קחי עוד כדור...
ט טלה צפוני New member 2/8/05 #1 אז מה התברר... בסופו של דבר שאנשים רואים דם הם קופצים כמו נחשים והבארות נפתחות בארות של שמחה לאיד בארות של רוע אבל ..תגידו פעם בחנתם את עצמכם? כי בסופו של דבר ההגיון דיבר וניצח...
אז מה התברר... בסופו של דבר שאנשים רואים דם הם קופצים כמו נחשים והבארות נפתחות בארות של שמחה לאיד בארות של רוע אבל ..תגידו פעם בחנתם את עצמכם? כי בסופו של דבר ההגיון דיבר וניצח...
V vered 37 New member 2/8/05 #3 החוש השישי שלי .. ששששש מתקשרת כרגע עם אחד המלאכים ... בשמיים... מוסר לי ברגע זה... שאתם איש אחד... מבחינה נומרולוגית לפי החישוב.... התוצאה יוצאת 10 !!! בינגו !
החוש השישי שלי .. ששששש מתקשרת כרגע עם אחד המלאכים ... בשמיים... מוסר לי ברגע זה... שאתם איש אחד... מבחינה נומרולוגית לפי החישוב.... התוצאה יוצאת 10 !!! בינגו !
ט טלה צפוני New member 2/8/05 #19 תארי לך זה עם אדם שאני אוהב ומעריך תארי לך מה קורה לאנשים שאין לי הערכה וכבוד אליהם....
צ ציפיטפטת New member 2/8/05 #22 אם אתה רק התחלת.. אני.... מכניסה את עצמי להסגר. שתה מים קרים כפארה ותירגע אבל מהר
צ ציפיטפטת New member 2/8/05 #24 ../images/Emo6.gif יכולה לנעול אחרי 20:30../images/Emo35.gif ניתן לפחות ל להגיע בשלום