקוסטית? ד"א היו שם גיטרות אקוסטיות?

Papito

New member
רק רגע גלעד

דיונים על מי מופיע לא על גבי הפורום

crovee

New member
נו אלון...

אני אפעם לא אשכח את מה שהיה בינינו...
בטח שאני אוהבת אותך!!!

מיכל!!!

ידעתי שאני עכשיו אכנס לפורום ואקרא הודעה ממך!!! ועכשיו לעניינו.. אני אענה במקום אלון (למרות שאלון נהייה הדובר הרישמי של אנשי הבית קפה) : הערב, הוא אותו ערב בית קפה רק בגרסת אנפלאגד מה שאומר שהשעה הראשונה מוקדשת להרכבים שונים כמו שמופיעים בדרך כלל בשירים בגרסת אנפלגד והחל מ9 וחצי מתחילה סדנת מתופפים בהדרכת מתופפי המדבר (ובשביל זה רצוי (!) להביא תופים, דרבוקות אנד סטאף..) זה לגמרי לא יהייה ערב עם מוזיקה מזרחית שכזו.. זה אמור להיות משו אחר (אהמ.. אלטרנטיבי.. אהמ).. אלון---> אם החסרתי משו תוסיף! ותקנו זמן הנגב :)

למעלה