אז מה היה לנו............
אחר הצהריים אתמול התחלתי לכתוב לתמי SMS שנראה לי שהפעם זה באמת יהיה מפגש רק של שתינו, מקסימום עוד שתיים שלוש בנות. אני אומנם רגילה כבר להיות מופתעת בכל מפגש מחדש מההפתעות שפתאום צצות לי בדלת אבל הפעם הייתי באמת משוכנעת. אחר הצהריים היה בלגאן ילדים ולא הספקתי אפילו לסדר את הבית, להכניס כסאות מבחוץ, לפנות שולחן וכו' אבל זה לא היה נראה לי כזה נורא כי ממילא נהיה רק שתיים שלוש בנות וקפה ועוגה זה מספיק טוב. כשהשכבתי את הילדים לשון נרדמתי קצת במיטה מחובקת עם תומר, כשהתעוררתי מהנימנום, חשבתי לעצמי - וואלה, יוצא מעולה, יבואו שתים שלוש בנות, נרכל קצת, נשתה קפה, יהיה שקט אז הילדים לא יתעוררו ואני אוכל לבלות קצת עם חברות בלי תינוקת על הידיים שתתעורר מהרעש, אני אהיה נחמדה מקסימום שעה ואח"כ אתחיל לפהק כדי שילכו ויתנו לי לשון. בנות, אני לא סובלת אתכן. אין דרך אחרת לומר זאת. מה זה צריך להיות?????????????????? בפורום פולניה היו סוקלים אתכן באבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הפנטזיות התנפצו לי ברגע אחד. תתבישו לכן. לא סתם אמר מי שאמר - רמה נמוכה! ובכל זאת רוצה לאמר קצת בלי ציניות, שאני מתה עליכן, שהיה לי ערב נפלא, שכל ההפתעות שהגיעו היו מדהימות, נשים שלא ראיתי מאתיים שנה ונשים וכאלה שלא חשבתי שאראה גם בעוד מאתיים שנה. למרות הרעש שעשיתם לדניאל והעובדה שלא ממש הלכתי לשון מוקדם, אני חייבת לציין, שנהתי כמו שכבר מזמן לא נהנתי. קישוא וחיפישי היקרות, ממליצה לכן בחום לשקול לפתוח סטנדאפ - יצליח לכן ביג טיים, בטוח יותר מהריונות. קישוא - הצליח לך הילד השלישי - איזה כיף שזה בא בקלות.... אריאן מתוקה שלי, היית ההפתעה הכי מגניבה בעולם ותודה לעדיקים המקסימה, שדאגה שנהנה מזיו פניך. מיכל יקרה, העוגה שלך עינגה את תומר בבוקר ושלחתי אותו טעון באנרגיה השוקולדית. ברבי וזברה - אתן שמנות ברמות בלתי נסבלות ואני מתה עליכן +++++++++ נוריה שלי - באת כל הדרך מקיבינימט בשביל סיגריה אבל לדעתי זה היה הרבה יותר מסקס רק לראות אותך. עידית ר, אחת הנשים היפות שאני מכירה, לא יצא לי לדבר איתך כמו שצריך כי הייתי עסוקה בלבכות מצחוק אבל טוב שבאת, מקווה שהפוסטמות פה קצת רוממו את רוחך. זוהרה אהובתי, תמיד, תמיד כיף לראות את התחת המסתובב שלך (והמבין יבין). מיטל מתוקתי, רואים שאת אופטימית, זה קורן ממך. מתוקה, שימשיך רק כך, מלא באושר. דיא מקסימה אחת, הילדה שלך פשוט יפיפיה, פשוט עונג צרוף לראות אתכן. רינת2000 (תודי שמתאים לך השידרוג?), איזה כיף שבאת, יקירתי, תודי, שאת זכית! זכית לראות איך *לא* עושים ספונג'ה! כיף, כיף, כיף שבאת. ותמי, תמי, תמי, תמי, פוסטמה קטנה ויקרה שלי. אין לי מה לומר לך............ נכון לא שכחתי אף אחת? זה ממש סיכון להודות אחת אחת אבל אני חייבת לקחת אותו כי כל אחת מכן עשתה לי את השבוע, בכיתי מצחוק, נהנתי מכל שניה ואני פשוט רוצה להגיד תודה! מזל שעברתן אובדן
נשיקות.