אז מה היה לנו........

• פותח הנושא Nava5
  • פורסם בתאריך

Nava5

New member
אז מה היה לנו........../images/Emo32.gif

איזה יופי, הכל מאחריי!!! איזו באסה, הכל מאחריי!!! מתלבטת מאתמול לפנות בקר, באיזו תחושה אני מלאה, ועדיין לא החלטתי... היה נהדר, ומקסים, ונעים, ומחמיא, ומחבק, ומנשק, ומרטיב, ומרקיד... והטקס - מרגש, ומרטיט, ומדאיג (> הכוס תישבר במכה ראשונה?...), ומדמיע (> לזכור את היקירים שאינם כבר בינינו, ואיזו שמחה יכלה למלא את ליבם בחגיגת-הנישואין של בני-בכורי-אשר אהבתי...) והכל חלף כחלום... וזהו... היום אני שוב נאוה השלווה, הרוגעת, הפשוטה, החיוורת... פשטתי את בגדי-המלכות, מחיתי את האיפור, פרעתי את שיערי... רוצה להודות לכולכם על האיחולים הלבביים שהעתרתם עלינו. התרגשתי מאד לקרא אתכם. אני מאחלת לכולכם המון אירועים משמחים, רוב אושר ונחת וחיים מלבבים. למי שעדיין לא חווה את חוויית-הולכת הצאצאים לחופה - אל תרדמו בעלייה ואל תחשבו אפילו על מצב של "הוווו, זה רחוק, עדיין לא נראה באופק..." כי עם הברכות שלי >>> בטוח זה יפקוד את מעונכם במהרה. מה עוד מאחלת? שכל שמחה תתרחש בלב שמח ובאופן מושלם! נ.ב. קראתי את תגובותיכם הנהדרות בשרשור הקודם שלי, מתנצלת שעדיין לא עניתי.

אסטרלו

New member
המון מזל טוב ורק שמחות

אחרי יום יומיים האנדרנלין יורד וחוזרים לשגרה. כל טוב לזוג הצעיר

Nava5

New member
../images/Emo51.gifרבה../images/Emo24.gif

באמת האדרנלין כבר שקע, ועכשיו אני מחכה לנכדים...

may55

New member
נאווה לה ראי בשירשור אחר לא יאומן

כה מהר והנה עוד לא הספקתי לסיים את ההתרגשות וכבר חלפה לה שנה והנה אנו בהתרגשות של הפיכה לנונה ונונו וכולנו מציגים היום בגאווה את אינייטוס ושירבו שמחות בביתינו אמן

Nava5

New member
קראתי, מאי קרידה../images/Emo24.gif

העיקר שתראו הרבה נחת, כן יירבו, ושתזכו להרבה שמחות, אמן!

Nava5

New member
../images/Emo51.gifפשריקה../images/Emo24.gif

אמן! ושגם את תזכי לשמחות ותראי טוב עם משפחתך. (קראתי את דברייך באשר לפורום ההוא, באמת בושה וחרפה, מה לעשות: הולך ופוחת הדור...)
חם לך.

רותי ב.

New member
../images/Emo49.gif לזוג הצעיר,

מאד יפה כתבת פה, על רגעי ההתרגשות והשמחה. הרבה ברכות לזוג הצעיר, שאהבה שמחות אושר ובריאות טובה ישכנו בביתם, ולך מאחלת באמת שתזכי לנכדים - אין שמחה גדולה מזו.

למעלה