אז מה היה לנו שם?

אז מה היה לנו שם?

אני לא כותב את זה כאן כי זה ממש ארוך. משו שחבר שלי כתב על הפינוי מחוות גלעד. מי שרוצה שידפיס או שיקרא בוורד (זה יותר נוח) מצ"ב קובץ וורד.

דריעד

New member
אני מוכרח לציין ...

שזה ארוך! 8 עמודים בגודל גופן של 12...(כ5000 מילים אני משאר) אבל למרות האורך, בגלל הנטייה המוזרה שלי לנסות לראות כל דבר מכל צדדיו (לפחות כמה שיותר) קראתי עד הסוף. אני מוכרח לציין שככל שהמשכתי לקרוא הזדעזעתי יותר. הכותב יושב ומתפאר כיצד הוא וחבריו (אותם הוא מכנה "החברה") עוברים על החוק בצורה שיתטית ומכוונת, מתגאה כיצד הרסו מכוניות ורכוש וכיצד בכוח הזרוע ניסו למנוע את אכיפת חוקי המדינה. אני כאדם הגר בכרמיאל, עיר מוקפת בכפרים וערים ערביים, יצא לי לשמוע לא מעט על התפרעיות בעקבות הריסות הבתים של הערבים, וכיצד הם בונים אותם מחדש תוך ימים. מעולם, על אף (ואולי בגלל ) היותי "מערכניק" לא הסכמתי עם מעשים אלו של הערבים הגרים ק"מ בודדים לידי, ואיני רואה כיצד אוכל לקבל מעשה כזה גם ע"י היהודים במדינה. בנוסף, כאדם המחשיב את עצמו ציוני - אני רואה גם חשיבות רבה לשמירת המדינה הזו כמדינה דמוקרטית (בעלת רוב יהודי אבל זה לא קשור לנושא - הדגש הוא על הדמוקרטית כרגע) וכאדם אשר מוכן לשמוע כל דעה באשר היא - וכל אשר מכיר אותי יסכים שאני דיי פתוח במחשבתי לא מוכן לקבל - עד כמה שאני מנסה מעשים כאלה אשר מנסים בעזרת הכוח לכפות את מהלכה של המדינה, אמרו זאת לפני ויאמרו זאת אחרי - אבל במדינה דמוקרטית יש דרך להחליט החלטות ויש דרך לשנותם - כח הזרוע לא מופיע לא פה ולא פה... דבר אחרון, שזיעזע אותי לא פחות מכל שבעת העמודים לפניו הוא העמוד האחרון בו בעצם קורא הכותב לצמרת המדינה, ולמשטרה בוגדים (על אף ההדגשה כי הוא אינו בא להסית לשום מעשה בנידון הדבר מזכיר לי תקופות אפורות בשלהי 95).

אתה מדבר על זה:

ייזכר לדראון עולם פואד, שהוא רמאי שקרן ונבזה שלא מכבד הסכמים, ומקדם את אינטרסיו הפוליטיים על גבם וחשבונם של יהודים פשוטים. ילך איתו ביחד לעזאזל שחר איילון, שהוא מאפיונר שהפך את המשטרה לכנופיית בריונים מפירי חוק. הלוואי וייתן איתם את הדין מפקד כוחות היס"מ - אני לא יודע איך קוראים לו, אבל כל מי שהיה אי פעם באירוע עם יס"מניקים יודע מי זה - אחד קרח מגודל עם זקן צרפתי, שהוא שונא ישראל בכל מאודו. אפ´חד לא אמר פה בוגד. אמרו שפואד לא מכבד הסכמים - לא נכון? אמרו ששחר אילון הפך את המשטרה למאפיה - לא נכון? מפקד כוחות היס"מ הוא כולירה לא קטנה. מי אמר בוגדים? הוא כתב רק אמת.

EverMan

New member
תוכיח שהיה הסכם וזה לא משהו

שזמביש המציא. מלבד זאת אין לך פה כל טיעון ! אתה מודה שאתם עברתם על החוק (לכותב המקורי) ושאתם כולכם פשעתם שם.

דריעד

New member
כתב רק אמת?

לכתוב על מפקד בכיר במשטרת ישראל שהוא שונא ישראל, זה לומר את האמת?!

למעלה