אז מה היה לנו............

mic75

New member
אני רוצה להודות לערב מקסים

שהרבה זמן כבר לא צחקתי ככה היה ממש כיף אוהבת ושיהיה שבת שלום מיכל

נייטי

New member
אז מה היה לנו............

אחר הצהריים אתמול התחלתי לכתוב לתמי SMS שנראה לי שהפעם זה באמת יהיה מפגש רק של שתינו, מקסימום עוד שתיים שלוש בנות. אני אומנם רגילה כבר להיות מופתעת בכל מפגש מחדש מההפתעות שפתאום צצות לי בדלת אבל הפעם הייתי באמת משוכנעת. אחר הצהריים היה בלגאן ילדים ולא הספקתי אפילו לסדר את הבית, להכניס כסאות מבחוץ, לפנות שולחן וכו' אבל זה לא היה נראה לי כזה נורא כי ממילא נהיה רק שתיים שלוש בנות וקפה ועוגה זה מספיק טוב. כשהשכבתי את הילדים לשון נרדמתי קצת במיטה מחובקת עם תומר, כשהתעוררתי מהנימנום, חשבתי לעצמי - וואלה, יוצא מעולה, יבואו שתים שלוש בנות, נרכל קצת, נשתה קפה, יהיה שקט אז הילדים לא יתעוררו ואני אוכל לבלות קצת עם חברות בלי תינוקת על הידיים שתתעורר מהרעש, אני אהיה נחמדה מקסימום שעה ואח"כ אתחיל לפהק כדי שילכו ויתנו לי לשון. בנות, אני לא סובלת אתכן. אין דרך אחרת לומר זאת. מה זה צריך להיות?????????????????? בפורום פולניה היו סוקלים אתכן באבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הפנטזיות התנפצו לי ברגע אחד. תתבישו לכן. לא סתם אמר מי שאמר - רמה נמוכה! ובכל זאת רוצה לאמר קצת בלי ציניות, שאני מתה עליכן, שהיה לי ערב נפלא, שכל ההפתעות שהגיעו היו מדהימות, נשים שלא ראיתי מאתיים שנה ונשים וכאלה שלא חשבתי שאראה גם בעוד מאתיים שנה. למרות הרעש שעשיתם לדניאל והעובדה שלא ממש הלכתי לשון מוקדם, אני חייבת לציין, שנהתי כמו שכבר מזמן לא נהנתי. קישוא וחיפישי היקרות, ממליצה לכן בחום לשקול לפתוח סטנדאפ - יצליח לכן ביג טיים, בטוח יותר מהריונות. קישוא - הצליח לך הילד השלישי - איזה כיף שזה בא בקלות.... אריאן מתוקה שלי, היית ההפתעה הכי מגניבה בעולם ותודה לעדיקים המקסימה, שדאגה שנהנה מזיו פניך. מיכל יקרה, העוגה שלך עינגה את תומר בבוקר ושלחתי אותו טעון באנרגיה השוקולדית. ברבי וזברה - אתן שמנות ברמות בלתי נסבלות ואני מתה עליכן +++++++++ נוריה שלי - באת כל הדרך מקיבינימט בשביל סיגריה אבל לדעתי זה היה הרבה יותר מסקס רק לראות אותך. עידית ר, אחת הנשים היפות שאני מכירה, לא יצא לי לדבר איתך כמו שצריך כי הייתי עסוקה בלבכות מצחוק אבל טוב שבאת, מקווה שהפוסטמות פה קצת רוממו את רוחך. זוהרה אהובתי, תמיד, תמיד כיף לראות את התחת המסתובב שלך (והמבין יבין). מיטל מתוקתי, רואים שאת אופטימית, זה קורן ממך. מתוקה, שימשיך רק כך, מלא באושר. דיא מקסימה אחת, הילדה שלך פשוט יפיפיה, פשוט עונג צרוף לראות אתכן. רינת2000 (תודי שמתאים לך השידרוג?), איזה כיף שבאת, יקירתי, תודי, שאת זכית! זכית לראות איך *לא* עושים ספונג'ה! כיף, כיף, כיף שבאת. ותמי, תמי, תמי, תמי, פוסטמה קטנה ויקרה שלי. אין לי מה לומר לך............ נכון לא שכחתי אף אחת? זה ממש סיכון להודות אחת אחת אבל אני חייבת לקחת אותו כי כל אחת מכן עשתה לי את השבוע, בכיתי מצחוק, נהנתי מכל שניה ואני פשוט רוצה להגיד תודה! מזל שעברתן אובדן
נשיקות.

גילוי נאות: אני לא דרומית שמנה.

נכון שהמשפחה של בעלי עדיין לא יודעת, אבל לך אני יכולה לגלות בסודי סודות: אני בהיריון
נכון שאף אחת לא ניחשה????? ולא, לא אכלנו את הפיצה בדרך, מהסיבות שברבי ציינה מטה. אבל אכלתי משולש בבוקר, כי קמתי מורעבת (בכל זאת, לא היה אוכל במפגש). ונתפס לי גם שריר בבטן מרוב צחוק. וקינאתי בקישואית המלכה על הנהיגה, ובברבי השאקלית על ידיעת כבישי הארץ. וכל הזמן הסתכלתי אחורה לראות שחיפישי לא רודפת אחרינו בגלל איזה 2 ש"ח שהקישוא לקחה בטעות. בקיצור - אכן, היה סבל. רב.

סינטה1

New member
אוף../images/Emo7.gif עכשיו אני לגמרי מקנאה

אני חולה כבר שבוע, סובלת לגמרי, והקנאה עכשיו הרגה אותי לגמרי. טוב, אני אמשיך לשכב לי פה בחושך. פולניה, כבר אמרתי

אז מה היה לנו?

לא משהו בכלל, החברה לא משהו והרמה?, על זה בכלל אני לא רוצה לדבר, לא פלא שעברנו אובדנים מי יכול להחזיק איתנו. כל הדרך הביתה רק רציתי להקיא כי אכלתי "קצת" במפגש, פתחתי את הגינס והתפללתי שלט יעצור אותי שוטר לביקורת. סוף טוב הכל טוב והגעתי הביתה ושם הפתעה הקטן ער ומחכה לי (איזה כיף עם הבחילה). בשעה 1 התחיל גם הבכי "כואבת לי האוזן" ואני בוכה יש לי להקיא וככה שרנו ביחד עד 3 בבוקר. זונות זה מה שאתן!!!!!!!!!!!!!!!!! בגללכן הקאתי רק בשעה 8 בבוקר, לא חבל על ה30 ש"ח.

mic75

New member
גברת אני רוצה להגיד לך דבר אחד.......

את צריכה להחליף מקצוע את פשוט ענקית טוב גם בממדים .... שמחתי מאוד להכיר אותך ואני מקווה שכן נראה אותך במפגשים הבאים ולך נייטי את פשוט בחורה מדהימה נפלאה ואין הרבה כמוך תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת ויאללה נתכנן את המפגש הבא. בעלי אמר שקמתי עם כזה מצב רוח טוב שהוא מוכן שאני ילך כל יום חמישי למפגש שעושה לנו רק טוב אז תודה על הצחוק ותודה שהכרתי אותכם אוהבת מיכל

עדיקים

Active member
איזה ערב ../images/Emo24.gif

מזמן אבל ממש מזמן לא צחקתי ככה. היה כייף כל-כך לפגוש פנים מוכרות ופנים חדשות. אריאן המקסימה - תודה שבכזו ספונטניות הצטרפת אלי -היית ממש חברה נהדרת לנסיעה. מקווה שנפגש עכשיו יותר. חיפישי וקישוא - הרגתן אותי מצחוק אתן באמת צריכות לחשוב על קריירה משותפת בתחום הסטאנד אפ הרגתן אותי מצחוק. היה ערב מקסים מקסים מקסים. גם אני מחכה כבר למפגש הבא.

ariane

New member
כל כך התגעגעתי וכל כך נהנתי

כן זאת אני בעצמי כותבת סוף סוף בפורום. יש לי תקופה פשוט מטורפת לאחרונה ולא מצליחה אפילו לקראו מה קורה כאן. היה ערב כל כך מדהים, קישוא וחיפישי פשוט לא מפסיקה לצחוק עם עצמי כשאני חושבת על הקטע של השני שקלים שקישוא החזירה לעצמה אין סוף פעמים... וכל השער מסביב לפיצות. אוי כמה שהיה כיף!!! ושמחתי לראות את כל החברות הותיקות היקרות לי כל כך. ושלושת הבובות שהיו שם ערניות כל כך ומתוקות אחת אחת. עדיקים תודה תודה תודה שהתקשרת אלי להגיד לי שיש מפגש בכלל... הספונטניות היה שווה!! מחכה למפגש הבא עם כל הבנות שלא הצליחו להגיע הפעם. בקיצור לעניין עין לי מספיק מילים להגיד את כל מה שהרגשתי אתמול בערב.... ולסיכום: תודה

דיא

New member
מה היה - בזבוז זמן../images/Emo88.gif

ערב נטול בועז
, בחברת חבורה מצחיקה
, עם הפתעות
, ממנו יצאתי מלאת אנרגיות
. מה לומר, כאילו שאין לי משהו יותר טוב לעשות עם הזמן שלי
ולראשונה במפגש לא היה מספיק אוכל. זה או כי יש המון הריוניות/מניקות רעבות (וזה מצויין) או שכולנו עצלניות ולא הבאנו מספיק (
) או שאנחנו חבורת זללניות שהאוכל לא מספיק לנו (
). (אני מוצאת את עצמי הכל הקטגוריות) מתי עוד פעם
?

mic75

New member
אז הפעם אולי זה יהיה אצלי

אני מוכנה מתי שאתם רוצות והפעם נדאג שיהיה מספיק אוכל לכולם או שניקח את שתי הבנות שהיו אחראיות על הפיצה נשלם להם עוד 2 שקל ואני בטוחה שיהיה בסדר אז שיהיה לנו שבוע נפלא מלא חיוך שמחה והכי חשוב בריאות כי הילד שלי לא רוצה להיות יום אחד בלי חום ..... אוהבת מיכל

ברבי28

New member
מה באמת היה ...

סבלתי מכל רגע ... בעיקר מהדרך הלוך וחזור שהייתה ניתנת לניסוח ב"בעיית תנועה בחשבון", שלוש אובדניות וקרן אור(י) אחת קטנה, יצאו מב"ש במהירות סבירה, ועם נהגת
, תוך כמה זמן יזכו לפגוש אובדניות אחרות?
ואח"כ מהסטאנד אפ של חיפישי וקישוא - אתן יודעות כמה פעמים הייתי צריכה ללכת לעשות פיפי בגללכן? והלב שהתרחב מאושר למשמע שיח הקלאפטות שהגוזליות של דיא ונייטי פיתחו שמה על השטיח ... שמחתי לפגוש את כולן, יכולה להעיד שעוד מימי הבילויים הפרועים שלי, לא האמנתי לעצמי שבגיל 33 (פלוס), בהריון (די) מתקדם, אני אחזור הביתה מבילוי כזה מענג ב 03:30 ... ואפילו בלי
והכי אני שמחה נייטי - שלא הצלחת לשתות קפה עם עוד שתיים שלוש חברות ... אלא עם 13 פסיכיות עם תעודות (טוב נו בלי תעודות ... מסמכים רפואיים) ושמחתי לפגוש (גם אם לא מספיק לדבר, לצערי
), את כל השמות הישנים והמוכרים ... ונסיים בווידוי קורע לב ... אני ברבי ואני היחידה שהביאה פחמימות למפגש (ועכשיו כולם ביחד "we love you barbie" ) ווידוי מספר 2, הפיצות לא נאכלו בדרך מסיבה שהנהגת הייתה עסוקה בניווט, נווטת המשנה הייתה עסוקה בצרבת והנווטת המפוספסת שישבה מאחורה הייתה עסוקה באורי

רינת200

New member
היה נהדר

בידיוק דיברתי עם בעלי כמה מוזר שקבוצה מיקרית של נשים, שמה שמאחד אותן זה בעיות רפואיות או טעות סטטיסטית יכולה ליהיות כל כך כיפית ומדהימה. אז היה נהדר, ערב כיפי להדהים, תודה לכולן וקישוא את חיבת לשקול קרירה בעולם הבידור

למעלה