קצת מהזווית שלי
מיפגש ספינינג חברתי-מקצועי, נטול אינטרסים מקצועיים, שמגיעים אליו הרבה מאד מדריכים, ופתוח למתאמנים שרוצים להיחשף לתכנים האלה, הוא דבר מתבקש. הזדמנות לראות קצת משהו אחר, להחליף רעיונות, לשאול שאלות, לקבל מידע על מוזיקה ומקורות להשיג ולהחליף, ליצור קשרים כלשהם ועוד ועוד. שמחנו לנצל את האירוע להיפרד כהלכה מניהולה של תמי בדברים מרגשים ויפים שכתבה לה יפי, עם סקירה על נקודות משמעותיות בחיי הפורום. שמחתי לראות לא מעט חבר'ה שטרחו מאד והגיעו אף מרחוק, וסיפקו לרן ולי דלק נפלא לשיעור אנרגטי ומהנה, ולא פחות להנות מהחברותא בשמש עם דברי המאפה הנהדרים שהובאו לשם. מכאן תודה כמובן לרן על ההשקעה בתכנון האימון המשותף. מה שהיה בעיני פחות טוב, היא העובדה שכמעט שליש מהנרשמים לא הגיעו למיפגש, ונאלצנו ביומיים האחרונים להתנצל בפני כמה שאין מקום. זה קורה שוב ושוב וחבל (ותמי שאירגנה לא מעט אירועי ספינינג יודעת כמה זה מעיק הנושא הזה). שנית, ציפיתי ליותר מדריכים שיגיעו, יותר מפה לאוזן, יותר כאלה שיבקשו החלפה כדי להיות נוכחים, כאלה שלא היו בהשתלמויות מעולם, כאלה ותיקים שרוצים לתרום, וזה לא ממש עבד. בצער, אולי לא כמו עמיתי אסף, אני סקפטי לגבי הישרדות פורום ספינינג. אני לא ממש שולט בנתונים, אבל נראה כי פרט לפורום האח הגדול,פורום כמעט מלאכים,ושניים-שלושה פורומים של סקס (לא...לא גולש שם...בחיי..) , עניין הפורומים בפשיטת רגל. כולם הלכו לג'מבו (פייסבוק) ונראה שגם אנחנו בדרך. כמי שהענף הזה יקר לו, אני שוקל לנסות ולגבש קבוצה בפייסבוק של כל אוהבי הספינינג, מדריכים ומתאמנים, ואשמח שכולנו , כמו גם הרבה מאד מתאמנים חדשים וחולי ספינינג,יהיו שם. סירטוני ספינינג מיוטיוב, עידכונים מקצועיים, לינקים שוטפים למאמרים, תמונות מאירועי ספינינג ועוד ועוד. מוזמנים להגיב....