אז מה היה לנו ?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לאיש אחד עם זקן שהיה אפיקויירס היה גם חזון. |הרצל|
קבוצת מתיישבים עלתה לכאן והחלה לבנות על אדמות קיבוצים כבישים ואף ייבשה שלוליות מלאות ביתושים.
לאותה קבוצה זה לא הפריע שעל אותם אדמות גרו קודם ערבים.
לימים ראשי המתיישבים החליטו להעלות לכאן "ערבים יהודים" (שהרי כולנו ערבים זה לזה)
כנראה כדי שיאכלסו חורים נידחים, כנראה כדי שישמשו כ-"בשר תותחים" וכנראה גם כדי שישמשו ככוח עבודה זול
כגון עבודה במפעלים וניקוי רחובות ובתים.
עם השנים שחלפו, אותם "שווארצע", התרבו כחול אשר על שפת הים, בעוד התושבים המייסדים הביאו לעולם
ילד וחצי, חתול ו/או כלב.
ואז באחד הימים נוצר מהפך..
השחורים מארץ הקופים עלו לשלטון כשאחד הבבונים רוצח בכיכר את אחד מאבי המייסדים.
המייסדים הבינו שמכאן ואילך הם לא יוכלו יותר לשלוט ולכן בצעד מהיר כברק שופט החליט שהכל שפיט
ואף את רושהממשלה הקופיף אפשר לכופף ולנבצר מתי שרוצים ומתי שמתחשקקים.
עכשיו כולם כולם כולל המתיישבים וכולל הבבונים יודעים שסופם הולך וקרב
אבל הם לא רואים בעיניים והולכים ראש בראש ישר אל תוך הקיר שעליו כתוב באותיות קידוש איומה:
הייתה לנו ארץ נהדרת, אך היא אזלה, נגמרה. :-(

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מצחיק מי שמדבר על שטיפת מוח
קראתי פעם בירחון רפואי מאמר שבו מוסבר שאנשים ששטפו את מוחם
אינם יודעים שהם "שטופי מוח", הם חושבים שהכל אצלם, יופי טופי, או סלש ספלש. |V|
לכן אני בטוח שג'קי שלנו אינו מבין מה בכלל אתה רוצה ממנו. :)

jackie111

Well-known member
סרסת בעובדות אחרי שעברת שטיפת מח.

קראתי פעם בירחון רפואי מאמר שבו מוסבר שאנשים ששטפו את מוחם
אינם יודעים שהם "שטופי מוח", הם חושבים שהכל אצלם, יופי טופי, או סלש ספלש. |V|
לכן אני בטוח שג'קי שלנו אינו מבין מה בכלל אתה רוצה ממנו. :)
אין לי חשק לריב על השטויוטת שכתבת.
אבל תנסה להוכיח כל עובדה שציינת.
תביא לפחות לינקים. (ולא מאתרי הליכוד
אלא אתרים הסטוריים).

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אין לי חשק לריב על השטויוטת שכתבת.
אבל תנסה להוכיח כל עובדה שציינת.
תביא לפחות לינקים. (ולא מאתרי הליכוד
אלא אתרים הסטוריים).
אני לא יכול להביא לינקים מירחון רפואי שקראתי בהמתנה לרופא השיניים.
אגב אתרי הליכוד..
אני צופה אך ורק בערוץ 14
וכשהם בפרסומות, אני עובר רק לערוץ 11 ורק כשאיילה חסון נמצאת על הדסק.
הייתר...???
זה אל ג'אזירה בצבעי כחול לבן.|שטן|

jackie111

Well-known member
המתיישבים הראשונים בארץ בשנת 1882 רכושו אדמות באזורי הפריפריה, או עלו על אדמות מירי או מוואת
והקימו בהם ישובים חקלאיים. ישובים מבודדים. עם גדר מסביב והם הגנו על עצמם.

סיפורם של 11 הנקודות שהקימו בשנת 1946 היתה מטרה לאכלס את אזור הנגב הצפוני. יצירת אחיזה שלטונית
יהודית שהוכיחה עצמה לטווח ארוך. הם התיישבו על אדמות פרטיות שנקנו בעבר והקימו את היישובים שהותקפו
עכשיו בארי וכפר דרום. הם לא שדדו אדמה מאף אחד. עשו זאת בצורה מסודרת. מתוכננת לטווח ארוך.

בהמשך הוקמו ישובים כפריים נוספים בעוטף עזה קרוב לגבול כדי לשלוט על הגבול. את שדרות(1951) אופקים
(1955) ונתיבות (1956) הקימו הרחק מהגבול. אותם ישובים הוקמו כשעל הגבול יש ישובים חקלאיים שהגנו עליהם.
היום אלו ישובים מפוארים ומבוקשים.

אכן היו פעולות האלימות נגד הישוב היהודי בארץ שיזמו השכנים הערבים. כאשר הערבים הובסו באותם עימותים
אכן השתלטנו על אדמתם. זה קרה בעיקר אחרי מלחמת השחרור בתש"ח. אבל זו מלחמה שהסתימה בהסכם.
על הגבולות הוסכם ביננו לבין שכננו. הכבוש שלנו והקמת המדינה הוכרה על ידי האומ בהצבעה שבה השגנו רוב.

אז חבל שאתה מסרס עובדות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
המתיישבים הראשונים בארץ בשנת 1882 רכושו אדמות באזורי הפריפריה, או עלו על אדמות מירי או מוואת
והקימו בהם ישובים חקלאיים. ישובים מבודדים. עם גדר מסביב והם הגנו על עצמם.

סיפורם של 11 הנקודות שהקימו בשנת 1946 היתה מטרה לאכלס את אזור הנגב הצפוני. יצירת אחיזה שלטונית
יהודית שהוכיחה עצמה לטווח ארוך. הם התיישבו על אדמות פרטיות שנקנו בעבר והקימו את היישובים שהותקפו
עכשיו בארי וכפר דרום. הם לא שדדו אדמה מאף אחד. עשו זאת בצורה מסודרת. מתוכננת לטווח ארוך.

בהמשך הוקמו ישובים כפריים נוספים בעוטף עזה קרוב לגבול כדי לשלוט על הגבול. את שדרות(1951) אופקים
(1955) ונתיבות (1956) הקימו הרחק מהגבול. אותם ישובים הוקמו כשעל הגבול יש ישובים חקלאיים שהגנו עליהם.
היום אלו ישובים מפוארים ומבוקשים.

אכן היו פעולות האלימות נגד הישוב היהודי בארץ שיזמו השכנים הערבים. כאשר הערבים הובסו באותם עימותים
אכן השתלטנו על אדמתם. זה קרה בעיקר אחרי מלחמת השחרור בתש"ח. אבל זו מלחמה שהסתימה בהסכם.
על הגבולות הוסכם ביננו לבין שכננו. הכבוש שלנו והקמת המדינה הוכרה על ידי האומ בהצבעה שבה השגנו רוב.

אז חבל שאתה מסרס עובדות.
אז קודם כל אני לא רוצה שתבין אותי לא נכון
יותר נכון, אני רוצה שתבין אותי הכי נכון.
תבין, אני מאד שמח כשאני שומע שמאן דהם השתלטו על אדמות של ערבים.
לדעתי זאת מצווה גדולה לשדוד מהם את האדמות שלנו בחזרה.
א' זה לא אדמות שלהם,
ב' אם הם לא יכולים להגן על האדמה שבה הם שוהים, זב"שם.
אבל למה העליתי את הנושא הזה?
כי השמאל מתיימר תמיד להיות ליברלי, תרבותי ומתקדם, השמאל תמיד דגל בדו קיום וחרט על דגלו, שיח עם השכנים הערבים.|יעני|
אתה חייב להבין שכאשר הערבים שמעו את השיר: "הבאנו שאאאאלום עליכם"..הם שמעו גם שריקות של כדורים מתעופפים להם מעל לראש.|פנים|
"הבאנו שלום עליכם" עאלק. |חיוךרחב|

למעלה