אז מה היה לנו ?!?!?!?

Eran De Niro

New member
אז מה היה לנו ?!?!?!?

אז מה היה לנו ? פלאגים פלטינות שמן ברקס , והאלמנט על חשבון הבית , אין אחד שלא מספר את הבדיחה הזאת במוסך , הבעיה שאנחנו קיבלנו את האלמנט , אלמנט אלמנט קיבלנו , היום עשינו טיפול לרכב הפרטי והגעתי למסקנה אחת קשה מאוד להשיג בעלי מקצוע , כמו מכונאים אני כבר נתקלתי בעבר שרשלנות של מוסכניקים לדוגמא באחד מהסיכות שטיפלתי בהם במשאית פשוט לא סגרו את הבורג של הפילטר הצנטרפוגלי וכל השמן הלך וכמעט המנוע גם , והיום ברכב הפרטי פשוט לא סגרו את בורג ניקוז של הרדיאטור וכל המים הלכו והחום עלה ושישו ושמחו , פשוט מעצבן שאין אנשי מקצוע טובים ואם יש הם במוסכים קטנים שצריך המון מזל עד שנופלים על אחד כזה מעצבן מעצבן מעצבן !!! לי יש פילוסופיה שלמה על המכונאי הישראלי , והיא הולכת ככה , בגרמניה הרחוקה או ביפן ישבו להם הדולף אחד וביפן איזה סאן יאנג אחד ישבו וטכננו איפה ישב כל בורג ובורג ברכבים שהם יצרו , ובישראל בא איזה משה או מוחמד ואמרו למה צריך לשים בורג שים אזיקון או שלא תשים כלום , וככה הורסים רכבים , הסנדלרות הישראלית גובלת בפשע !!! סתם רציתי לספר לכם שתיהיה שבת שלום לכולם

shuku999

New member
צודק צודק צודק

וגם במקום לחבר חוטי חשמל עם מהדקים אז שמים איזולירבנד. ושמים מים מהברז במקום מים מזוקקים. ושמן ממוחזר וסולר עם "תוספים" (מים טינר וכו....) ואחמד העיקר מבסוט אילחמדולילה............

arad123

New member
כמעט ולא צודקת

אני עובד בחברה המספקת ציוד לבעלי מוסכים כדוגמת תוספי סולר,בנזין ומחשבי דיאגנוסטיקה אני מכיר את הבעייה מקרוב ששמים ללקוח חלק חילוף סיני פשוט ביותר ומחייבים אותך על חלק מקורי מהחברה אם תדעו עד כמה קומבינות וחלטורות יש במוסכים אתם תיבהלו אך מצד שני ישנם מוסכים מאוד מקצוענים (מי שרוצה מוסכים באיזור ירושלים שיפנה אליי)שלא מביישים את המילה מכונאי רכב מוסמך או חשמלאי רכב מוסמך מה שכן חייבים לעמוד על הוריד ולדרוש לראות את החלק המוחלף/הנוזל המוחלף וד"ש לחוסיין מהג'יפטליק...

למעלה