אז מה זה שווה בעצם

גחליליתוש, קראתי פעם תזה

שאומרת שכולנו עוברים את אותו מסלול חיים, מי יותר ומי פחות...אבל איפשהו במהלך הדרך אנחנו חווים את אותן החוויות, עוברים את אותן הנפילות לאחד זה כואב יותר ולשני פחות...אבל זה איזשהו גלגל שכולנו כבני אדם אמורים לעבור מתי שהו במהלך החיים. לא יודעת אם התזה נכונה או לא, לא בדקתי לעומקו של עניין, אבל מסתבר בעצם שאולי כן.

אני חושבת שזה נכון בבסיס..

העניין הוא שיש אנשים שמסוגלים ללמוד אחרי הנפילה הראשונה.. ויש כאלה שצריכים עוד נפילה או שניים על מנת להבין היכן טעו.. ואולי אם הבינו היכן טעו.. לא יודעים לזהות את הטעות הבאה או איך להמנע ממנה, תיקון? את מכירה את המושג? והוא נכון מבחינתי לכל תחומי ההחיים...

אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים

<פורשה נלסון> 1. אני הולכת ברחוב במדרכה יש בור עמוק, אני נופלת לתוכו. אני אבודה... אני חסרת ישע. אין זו אשמתי. לוקח לי נצח למצוא דרך החוצה. 2. אני הולכת באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק, אני מעמידה פנים שאינני מבחינה בו. אני נופלת לתוכו שוב. אני לא יכולה להאמין ששוב הגעתי לכאן. אין זו אשמתי. ושוב לוקח לי נצח לצאת. 3. אני הולכת באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק, אני רואה אותו. אני נופלת לתוכו בכל זאת... כוחו של הרגל. עיני פקוחות, אני יודעת היכן אני. זוהי אשמתי. אני יוצאת מיד. 4. אני הולכת באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק, אני עוקפת אותו. 5. אני הולכת ברחוב אחר.

michaly44

New member
לא נופלת לאותו הבור

אם הבנתי אותך נכון למדת לא ליפול לאותו הבור שממנו יצאת..? אם ככה אז הפקת לקחים. אם ידעת לעקוף, את גם יודעת שהבור שאת נמצאת בו עכשיו אפשרי לצאת ממנו.. בהצלחה

למעלה