אז מה הקטע עם החסימה?

tvguy

New member
אז מה הקטע עם החסימה?

בואו נדבר על זה בעד ונגד הרי ממילא מי שרצה לראות הגביל בסיסמא כדי שהילדים לא ידעו אז מה ההבדל אם עכשיו צריך לשלם פר סרט? בהום סינימה או פר ערוץ ללילה בכבלים? כולה שיחת טלפון והבנתי שאם אתה מזמין ביס שלושה ימים רצוף אז זה נפתח אוטומטית לכל החודש מה דעתכם? אני יודע שחלקכם צעירים שגרים עם ההורים אבל אני שואל ברמה העקרונית
 

Yaniv-DC

New member
אתה מדבר על ערוצי הפורנו?

הקטע הוא לחלוטין לא קטע "חסימתי" או "הגבלתי". הכל נעוץ במפלגה האהובה על כולנו (17 מנדטים, ואמרו שדרעי בכלא זה 3 מנדטים בפעם הבאה...), שהחליטה לכפות חוק, שמשמעו איסורם של ערוצי פורנו, גם אם אתה נגיד, בן 40 ולחלוטין ילד גדול. למה? נו, באמת! בגלל התועבה שבזה! הם הרי מספיק שולטים לך במה אתה עושה בסופ"ש, במה יהייה לך בצלחת, בלאן ילכו המיסים שלך, ועכשיו גם מה מותר ואסור לראות בטלוויזיה, שהם אגב, לא מחזיקים בבית.
 
Yaniv, זה ממש ממש לא נכון!

להורדת ערוצי הפורנו בYES חברו טיפשות, רשע ובריונות. רשע מי שמספיק נאיבי לחשוב שלכבלים לא היה יד בכך, שידלג לפסקה הבאה. הכבלים ראו שYES שוברת אותם עם ערוצי הפורנו והחליטו לעשות מעשה. יש להם לא מעט כוח בעולם התקשורת הישראלי (להזכירכם על הכבלים שולטים מעריב, ידיעות תקשורת ובכירי אצולת הממון של ישראל) והם אלו שדחפו מאחורי הקלעים להעברתו של החוק. התוצאה: איסור על בעלי רשיון שידור בארץ (לדוגמא, YES) לשדר ערוצי פורנו. ומה עם הכבלים? אתם אומרים, גם הם נפגעו, לא? אז זהו, שלא. הכלבים הם בעליזיכיון וככאלה, החוק אינו חל עליהם. אז חברי הכנסת מאיימים שהם יחלו את החוק גם עליהם. נחיה ונראה מתי. בריונות בניגוד למקובל לחשוב, לאו דווקא ש"ס עמדה מאחורי הצעת החוק, כי אם המפד"ל. אליה הצטרפו (מכורח הנושא, שבאופן טבעי, קרוב לליבם) קודם יהדות התורה ואח"כ ש"ס. הם העמידו את העברת הסעיף כתנאי להעברת החוק כולו והחלו במסע לובי לשכנע את שאר חברי הכנסת. אין לי שום טענה נגד חברי הכנסת הדתיים. זוהי זכותם וחובתם להביע את עמדתם ולפעול בדרכים חקיקתיות, כולל שינוי חוקים שאינם מעוגנים בחוק מוגן כלשהו (כל עוד לישראל אין חוקה). מי שיש לבוא אליו בטענות הם חברי הכנסת החילוניים. כן,כן, אותם אוכלי חינם שאני ואתם מצביעים להם. חבורת מתקרנפים עלובים שמכרו את הקול החילוני שהצביע להם, בעד נזיד עדשים (הכיסא שלהם) ונתנו יד לרמיסת חופש הביטוי במדינת ישראל. וזה מוביל אותנו (אצל חלקם בכל אופן) ל... טיפשות רמת הרפש המילולי שבקע מחברי הכנסת שהתנגדו לערוצי הפורנו הרקיע שחקים. חברת הכנסת מרינה סלובקין למשל חושבת שזה משפיל נשים, ושמסממים את הנשים האלו ואונסים אותן בסרטים (לא, הן לא מקבלות כסף, אונסים אותן) זכותה. חבר כנסת אחר מהעבודה שמע שניתן להוריד את הקודים מהאינטרנט! (לידיעתכם, את הקוד קובע בעל המכשיר והוא יכול להחליף אותו בכל רגע. לא ניתן "למצוא אותו באינטרנט"). כשמנכ"ל יס הציע להכניס כרטיס נוסף למפענחים, כזה שמי שמעוניין לצפות יצטרך להגיע לYES כדי לקחת אותו (ולא בדואר או משהו כזה) ושניתן תמיד לשלוף אותו - דחו את ההצעה. אלו העובדות. מי שמעוניין בשמות חברי הכנסת החילוניים שרמסו לנו את חופש הביטוי, אני מוכן לשלוח לו. דעו למי לא להצביע בפעם הבאה.
 
למעלה