אז מה התברר...

Rinattt

New member
סליחה על ההתערבבות כאן...

פשוט חייבת לומר משהו קטנטן... לא ראיתי שורד מלכלכת את שמך טלה או שמא קטונתי ואני לא מבינה את ה"עקיצות" שלכם... ונניח שהיא ליכלכה, אז זו סיבה לרדת לרמה שכזאת? (ורד אמרתי רק "נניח" אז לא לכעוס) וקראתי את השירשור שלך בנוגע להיא שליכלכה עלייך לנוכחית (ושוב... "נניח" שליכלכה כי הרי אין לנו כאן ראיות זו רק מילה שלך ושלה ושל ההיא) אז ליכלכה אז מההההההההה? תרשה לי לומר שאם היה לך בטחון עצמי גבוה לא היית מתייחס לכך ואפילו מגחך על כך ומתעלם... ואם לא היית פוחד שזה יפגע בקשר שלך הנוכחי לא היית מעלה את הנושא על סדר היום ולא מקדיש לכך מחשבה ולו הקטנה שביותר... בחתימתך כתוב "לפעמים קורים דברים שאנו בטוחים שהם רעים במבחן הזמן מגלים שבעצם הם טובים והפוך..." אז אולי שה"ליכלוכים" שאתה טוען שליכלכו לעבר הנוכחית שלך עלייך הוא מבחן? ואם היית כל כך בטוח היית יודע סמוך ובטוח שכל הרפש שנמסר לה הוא סתם מבחן קטן לבחון את יחסיכם? אל תכעס, לא באתי ולא הגבתי במטרה לריב חלילה... ממה שהבנתי וקשה להבין כי קצת קשה לעקוב כאן עם הזוגיות ומי עם מי היום ומי מחר... וקשה לי לפעמים להבין אותכם ה"גדולים" ואת "עקיצותיכם" והאמת שאין לי צורך להבין כי זה לא תמיד נעים לדעת שבעצם מול כל החיבוקים הנשיקות והתמיכות יש גם המון מזימות ותככים אצל חלק מהנפשות הפועלות כאן... וכך זה בכל מקום... בכל חברה... "ארץ אוכלת יושביה"... לדעתי... ליאהה צדקה... יפה שתיקה לחכמים... יש דברים שבהחלט אין צורך להתעסק בהם יתר על המידה... פשוט לדפדף... להתעלם... לא מצדדת בך או בה או בהיא ולא בהוא - פשוט מצדדת אני בלהתעסק בדברים עיקריים יותר...
רינתי - שממש לא מצליחה להבין על מה המהומה

תרשי לי להודות לך

על הניתוח הפסיכולוגי בגרוש ואחרי ריפרוף קצר בדברייך אז לא את לא מבינה.

Rinattt

New member
טלה מותק...

לא ניסיתי להביא לך שום פסיכולוגיה בגרוש או בדולר אם כי רק אמרתי את דעתי, והדגשתי שזו תגובה על מה שהבנתי כביכול... קשה להבין אותכם... אבל ככה זה ילדים, לא? היום רבים ומחר חברים
כעסך לא ברור לי אבל אני יודעת שיש דרכים יפות יותר לפתור עיניינים כאלו... (כמו לספר לגננת
, ברצינות... לא יותר יפה שלא כולם קוראים ומתערבים?) אז אם טעיתי לוקחת את המילים שלי בחזרה... כאן אני מסיימת את דבריי... כנראה שגננת זה לא המקצוע שלי בכל זאת... שיהיה לך בהצלחה...

אם שותים לא נוהגים!

אם לא מבינים לא מתערבים! ואיך ראית משם שאני כועס? כבר הרגיעו אותי אל תדאגי.. שאחרים ידאגו!

Rinattt

New member
הרגע אמרת...

איך ראיתי שאתה כועס? בזה הרגע הודית כשרשמת מיד אח"כ "כבר הרגיעו אותי" שמחה שנרגעת... זה מה חשוב... ובבקשה עדינות עם התשובות שלך אני אסבול מחרדות
ואז באמת אתחיל לשתות
וחוץ מזה אם לא היית רוצה שיתערבבו לא היית רושם כאן, זה פורום להזכירך... ותודה שהסרת דאגה מליבי, חן חן לך...

ראש יחף

New member
למען הסר כל ספק ../images/Emo124.gif

אני לאאאאא טלה צפוני ואני גם לא חושב שלחי יש פנים יפים....

vered 37

New member
התכוונת פנים יפות ? !!!

טוב כשהראש יחף כל הגוף סובל..והפה ...???

מישהו אמר לפיקאסו

שהוא חיב לצייר דברים כפי שהם-ציורים אוביקטיבים כינה זאת האדון...פיקסו מילמל שאינו בטוח ממש איך זה יהיה. האדם שהציק לו שלף תמונה של רעיתו ואמר,"הנה,אתה רואה זו תמונה המתארת כיצד היא נראית באמת". פיקסו הביט בו ואמר " היא די קטנה,לא? ושטוחה?"

swansea

New member
../images/Emo13.gif לא הבנתי

איך זה קשור להגיון מנצח אבל אהבתי...

למעלה