אז מה הלהקה המושלמת?

NecroWizard

New member
אז מה הלהקה המושלמת?

אם הייתם יכולים להרכיב להקה ממי שבא לכם (כולל אנשים מתים) איזה להקה הייתם מרכיבים? הבחירה שלי: שירה: Daniel Heiman's שלשעבר היה ב-Lost Horizon (לדעתי הזמר הכי טוב טוב בעולם המטאל) גיטרה: Olaf Thorsen מ-Labÿrinth ו-Alexi Laiho מ-Children of bodom קלידים: Oleg Smirnoff מ-Vision Divine באס: Adrian Lambert מ-DragonForce תופים: Alex Holzwarth מ-Rhapsody

DanieLushka

New member
Impossible?\:

אין גיטריסט/בסיסט/מתופף/קלידן/אנערף אחד שאני הכי אוהבת, יש יותר מדי. אבל אם מדברים על סולן....אז אין מה לדבר בכלל, ברוס דיקנסון לנצח

slallum

New member
איכס..

שירה: Ronnie James Dio, מבלאק סאבאת', ריינבואו ודיו ;] תופים: ללא ספק מייק פורטנוי, מ-Dream Theater גיטרה: ג'ון פטרוצ'י גם מ-Dream Theater, וגיטרה נוספת ריצ'י בלאקמור =] אה ואם בא לכם אז גיטרת קצב אינגוי מלמסטיין P: קלידים: הכי טוב לדעתי זה ג'ורדן רודס מ-Dream Theater, אבל אני מעדיף את מייקל מור, שהיה בדרים ת'יאטר ועזב, יש לו הרבה יותר רגש. באס: הבסיסט של Symphony X או ג'ון מיונג מדרים.

slallum

New member
תשמע

כבר יש 2 גיטרות מובילות, אני לא יכול להוסיף עוד אחת, וממש רציתי להוסיף את מלמסטיין, אז זה מה שיכולתי לעשות;]

אבל.. אבל..

אולי כמו איירון וזה כזה מחולק? אין ממש רית'ם או ליד, לכל אחד יש התפקיד ליד שלו... זה ממש טוב :) ו.. זה מלמסטין! נכון נכון, הוא עושה הרבה שואו וכאלה, אבל הוא כזה פאקינג טוב!!! ד"א, אני מנגן קטע בס של שיר שלו... נכון נכון, יותר קל מהגיטרה, אבל גם, לא כל כך קל כמו שזה נראה

slallum

New member
פשש יפה =] סחטיין../images/Emo45.gif

ואני כמובן לא יודע שום דבר שלו בגיטרה =] אה בעצם אם אתה מחשיב את Somewhere over the Rainbow אז אני יודע ;] והוא באמת ענק, אחד הגיטרסיטים האהובים עלי =]

אם אתה בא למפגש אולי נשכנע אותם

ללכת לכלי זמר שם ליד דיזי... אני אנגן קצת.. גם דברים שלו, גם קצת איירון... אולי קצת נייטוויש... לא נועה, לא סונטה! אני לא יודע, ובמילא הבסיסט שלהם משתמש ב-5 מיתרים! כמו שאני לא יכול את נייטוויש החדשים כי זה דורש שינוי של הכיוון...

slallum

New member
ואני (אם אני אגיע)

אנגן Erotomania של דרים
אבל כמובן שאני לא יודע הכל, רק את החלק הראשון P:

Blade Of Fire

New member
לא הולכים

ההורים של ניר לא מרשים לו לצאת מעזריאלי במפגשים, ואנחנו מכבדים אותו ולכן לא נלך, בניגוד לפורים... אבל זה כי היו לו פורומים אחרים להסתובב בהם....

ממ קיי

נירררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר דבר עם ההורים שלך!!! פליז!!!!!!!!!!!!!!! אתה עם אנשים שכבר נפגשת איתם!!!! אז מה הבעיה?!?! אני אשמור עליך, חמודי ;)

scudnick

New member
אתה חושב שאני לא רוצה?

אני אנסה לדבר איתם שוב, אבל רוב הסיכויים שלא. [ועידן - תודה
]

אבל אבל אבל. ../images/Emo10.gif

למה אתה חייב לנגן להקות שאני לא אוהבת כל הזמן?
אם נלך לכלי זמר אני אראה לכם את מל ואני אנגן לכם את נות'ינג אלס מדרס.
(סוף סוף למדתי אותו! כבר שנים חיכיתי לזה, וזה דווקא לא כזה מסובך..)

אני לא מכיר להקות אחרות :(

מצטער :( אוו, גם אני אוכל להראות לכם את כישורי הטאפינג שפיתחתי לבד לבד! בלי מורה.. כי הוא לא יודע :/

../images/Emo10.gif

אתה לא יכול ללמוד?
וסחתיין על הלמידה העצמית. גם אני לימדתי את עצמי בנדינג אבל עכשיו המורה שלי משפר את הלמידה העצמית הזאתי כי אני פשוט סאקס.

איזה להקות ושירים ללמוד?

אני אעשה כמיטב יכולתי! נ.ב לא סונטה!!! הסברתי הרבה למה! וגם סונטה יכולים להיות נורא מעיקים P:

למעלה