אז מה הלאה ?

nitznutz5

New member
אז מה הלאה ?

נכשלתי כבר ארבעה טסטים , אפשר להגיד שהשלושה הראשונים היו מוצדקים לחלוטין אבל האחרון שהיה אתמול - פשוט לא פייר מה שהלך שם.. הטסטר היה אותו טסטר מהטסט הראשון הטסט עבר חלק ,לא קיבלתי נגיעה בהגה ,לא קיבלתי ברקס , הטסטר לא העיר לי אפילו על שום דבר אז הוא הכשיל אותי על פניות רחבות שמאלה ,הפעם על פניות רחבות ימינה אז הוא הכשיל אותי על אומדן רוחב לצדדים , הפעם הוא החליט שהחלפתי נתיבים ללא בקרה ושהתפרצתי לצומת ללא שדה ראיה ואת הברקס לא קיבלתי .. אז מה עושים איך מתאוששים וממשיכים הלאה? אני כבר לומדת 10 חודשים וזה פשוט לא מתקדם לשום מקום ..

B B A

New member
אז הנה עצה

אני עברתי בטסט התשיעי ואין מישהו שמכיר את הרגשת היאוש הזאת יותר טוב ממני. אז קודם כל תזכרי שאני עדות חיה לכך שכולם עוברים בסוף. תעבדי על הקטעים הבעיתיים,תזכרי שזה רק טסט ואני חושב שגם הלחץ שלפני הטסט הוא גורם קריטי. תאמצי שיטות להפחתת לחץ כמו שמירת הטסט בסוד (זה ממש עוזר) ומחשבה חיובית. אגב,טסט שעבר בלי נגיעה בהגה או ברקס אינו בהכרח טסט טוב. למען האמת, ארבעה מתוך שמונת הטסטים שנכשלתי בהם עברו ללא נגיעות בהגה או ברקסים. אז קחי אויר ותמשיכי הלאה.

morany007

New member
אל יאוש!

בשיעורים הבאים תתמקדי על הפניות... ובטסט עצמו הכל הצגות- תסתכלי הרבה על המראות...הטסטרים אוהבים את זה.. בהצלחה בהמשך..

לא מתייאשים!

אז טסט רביעי זה לא סוף העולם את לא הראשונה ובטח לא האחרונה. עובדים על מה שהטסטר חושב שלא עשית כראוי ובאים לטסט הבאה בגישה של אני משיג את הרישיון הפעם. הכי חשוב לא להתייאש! בהצלחה בהמשך!

BarBar89

New member
תנוחי כמה זמן ואחרי זה תנסי שוב

אולי הלחץ או דברים כאלה תמתיני חודש חודשיים ואז תעשי שוב

Daemonlior

New member
מתנגד נחרצות! ../images/Emo31.gif

זה רק ידרוש ממך שיעורים נוספים בחזרה.. ואם לא תקחי איזה 10 שיעורים לפחות אל תראי ששכחת המון דברים.. הייתה איתי אחת בטסט שעשתה הפסקה של חודשיים ועשתה בערך 5 שיעורים לפני הטסט, מסכנה כולה הייתה חסרת ביטחון ונכשלה בסוף.. אל תעשי את הטעות הזאת..

learndriving

New member
לא הבנתי אותך כי מה ההבדל אם לא

אנהג במכונית יותר חודשיים לאחר שעברתי הטסט. אז עליי לחזור לשיעורים שוב בגלל ששכחתי המון דברים? מה פתאום! לדעתי שזה אותו דוגמה לאופניים שלא רכבת כבר די המון זמן ושכחת איך לרכוב על האופניים?

Daemonlior

New member
ממש ממש לא..

יש הבדל בין טסט לבין נהיגה רגילה.. ואגב, אם תקח היום מישהו שנוהג כבר שנתיים לטסט, אני בספק אם הוא יעבור..

רן88

New member
הכל עניין של ניסיון...

תלמיד נהיגה הוא לא נהג מנוסה. חלק לא קטן מהמיומנות ומהידע שלו בנהיגה כרוך בזה שהשיעורים שהוא עושה הם קרובים יחסית אחד לשני. זה לא כמו מישהו שנוהג 10 שנים ומפסיק לנהוג שלושה חודשים. גם אם תלמדי מישהו לרכוב על אופניים, בשנייה שהוא יצליח לזוז כמה מטרים לבד תיקחי לו אותם ותחזירי לו אותם אחרי שנה, אני בספק אם הוא לא יפול. פשוט הרוב נוסעים באופניים לא מעט אחרי שלומדים ואז זה גם נשאר אצלם לתמיד.

למעלה