אז מה הפנטזיה שלכם?

doriangray011

Well-known member
שלי אולי קצת בנאלי אבל בא לי לעשות את זה על מיטת מים עם שחקן כדורגל לשעבר שחולה עליו עד היום
למה דוקא מיטת מים? זה פשוט לא נוח. יותר מדי פעילות ואתם עפים מהמיטה 😂😂
אישית. הייתי רוצה לחזור בזמן. יש כמה דברים שפיספסתי במיטה ומחוצה לה.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שלי אולי קצת בנאלי אבל בא לי לעשות את זה על מיטת מים עם שחקן כדורגל לשעבר שחולה עליו עד היום
Welcome 🙏
לפני 28 שנה הייתי במסיבה לחילופי זוגות,,לא בשבילי,היה ריגוש מטורף,,ניסיתי אבל,,,מצטערת שדחיתי שני גברים מסוקסים-יחד,,😉 🙃חששתי,,פעם ראשונה ועד היום זה פספוס.

אישון34

Well-known member
כל אישה שהיתה בחיי בנתה את הפנטזיה שלה.

לא לכולן יש לי את אותן פנטזיות.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

מה הייתי רוצה?

הייתי רוצה להיות אהוב ומחובק.

חש שנימצאים איתי.

איתי האם ולא עם הסקס שאני מוכן לספק.

זאת שאהבה נפשי רצתה שנפרדנו שנמשיך להיפגש, פעם בחודש, לא הייתי מסוגל אפילו לחשוב על זה כאופציה.

היא הסבירה לי שאני הסקס הכי טופ שהיא חוותה וחבל לה.

זה הוביל אותי לתחושות עוד יותר קשות.

נורא.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

לפני כמה זמן היה לי אירוע מיני עם גברת אחת שבאופן עקרוני מוכנה לכל דבר, לפחות בתחושה שלי.

התוצאה?

אין לא מוכן לכלום איתה.

שנפרדנו באותו הערב שאלתי אותה מתי בפעם האחרונה היה לה מין - לפני.

התשובה הייתה "אתמול".

ידתעי שאני לא במקום שאני רוצה להיות בו.

אישוניאיש.
אולי פיזית גדול - אבל עדיין קטן.

Gu987

Well-known member
אצלי זה פשוט. רוצה לעשות את זה עם שתיים.
אבל בתור ילד טוב, אני לא רואה שום קונסטלציה שבה זה יכול להתממש. מספיק מורכב לנהל את זה עם אחת.

אז איך עושים את זה? מבקשים שתביא חברה? לא יכול להיות כי הקשרים שלי כוללים רגש. זה לא מסתדר יחד.
משלמים למישהי? - זה לא יקרה לעולם. אני לא הטיפוס.

לאחרונה פגשתי מישהו כשנסענו למדינת עולם שלישי, שמלכתחילה תיאם לעצמו שלישיות. עוד לפני שיצא מארץ הקודש.
אבל שם זה לא נחשב. שם זה פשוט מידי, מוזיל את חשיבות הארוע.

בקיצור, מבחינתי זו אכן רק פנטזיה. (אבל אשמח לשמוע רעיונות).

יעיש התימני

Well-known member
אני כמו שי
מימשתי כל פנטזיה אפשרית שלי [כולל פנטזיות ממש סוטות, באמצעות שליח* ]
--
* לא אענה על שאלות בנושא זה.

Yakir4179

Well-known member
מימשתי הרבה פנטזיות ותשוקות, כיום מה שידליק ויטריף אותי זה שחברה נשואה תכיר פנויה , ונהיה כולנו במיטה , וכמובן שלא אגע בנשואה אלא בעלה ויהיה מטריף לכולנו.

למעלה