אז מה הייתם בוחרים? יבמ - X32, X40 או X41?
ח חומוס חם New member 31/10/05 #2 תלוי מה הצרכים ומה התקציב. לדעתי X40 אפשר להוריד מין הפרק. השיקול הוא בין X32 ל-X41. ההבדלים העיקריים הם 400 גרם ו-300$~. אני הייתי בוחר את ה-X41 ( ), אם כבר נייד קטן אז שיהיה ממש קטן .
תלוי מה הצרכים ומה התקציב. לדעתי X40 אפשר להוריד מין הפרק. השיקול הוא בין X32 ל-X41. ההבדלים העיקריים הם 400 גרם ו-300$~. אני הייתי בוחר את ה-X41 ( ), אם כבר נייד קטן אז שיהיה ממש קטן .
ה הגבירה מן האגם New member 31/10/05 #3 תודה על התשובה המספקת תקציב זה לא העניין כאן אלא הבלבול העצום של דגמים, מספרים קטלוגיים, תוספות ושטויות שגם אנשי החברה לא בדיוק מתמצאים בהם עד הסוף.
תודה על התשובה המספקת תקציב זה לא העניין כאן אלא הבלבול העצום של דגמים, מספרים קטלוגיים, תוספות ושטויות שגם אנשי החברה לא בדיוק מתמצאים בהם עד הסוף.
I Ixion New member 31/10/05 #4 X41, ללא ספק ../images/Emo99.gif אבל אם זה יוצא ממש יקר, אולי כדאי לפזול טיפה לדגמים הקטנים יותר של סוני (סדרת T, וסדרת S).
X41, ללא ספק ../images/Emo99.gif אבל אם זה יוצא ממש יקר, אולי כדאי לפזול טיפה לדגמים הקטנים יותר של סוני (סדרת T, וסדרת S).