אז מה היה לנו?

שמים1

New member
אז מה היה לנו?

היה לנו נשיא אחד אללה ירחמו שכנראה לקח שוחד ומחמת הגיל והבושה פשוט התפטר והופסקה החקירה בעניינו.. היה לנו גם ראש ממשלה שבניו סרחו , ועליו ממש לא נעים לי לדבר מפני שהוא איש אשכולות ונתון כעת לרחמי שמים ..ומאחלת לו רק בריאות טובה.. שר משפטים לשעבר צחי הנגבי שנחקר ונמצא כי הסירחון דבק בו כבר מזמן , עוד שר משפטים אחד חרמן אכול בלעעעההההה .. ראש ממשלה שנחקר מה קיבל מימי ...... וזה מעלה בי שאלה והמון תהיות? הכך רצינו? לזה פיללנו? מערכת שלטון סורחת ורקובה בלי איש ציבור אחד נקי לרפואה? רשימת התיקים תופחת על שולחן החקירות ? איפה טוהר השלטון? 120 נבחרים בחרנו לנו .... ואם אילו נבחרינו אז אנו באמת בפשיטת רגל .. נשיא , נשיא מדינת ישראל הנחקר בגין עבירות מין במשכן הנשיא... אני אפילו מתביישת לקרוא מה נכתב עליו ... נשיא מדינת ישראל ...הזוהמה הגיע גם למשכן הנשיא... ואנו ..נטולי נשיא , משפילים עיניים במבוכה ... 120 מושחתים , אולי נוציא כמה מן הכלל בשל חמת הספק... הרי יש כמה צדיקים בסדום .

על גברים ונשים

כשהזין עומד הראש לא חושב.קלישאה נכונה.גברים הם כאלה.כמובן אני אומר שגם נשותיהן אשמות בזה.גם כוח,עמדת מפתח מוסיפים. אך מה מסתתר מאחרי מניע של אישה?האם כולן תמימות?האם פחד מסטיגמה כלשהי עליהן אם יוודא?המחשבה על סחיטה וקידום בעתיד?ועוד ועוד דברים שנסתר מוח האישה. אין צדיק ואין צדיקה. בני אדם הם ייצורים שסקס הוא החלק העיקרי בחיים בלי הבדל במין/דת/לאום.

שמים1

New member
יו , זה בכלל לא מצדיק...

שכשהמה שמו עומד השכל בתחת , הממשלה שלנו לא צועדת על הזין ..או שכן , זה נראה כך , שהמה שמו עובד יותר מהראש שם שעות נוספות , ואם זה כך , שיילכו ויפתחו בית זונות ולא ירוצו לכנסת .. ועדיין לא שמעתי על שרה שהטרידה מינית גברים , כן שמעתי על שרים ונשיאי מדינה , ואפילו נשיא ארצות הברית. הרי נאמר כבר מותר האדם מן הבהמה ..ולפחות במשרות ייצוגיות כאלה אני מצפה מהגברים להכניס את השמוליק עמוק למכנסיים . אינני אומרת שאין נשים מטרידות אולי טרם שמענו עליהן וגם זה יגיע ...

טאKילה

New member
תעזבי אותך בחייך...

מה לנשיא יש שרביט מעופרת יצוקה? בכל מקום שיש בו משני המינים יתרחש פה ושם מתח מיני, לפעמים אני לא ממש בטוחה שהיו דברים מעבר לפלירטוט פה ושם, לי נראה שהן פשוט נוקמות, אחרת למה לחכות זמן ממושך כקורבן אונס או הטרדה מינית? וכשמדובר באנשי ציבור זה לחם תקשורת בלתי נלאה. אני קצת סקפטית לגביי רצף המקרים. לא חושבת שצריכה להילקח זכות החיזור מאנשי ציבור, אלא אם כן באמת היתה שם הטרדה מינית בוטה. לגבי מעילות, כפרע עליהם שמו להם תחלב ליד החתול של הארנק נו, זה לא חדש יש לנו הרבה חמדנים כי יש הרבה שלמונים בקופת המדינה, ג'ובות שגזלו מקשה יכולת נו. היידה שיחליפו ריפודים, עפו יותר מידי גיצים השנה.

רחלי39

New member
כל מי שהזכרת עדיין בחזקת חף מפשע

ניהיה גיבורים אחרי כל הממצאים שיעלו לאחר חקירת הנשיא וכל שאר "הגברדיה". מה שנותר לי לומר זה שאו שאנשים הששתגעו או שמשהו לא נורמלי קורה כאן.

שמים1

New member
את צודקת ...

הם עדיין בחזקת חפים מפשע ..אבל העובדה שכבר דבק בהם רבב אינה מוסיפה להם כבוד. איש ציבור צריך לשמש דוגמא ולא להלך בין הטיפות של מה שמותר למה שפלילי בעיני החוק .

שמים1

New member
לא מסכימה איתך

מנשיא נדרשת התנהגות ללא רבב , ולא איום על עובדת ציבור.. וגם אם רק התחיל איתה... אדם במעמדו לא אמור להתחיל עם עובדת שכפופה למרותו , מה גם שהיא נשוי ובעמדה ייצוגית ביותר. שהיה מחכה לדפוק אותה בגמר כהונתו .. היא לא רצה להתלונן , הוא זה שסיפר... כנראה שלחץ אותה יותר מדי והיא איימה שתספר ..אז הוא רץ לספר. לדעתי , מוסד הנשיאות עולה למדינה שלנו הון , שאין הצדקה להוציא אותו בימים כל כך קשים. ולאור הנסיבות הנוכחיות , אני חושבת שאפשר לבלטלו , ראש הממשלה או שר אחר יכול לקחת את חובות הנשיא מבלי לגור במשכן פאר על חשבון משלם המיסים קשה היום . שיצמצמו בהוצאות הבית הזה כדי לכסות את חובות המלחמה , ולא במשרדי החינוך והביטחון .. לא יקרה כלום אם לא יהיה נשיא , האמינו לי ..

שמים ../images/Emo45.gif

ממש בושה מה שקורה במדינה, אמנם לדעתי כל אדם חף מפשע עד שהוכח אחרת...ואמנם לפעמים יש עשן בלי אש, אבל בכל זאת רבאקקק אתם נבחרי הציבור, הציבור בחר בכם כדי לייצג אותו. ועניין הנשיא ממש בדיחה עצובה, מה הוא באמת עושה במשכן המפואר שלו? מיותר לחלוטין, הסמכויות שלו יכולות לעבור לשר אחר שגם ככה מונה לשר שאחראי על כלום. ולחשוב שאנחנו עוד משלמים להם

שמים1

New member
חיל'ה

זה מוסד מאוד ייצוגי ומכובד... שכבר הרבה זמן לא מכבד את עצמו . אני לא רואה סיבה בימים כל כך קשים למדינה מבחינה כלכלית לקיים את המוסד הזה. יש מקום לבטל אותו ולהעביר תפקידי הנשיא לשר לענייני פנים או איך שייקרא לזה ... לצ'פר אותו קצת וזהו .. שיפסיקו לחגוג עלינו .. סאמממםםםםם .

למעלה