אז מה היה לנו ?

אז מה היה לנו ?

בוקר אחרון של 2003 עוד מעט קט מפנה מקומו לשנה חדשה כל אחד מאיתנו עשה איזו כברת דרך ואיזה זמן יכול להיות יותר טוב מאשר היום כדי להתבונן לסכם להביט מה היה שם מה נשאר מה נקח איתנו הלאה מה נשאיר מאחור... יודעת שעבורי זו היתה שנה מדהימה שנה שאפילו מבלי לדעת עשיתי בה עבודה אישית עצומה שנה בה סגרתי מעגל שהיה פתוח יותר מידי זמן שנה שנתתי ללב להוביל בגדול בלי הגיון ובזכות זה ניקיתי אותו ועכשיו רק עכשיו אחרי הניקיון הגדול יודעת שפיניתי מקום אמיתי שיותר לא יכולות לעלות בי התהיות של אולי בכל זאת... הולכת עכשיו לארוז את כל הזכרונות להניח אותן על מדף כלאחר כבוד אחר כך אתחיל למנות את אותן רצונות את אותן משאלות את המקומות שאליהם ארצה להגיע בשנה שתתחיל לה בעוד כמה שעות |ניצת בנאום לאומה|

*יערית

New member
אכן שנה מסתיימת2003-2004../images/Emo48.gif

רק מה,אצלי כל סיגרות "חשבון הנפש" היה בתחילת שנה עיברית,אין לי סיכומים לקראת סיום שנה לועזית...עוד יום לחגיגה עד רבא!
ככה טוב לי יותר....עם חגי תישרי,עם האוירה הרוחנית והמקודשת שהם משרים עליי
חגיגות סילבשטר מהנות לכל מי שחוגג
מאחלת לך ניצת שנה של הגשמת רצונות ,חלומות

עבורי

זו בסך הכל נקודת ציון של זמן ... לא סיבה למסיבה וגם לא חשבון נפש סתם הזדמנות ל"ספירת מלאי"
נקודת ציון של שנה המתחלפת באחרת עבור העולם כולו והרי כולנו משתמשים בציון הזמן הזה לא? (למעט אי אלו דתיים שמציינים רק תאריך עברי וגם זה לא כולם). ולך יערית תודה

../images/Emo48.gifיש לי שתי שנות חדשות../images/Emo72.gif

העברית עם כל אוירת החג שבה אני מסכמת ומדברת עם אלוקים..מתדיינת איתו..אפילו מתווכחת איתו..זה החג היהודי שלי..מוקדש בעיקר לדברים שבלב. החג הלועזי? בעיני פתיחת שנה יותר גשמית. הכל מתחיל כאן. 1.1 התגרשתי לפני שנתיים. ואללה אני חופשייה שנתיים..וזו חגיגה. השאר קשור יותר לדברים גשמיים כי ככה העולם עובד. רוצה לאחל לכולם פה שנה קלה טובה ומבורכת מקווה שזו תהייה שנת שלווה יותר שקטה יותר בריאה יותר. והערב פשוט לחגוג את החיים.

s h o o s h a

New member
סיכומים

לא אוהבת אותם, כי אתמול סיכמתי תקופה נפלאה בחיי אחת התקופות היותר נהדרות שהיו לי, בהן חוויתי חחויות אישיות, גשמיות ורוחניות גם יחד. אבל כאמור, אתמול הכל נגמר. ואני לא אוהבת לסכם, לא שכן לסיים. אבל לפעמים אין בררה אז ההני כאן, לא מבטיחה שזו הפעם האחרונה אבל גם לא מבטיחה אחרת. היי שלום שנת 2003 היי ברוכה שנת 2004 והלואי וזו האזרחית החדשה תביא עמה רק טוב ואושר לכל אחד מכם

לא יודעת היום הזה אינו חג עבורי

אבל כל יום הוא יום חג לי מה האחל לי ולכם ביום שכזה? מה שתמיד מאחלת רק טוב אושר שמחה אהבה חיוכים וחיים יפים

blonda3

New member
עבורי../images/Emo25.gif

זו היתה שנה לא קלה אבל שנה טובה יותר מקודמתה ובאופן כללי אני כל הזמן נמצאת בסימן עלייה צועדת כמו צב, לאט לאט לאט אבל בטוח..... כחובבת אסטרולוגיה הצצתי באתר של עידן הדלי וראיתי את התחזית השנתית לגדיים...שכרגיל לא הכי מעודדת, אבל מה לעשות שלגדיים תמיד הכל הולך קשה.........

r e d head

New member
היום הזה...

מה שהיה תשכח מזה מה שיהיה לא משנה מה שאבקש בעולם כזה - תן לי את היום הזה! (מילים יורם טהר לב) אין לי חשבונות נפש, אני יכולה רק להגיד על השנה שהיתה מעניינת וזאת שתבוא, אם יהיה בה מתוך מה שמתחיל בא, יכול להיות נחמד ולך ניצת
חמה ומתוקה

ניצת.... אמן

אבל לי אישית לא מדבר השנה החדשה מחכה לראש השנה שלנו (לחופש) לפגוש את המשפחה

כאילו מה טלה?

את השקים ממחר לא תכתוב קצת אחרת? יש כאלו שהיום עבורם סיבה למסיבה ואצלי יש סיכומים וחשבון נפש פעמיים בשנה
מה רע? והמשפחה טלה ? מה? פוגש אותם רק בראש השנה?

ניצת........

צקים אני לא רושם ותאמיני או לא אבל כל יום אני שואל מי שלידי ליום ולתאריך סריטה בראש חוץ משבת לא מזהה אף יום ומשפחה אני רואה הרבה.... אבל בחגים שלנו האווירה יותר נינוחה יותר נעים יותר כייפיייייי ומה חשוב יותר מכייף?

שUUUUUU

עוד שרוט אחד שלא כותב שקים חשבתי שאני היחידה
חוצמזה שתמיד יהיה לנו רק טוב להתראות ב 2004 |סיום הדגשה| | ניצת בדרך למיטה |

למעלה