אז מה המנטרה שלכן?

kikona126

New member
אז מה המנטרה שלכן?

טוב אחרי הפגישה הקבוצתית עם הפסיכולוג ספורט, נתבקשנו להכין מנטרה קבוצתית. ומי שרוצה גם אישית... אז אני בחרתי באישית שלי "כשהקטר שורק הרכבת נוסעת לתחנה חדשה" (בעצם אם נפרש את זה למילות כדורעף, כשהשופט שורק, אנחנו מתחילות מחדש) (לא יודעת למה הדימויים אבל ככה הוא רצה את המנטרות) הקבוצתית, נכון לעכשיו, כשמורידים הנדברקס, הג'מבו ממריא (ובכדורעף - בעצם לא להקבע במקום...) אז יאללה, מה המנטרות שלכן?

vivikoob

New member
"התנוחה בהרפיית המאמץ"

משהו מיוגה - להרפות ולנשום גם כשקשה (בעיקר כשקשה) ובעת ריצה - לחשוב שקל ולנשום לאיפה שכואב. ורד

מור שלז

New member
מנטרות – אחלה רעיון לשרשור!

אני משתמשת הרבה מאוד במנטרות: לאימונים, לתחרויות, ובכלל בחיים... לאורך השנים אספתי כמה וכמה מנטרות, ששימשו אותי היטב באירועים שונים, וחלק מההכנה שלי לקראת תחרות חשובה, היא לבחור כמה מנטרות טובות, שילוו אותי ברגעים הקשים. מנטרה טובה, היא כזו שמרגישים בבטן. שהחזרה עליה שוב ושוב בלב משפיעה עלינו מנטאלית, מציפה את הגוף בתחושה של כוח, כזו שמתחילה בבטן ומתפשטת בכל הגוף... ואחרי ההקדמה הזו, הנה כמה מהמנטרות שלי: "איזה כיף לי שאני אני" – את זה אתן כבר מכירות, נכון?
"הכאב הוא זמני, הכניעה היא נצחית" – המשפט הידוע של לאנס ארמסטרונג "When the going gets tough, the tough gets going" – לא זוכרת מאיפה לקחתי את זה, אבל זה עוזר לי במיוחד לפני כניסה לים סוער

kikona126

New member
הכאב הוא זמני...

זה מזכיר לי שחזרתי לשחק אחרי פציעה (נקעתי את אחת האצבעות) ואני מגישה בתפקידי, ואיך שחזרתי לאימון שמתי פלסטרים על האצבעות, והמאמן שלי אמר לי שהכאב הוא בראש שלי, ולא קיים באמת... הפלסטרים עצבנו אותי ואחרי 5 דקות הורדתי אותם. אני שנה שעברה כקפטנית הייתי אומרת לבנות שקודם כל נעלה על המגרש בשביל להנות ואחרי זה בשביל לנצח... (קבוצת בנות זה הרבה מריבות... ולקבוצה מתחילה התחרות מלחיצה ומורידה את ההנאה של המשחק)

למעלה