אז מה זה שווה בעצם

אז מה זה שווה בעצם

להרגיש הכי חשובה בעולם ולגלות פתאום שבעצם התחושה הזו היא רק אצלך. בראש. כי את כל כך רוצה להאמין שתסכימי לחיות בתוך שקר, תסכימי לחיות בבועה, תסכימי לשתוק כשעוברים ליד מקום שאפשר לשמוע, תסכימי לא לכתוב כי יש עוד עיניים שקוראות. וכל הזמן הזה תרגישי הכי חשובה בעולם כי תרצי כל כך להאמין גם אם צועקים את זה רק לך באוזן, גם אם זה רק בין ארבעה קירות של הבית שלך, גם אם זה רק בתוך המיטה שלך. תרגישי הכי חשובה שבעולם רק עד לשעה מסויימת בערב וכשיקרו לך דברים שירגישו לך הכי חשובים בעולם תתחשבי ב"סביבה" וב"נסיבות" ותוותרי על הדברים החשובים האלו שלך ורק אז,רק אז תביני עד כמה את לא חשובה, עד כמה את קטנה, עד כמה את לא שווה, עד כמה את מה שקורה לך לא יקראו שום עיניים, לא ישמעו שום אוזניים, לא יכירו בך ובמה שכל כך חשוב בעינייך לפחות. ותביני שאת נתת לזה לקרות, ש בעצם את בעצמך לא חושבת שאת הכי חשובה ומה שקורה לך הוא הכי חשוב,שאת זו שוויתרה על המקום שלה ואין לך את מי להאשים מלבד אותך. את עצמך. וזה הרגע שנפשך תבקש למות.

blonda3

New member
רק לא למות לנו פה בבקשה../images/Emo24.gif

טוב. אני אולי יכולה להבין על מה את כותבת מנחשת... ורוצה לאמר לך שרק את, בדיוק כפי שנכנסת לשם למקום הזה שלא טוב לך בו רק את יכולה לשנות כיוון ולצאת משם. מאחלת לך בהצלחה. גם אני בדרך משם.

r e d head

New member
יש רגעים שהכל נראה שחור

מגדל של קלפים שנופל בבת אחת. מחר בבוקר כשתקומי תתחילי לבנות אותו מחדש תתחילי ביסודות בך.... ופחות מה שחושבים אחרים, כי את כן חשובה. ליל מנוחה לך

האשה במראה...../images/Emo24.gif

הולכת למיטה ויודעת בביטחה שאין איש בתוכה והכרית שלידי ריקה אבל ההרגשה נפלאה לא מרגישה בודדה כי מצאתי אהבה את האשה שבמראה. האשה שהיתה פעם כנועה שעשתה הכל לרצות את הסביבה שהרגישה איך החיים חולפים לידה בלי יכולת לעצור ולהנות בעצמה לילה טוב, ושינה ערבה. מכורה לאהבה.

מכורה - זה נפלא מה שכתבת ../images/Emo45.gif

הולכת לעשות מזה תמונה לחדר השינה שלי.... נהדר
נפלא
אהבתי מאוד

michaly44

New member
המקום הכי נמוך

יודעת על מה את מדברת את מחזירה אותי אחורה..כי הייתי שם. מרגישים נמוך, לא רואים את קצה המינהרה לא יודעים מאין תבוא העזרה והכי גרוע האמון בעצמך כבר מנותץ ושבור. עוברת ושבה: כרציתי לגמור עיניין..וישבתי שם..הילדים עלו לי בראש... והפתרון של ליגמור אז, כדי להשיג את השקט המיוחל..היתה רק בריחה.. ואז הבנתי..שיש לי מקום שבו אוכל כן להתמודד עם הבעיות..כן יש מקום שאפשר להתחיל צעד צעד..לאט לאט..לבנות את עצמי מחדש. את חייבת להאמין בעצמך קודם וראשית. את הכי חשובה..את היקום ואת זו שעלייך סומכים אחרים. זה שתהייה קשה כלפי עצמך מועיל רק לביקורת עצמית..אבל שתהייה ביקורת בונה. מכאן, קומי, הסתכלי למה הגעת..להיכן את יכולה להגיע..ותראי שיש מוצא לכל דבר..וההתחלה היא: לחשוב ח י ו ב י. יש מטרה, לכי לפי המטרה, לא לזוז, לפנות מקום רק למטרה הזו: וזה לחיות ולעמוד על הרגליים. להיות בסביבת אנשים שמחים, שעושים לך טוב. אנרגיות חיוביות..והדרך קצרה להצלחה..במטרה. לא להתייאש..תחשבי..תתמקדי..בהצלחה.

עוברת

אולי אינך הכי חשובה - בשבלו אבל מה זה בעצם משנה שהרי הכי חשוב זה להיות חשובה לעצמך. את שווה ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממך אם יהיה ואם לא זה בכלל לא משנה כי הערך שלך קיים תמיד! אז היית במקום שעשה לך רע נכון נתת לזה לקרות ובכל זאת זה לא הזמן לשפוט את עצמך כולנו עושים טעויות - זה אנושי עכשיו זה הזמן לעשות את מה שטוב לך לעצמך! רוצה לכתוב? תכתבי רוצה לצעוק? תצעקי מותר לך הכל

ההבנות

הן כשאת נפגשת עם מקומות בך,שלא השכלת לראות אותם קודם לכן,או שכן ראית אבל עצמת את העיניים. תהיי חשובה לעצמך זו אכן מילת המפתח.כי כשתהיי חשובה לעצמך,עדיין אין פירושו שתהיי חשובה לאחרים, אולם תהיה שם הכרה בך,במקומות שלך,בצרכים שלך. זו את,ורק את, שיכולה לעשות את השינוי. אכן,אין כל משמעות לעובדת החשיבות שלך בעיניו או בעיני כל אדם אחר ולכן אין גם האשמה או הטלת אחריות על אדם אחר.החיים שלך והתחושות שלך מושפעים מהבחירות שלך. וכשהבחירות שלך לא מרגישות לך כבר נכונות, רק את, ביכולתך לשנות אותן. תודה לכם.

../images/Emo24.gif

תמיד אבל תמיד אנחנו נפגשים עם מקומות שלא ידענו שקיימים לפעמים אוהבים אותם לפעמים פחות אבל רק מהראיה הזאת אנחנו גדלים ואת? נראה לי כי עלית על השביל הליכה נעימה וברוכה הבאה

ophra

New member
להיות חשוב/ה

פעם היה לי חשוב... להיות חשובה...
היום כבר לא. כי אם יש אפשרות להיות "חשוב" אז גם קיימת האפשרות ההופכית - להיות "לא חשוב" וזה כבר ממש לא לעניין...
אז ניסיתי לעזוב את הביטויים ה"ערכיים" האלה... חשוב/לא חשוב חכם/ לא חכם יפה/ לא יפה או לפחות לנתק אותם לחלוטין מתחושת השווי של עצמי. השווי של עצמינו בעיני עצמינו הוא אקסיומה הוא לא נושא לדיון הוא לא שנוי במחלוקת הוא לא נמדד במדדים אובייקטיבים הוא פשוט קיים. נקודה. ברגע שמגיעים להכרה הזו - הכל הופך להיות פשוט יותר. זה לא קל להגיע לשם....
ממש-ממש-ממש לא קל ככל שמתבגרים יותר ועוברים יותר חוויות זה אפילו עוד פחות קל אבל את יודעת מה עוברת....??? אם אני הצלחתי - זה כנראה אפשרי!
(תשאלי את האיש החכם שעוזר לי כמה צרות עשיתי בדרך...
) ובדרך ל"שם" - תכתבי, תגידי ותשפכי כל מה שבא לך המסך והנוכחים בבית הזה מקבלים ה-כ-ל!
עפ
(זה נחמד להיות חשוב, אבל יותר חשוב להיות נחמד)

כמה מבינה אותך,

כמו שכבר כתבו לך אחרות, מסתבר שרבות מאיתנו היו במקום כזה או דומה, בו ראינו את הטעויות שלנו בעיקר באיך שתפסנו וחווינו את עצמנו וראינו את המחיר הכבד ששלמנו ואולי עוד נשלם וידענו שזה אנחנו ש"עשינו לנו את זה" והרגשנו ייאוש עמוק...ונפשנו בקשה למות... גם אני הייתי שם, וטיפסתי לאט לאט החוצה מהבור, זה לא קל יקירה, אבל זה אפשרי, והאמת היא שאין שום דבר אחר לעשות, אלא לצאת למסע הקשה בו לאט לאט את לומדת לחוות את עצמך אחרת להכיר בגדולתך, להיות מחוברת לעוצמתך... אם את יכולה, פרגני לעצמך הרבה עזרה בדרך הקשה, זה הזמן בו טיפול עמוק יהיה הכי אפקטיבי, כי משהו בנו יודע שהמנגנונים הישנים לא עבדו ומהו עמוק בשל לרפוי... המון המון חיבוק לך יקירה אלמונית, מעומק הלב, פייה

רות 2

New member
אני אתיחס....רק לשאלה

מה זה שווה בעצם............ כי קיבלת כאן מגוון תשובות שבחלקן מיצגות גם את דעתי אבל.........מה זה שווה???????... זה שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!! -את כל רגעי האושר שהיו שם!!!!!!!! נקודה סוף ........רות עבור...

זה מדהים לפעמים... אנשים כותבים

פה מעומק ליבם, משתפכים לפעמים על התחושות הכמוסות ביותר שלהם.. על רגשות שרק הם חשים.. אבל רק לכאורה.. פתאום כולנו מגלים שאי שם בדרך שלנו עברנו משהו דומה.. הרגשנו אותו דבר.. נגענו באותה תחתית.. לו רק היה מתכון שיציל אותנו מהתחתיות האלה.. איזה מדריך.. עשה ואל תעשה. שיביא אותנו למקום הנכסף.. עם פחות צלקות, פחות משקעים, ובלי כאבי לב.. אלא ש..... כנראה שאין תחליף להתנסות...

כי כולנו

רקמה אנושית אחת חיה גחלילית וכבר מזמן הבנתי שרק כשאת מתנסה את יכולה להבין מדריכים ותאוריות משולים לישיבה על הגדר החיים האמיתיים הם בדרך החוויה

*יערית

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

ורק האנשים שראו את התחתית, שנגעו בה...שהגב השתפשף שם למטה.... יודעים להעריך את העבודה העצמית שעשו כל הדרך למלעה..כל הדרך אל הערכה העצמית הבריאה.

רות 2

New member
גחלילית יקירה...... חלק ממרכיבי

המתכון.......נימצאים בתחתית.... אחרת "אפיית העוגה" לא תצלח לגבוהה מעלה וכשי את מערבבת את "מרכיבי העוגה"...שימי לב את מערבבת במעגלים,, בסיבובים ....פעם מעלה פעם מטה.... וכך גם בחיים ביחד ...או לחוד......... פעם מטה ופעם מעלה..... (-רות מה קרה לך..? מה נפל עליך?..ככה מתפלספת על הבוקר יאלללה צאי לעבודה לפני שתמצאי את עצמך ...מטה... -טוב טוב אני יוצאת רק לגיד לכולללם בוקר טוב)

למעלה