אז מה היה לנו?? מחשב לכל ילד..... ועכשיו מגרש לכל חייל משוחרר..... נו כמובן, וגם החיוך של שרלה.-=
ה הלינקה New member 28/12/05 #1 אז מה היה לנו?? מחשב לכל ילד..... ועכשיו מגרש לכל חייל משוחרר..... נו כמובן, וגם החיוך של שרלה.-=
D deebeebee New member 28/12/05 #3 התקשרתי לבן שלי--- שהשתחרר לפני כמעט חמישה חודשים מהצבא והודעתי לו שהוא חייב מיד להתייצב בנגב כדי לבחור את המגרש..................
התקשרתי לבן שלי--- שהשתחרר לפני כמעט חמישה חודשים מהצבא והודעתי לו שהוא חייב מיד להתייצב בנגב כדי לבחור את המגרש..................
ט טלמ New member 29/12/05 #8 לא.... הוא הרי כנראה יהיה השר--- לפיתוח הנגב והגליל אחרי שקדימה תנצח בבחירות
ב באה לפעמים New member 30/12/05 #9 הלינקה...גם פרס הבטיח ולא קיים כל הפוליטיקאיים כאלה... ואם כבר נחלקים מגרשים לחיילים משוחררים, אז גם לי מגיע...גם אני חיילת משוחררת! ואני רוצה גם וגם, גם בגליל וגם בנגב.
הלינקה...גם פרס הבטיח ולא קיים כל הפוליטיקאיים כאלה... ואם כבר נחלקים מגרשים לחיילים משוחררים, אז גם לי מגיע...גם אני חיילת משוחררת! ואני רוצה גם וגם, גם בגליל וגם בנגב.
ה הלינקה New member 30/12/05 #10 אולי פרס הבטיח, אבל לא נתנו לו הזדמנות לקיים את אחרונה? אז אני אחריך בתור למגרש אפשר בקריה?