אז מה היה לנו שם

אז מה היה לנו שם

שיעור מעולה עם שני מדריכים מצוינים שהראו שבהחלט אפשר לעבוד נכון וסולידי (מבחינת שיעור בלי יותר מידי "הו אה") מבלי לפגום בהנאה, ואפילו להיפך
חברה מצוינת של אנשים יפים ואוהבי ספורט בכלל וספינינג בפרט.
פרידה מרגשת מתמי האחת והיחידה
אחלה קינוחים (כמובן בניצוחה של אותה אחת מהסעיף הקודם ) עוד מעט אעלה קצת תמונות.

קצת מהזווית שלי

מיפגש ספינינג חברתי-מקצועי, נטול אינטרסים מקצועיים, שמגיעים אליו הרבה מאד מדריכים, ופתוח למתאמנים שרוצים להיחשף לתכנים האלה, הוא דבר מתבקש. הזדמנות לראות קצת משהו אחר, להחליף רעיונות, לשאול שאלות, לקבל מידע על מוזיקה ומקורות להשיג ולהחליף, ליצור קשרים כלשהם ועוד ועוד. שמחנו לנצל את האירוע להיפרד כהלכה מניהולה של תמי בדברים מרגשים ויפים שכתבה לה יפי, עם סקירה על נקודות משמעותיות בחיי הפורום. שמחתי לראות לא מעט חבר'ה שטרחו מאד והגיעו אף מרחוק, וסיפקו לרן ולי דלק נפלא לשיעור אנרגטי ומהנה, ולא פחות להנות מהחברותא בשמש עם דברי המאפה הנהדרים שהובאו לשם. מכאן תודה כמובן לרן על ההשקעה בתכנון האימון המשותף. מה שהיה בעיני פחות טוב, היא העובדה שכמעט שליש מהנרשמים לא הגיעו למיפגש, ונאלצנו ביומיים האחרונים להתנצל בפני כמה שאין מקום. זה קורה שוב ושוב וחבל (ותמי שאירגנה לא מעט אירועי ספינינג יודעת כמה זה מעיק הנושא הזה). שנית, ציפיתי ליותר מדריכים שיגיעו, יותר מפה לאוזן, יותר כאלה שיבקשו החלפה כדי להיות נוכחים, כאלה שלא היו בהשתלמויות מעולם, כאלה ותיקים שרוצים לתרום, וזה לא ממש עבד. בצער, אולי לא כמו עמיתי אסף, אני סקפטי לגבי הישרדות פורום ספינינג. אני לא ממש שולט בנתונים, אבל נראה כי פרט לפורום האח הגדול,פורום כמעט מלאכים,ושניים-שלושה פורומים של סקס (לא...לא גולש שם...בחיי..) , עניין הפורומים בפשיטת רגל. כולם הלכו לג'מבו (פייסבוק) ונראה שגם אנחנו בדרך. כמי שהענף הזה יקר לו, אני שוקל לנסות ולגבש קבוצה בפייסבוק של כל אוהבי הספינינג, מדריכים ומתאמנים, ואשמח שכולנו , כמו גם הרבה מאד מתאמנים חדשים וחולי ספינינג,יהיו שם. סירטוני ספינינג מיוטיוב, עידכונים מקצועיים, לינקים שוטפים למאמרים, תמונות מאירועי ספינינג ועוד ועוד. מוזמנים להגיב....

eyal9388

New member
צודק...

אני מהאלה שעבדו ולא ביקשו החלפה... ובתכלס אני מתחרט....... אני בעד שיהיה לפחות דף בפייס שנוכל לתקשר בכל מקרה ואולי לארגן עוד משהו כזה

ronlym

New member
מפגש ספינינג - היה מעולה

קודם כל אני רוצה להודות לרן ומייקי על המפגש המצויין הזה. ספינינג אצלי זה בנשמה ולראייה הגעתי למפגש די מהקצה השני של הארץ (בשביל הצפונים - כל מה שהוא תל אביב ודרומה כבר נחשב חו"ל). עברתי קורס מדריכי ספינינג בוינגייט אצל רן לפני כשעה וחצי ואז אני מדריכה בנופית. נהנית מאוד מכל רגע של דיווש - גם בתור מדריכה וגם בתור מתאמנת מהשורה. מאוד כואב לי לשמוע על הסקפטיות לגבי הישרדות ענף הספינינג. אני מאמינה שתמיד יהיו מספיק אנשים ומדריכים שאוהבים את הענף ורוצים שימשיך לשגשג. כמו בכל דבר בחיים -תמיד יש עליות ומורדות. עכשיו ענף הזומבה עושה קצת יותר רעש ויש הרגשה שהספינינג קצת נדחק הצידה. לדעתי זו רק הרגשה. מייקי - מסכימה עם כל מילה שלך לגבי החשיבות המפגשים האלה. אפשר לשאוב מהם המון ידע, רעיונות ובעיקר אנרגיות וחיזוקים. מסכימה שכדאי לפתוח קבוצה בפייספוק של המכורים לעניין - יאלה מיקי, קח את הרעיון שלך צעד קדימה !!! ושוב רוצה להודות לכם - לכל מי שטרח וארגן את המפגש הזה - היה מצויין, מדהים. מוכנה לעזור ולארגן מפגש נוסף !! זה יהיה חוצפה לבקש מכם להעלות לינק לדיסק של השיעור ?

טוב

לא נרשמתי ולכן לא מרגיש על כך שלא הגעתי רגשות אשם. מפגש דיווש ופרידה מהנה ומעניין ככל שהיה איננו תחליף להשתלמות. לגבי התרומה,כפי שכתבת צריך לרצות לתרום ולפני כן לדעת עבור מה תורמים. בתפוז יש פורומים פעילים ושוקקים. אכן יש שינוי עם עליית הפופולאריות של פייסבוק, אבל עדיין יש שם כמה וכמה הודעות חדשות בכל יום. הפורום הזה משקף את המצב בספינינג בארץ. חבל אבל זה המצב. מתמי אני מסרב להפרד, ונמשיך לשמור על קשר.

sheferd

New member
ומהזוית שלי..

היה מדהים,מקצועי,מעשיר וחוויתי. רן ויאיר - הייתם נהדרים. ובאשר לקבוצה בפייסבוק- יוזמה מבורכת. כמי שנמצא שם דיי הרבה,אשמח לקחת חלק בקבוצה כזאת. שבוע טוב

היה תענוג של מפגש!!

אני הגעתי ישירות מירושליים-אחרי 8 ק"מ שבהם השתתפתי במרוץ בגין, אולי בזכות הספינינג -לא נתפסו לי השרירים מכל העליות שרצתי שם ... :) נהניתי מהמפגש, ומהאווירה -אפילו שאני חדשה כאן בפורום . זו הייתה הזדמנות להכיר עוד אנשים נפלאים מהתחום. השעור היה מהנה ומלמד כשיפי המדהימה מצד אחד שלי ותמי המהממת מצידו השני שלי-מה צריך יותר הבנאדם!!!! ולפני זוג מדריכים מאלפים -יאיר ורן-נהניתי מכל רגע !!! אחר כך -נשפכתי לכמה שעות :) אני בעד להקים קבוצה בפייסבוק -ואם צריך עזרה כל שהיא בארגון המפגש הבא -אני בפנים!!!!

joz7

New member
אוףףףףףףףףף

שבוע שעבר התעוררתי בשלוש בלילה כי היה לי לשירותים, אני פותחת את הדלת של החדר שלי ולמראה עיניי, אני רואה את כל המטבח שלי עולה באש.... אני מתחילה לצרוח בטירוףףףף כדי להעיר את חמשת השותפות שלי... אנחנו בורחות החוצה בצרחות, מעירות את כל בניין המעונות, תוך 5 דקות כל הדירה שלנו נשרפה מחשבים נייחים, מחשבים ניידים, נעליים, בגדים , מדונות.... כל מה שהיה לנו פשוט נשרף. רכיב במנוע של המקרר גרם להצתה שגרמה לשריפה מטורפת. האבסורד הוא שגלאיי העשן פעל במשך 20 דק' לפחות ואף אחד מתורני מכון וינגייט לא ניגש אלינו. ישנו שינה עמוקה ולא חשנו בכלום. במקרה, במזל, התעוררתי לשירותים. תודה לאל שאנחנו בחיים!! לצערנו כל הרכוש שלנו הלך ונותרנו בלי כלום...
עם כל הרצון הטוב להשתתף ביום הכיפי והמדהים הזה שהכנתם, לא יכולתי להגיע (לא רק בגלל השריפה אלא גם בגלל שמכון וינגייט די מתנער מאיתנו ובסופי שבוע מפנה אותנו מהדירה החלופית הזמנית שנתנו לנו
) שמחה לשמוע שנהנתם!! מקווה להיות במפגש הבא אם וכאשר יהיה. שיהיה שבוע טוב ג'וזי

Tami661

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifווואווו... מצטערת יקירה לשמוע

קודם כל תודה לאל שאתם בחיים והנזק מסתכם ברכוש. אני מקווה שהביטוח יכסה לפחות את הנזקים לרכוש שלכן, אם את צריכה עזרה בגיוס וצבירת ציוד מחדש פני אלי ואנסה לעזור. יהיו עוד מפגשים וגם אם לא... נייצר מיוחדים עבורנו. תרגישו טוב והתאוששות מהירה

ללי1

New member
כמה נורא. צר לי לשמוע

לפחות הנזק נגרם רק לרכוש, אולי זה לא מעודד כל כך כשנשרפו לך כל הדברים. אבל באמת שהעיקר הבריאות. אשמח לעזור אם יש במה!

וואו חתיכת סיפור

אומנם מצער לשמוע על הרכוש שעבד אבל באמת מזל גדול שבכך הענין מסתכם אל דאגה, תוכלי להגיע למפגשים הבאים

Tami661

New member
היה לנו... כל מה שציינת, כל מה שמייקי הוסיף

וזה כמעט מיותר שאוסיף משלי, אבל כרגיל... גם כשמיותר, אני הרי מוכרחה להוסיף
: זה היה עבורי מפגש מרגש, נכון, לא גדול במימדים שהתרגלנו אליהם, אבל מספיק כדי לפגוש את האנשים האמיתיים שהפורום הזה הכניס לחיי. נאום הפרידה של יפי הגדולה מכולם... אווווווףףף... עשה לי לחלוחית בעיניים (אבל התאפקתי יפה
) אימון ודיווש משותף מהסוג שכפי שאמרתי, אם היה לי כזה זמין במכון, לעולם לא הייתי מורידה הילוך כיבוד של רונלי היפה והמוכשרת ובונקר-פלייס אגדי אפוף אהבה ופירגון וכמובן, כמו תמיד, הדעה הצלולה שאיתי באש ובמים... אתם מקסימים אחד אחד, אין כמוכם... ברור לי שנפגש בקרוב בלהט ההיסטורי ונעשה זאת כמו פעם... באשר לפייסבוק - חברים, אם אתם סומכים על הנסיון העשיר שלי והיכרות הענף בשילוב עם המדיה הוירטואלית - אז הבעיה לא נעוצה בפורום. נכון, הפייסבוק הוא עוד אמצעי לעורר את הפעילות והענף אך לבד הוא לא יתקיים. ההצעה שלי היא לפתוח קבוצה בפייסבוק שמקושרת לפורום (יאיר, אסף - תתייעצו עם יוני שלזינגר, מנהל אשכול ספורט ומוטוריקה בתפוז, הוא יסייע לכם) כך ההדדיות תפרה את שתי הקבוצות ותמנעו מצב שויכוח טיפשי (וכאלו לא חסרים כידוע לכם) יביא לסגירת הקבוצה בפייס ותישארו בלי כלום. יש יתרונות שהופכים לפעמים לחסרונות ולהיפך (ולא תרצו שאני אגיד 'אמרתי לכם...' נכון? כי זה המשפט היחיד שאני יודעת בפולנית
)

crowspin65

New member
היה ממש שווה ומרגש.

עשיתי שמיניות באויר כדי להגיע למפגש הזה ובאמת מתחבר לדברים של מייקי לגבי אלו שנרשמו ולא הגיעו (ולא נשרפה להם הדירה...
אבל זו באמת הנקודה הרעה היחידה שהייתה במפגש. נהניתי משיעור מעולה של מייקי ורן שסופסוף פגשתי לאחר כל כך הרבה פוסטים שלו שקראתי, מחברה מעולה של אנשים שיודעים להעריך שיעור טוב וכמובן מהמתוקים של תמי האחת והיחידה
אני לא חושב שהספינינג מת - ממש לא. אולי התקופה של לפני 10-12 שנה של ההי המטורף כדרכן של אופנות לא תחזור, אבל בהחלט יש גרעין קשה של מתאמנים/ות ומדריכים/ות שיכולים להרים את הענף מחדש. אני מסכים עם מה שנאמר פה שקבוצה בפייס מקושרת לפורום יכולה לעזור מאוד לארגן אירועים ומפגשים ולהחיות את העניין. בחיפוש בפייס של ספינינג או Spinning לא ממש מצאתי פורומים פעילים, יש קבוצות מתות, כך שזה גם דורש ממי שמנהל את הקבוצה ליזום וליצור תכנים ואירועים אחרת זה ימות גם שם... אין ספק ששם זה יהיה יותר קל ויגיע ליותר אנשים ויעשה קצת יותר " באזזז". מצפה למפגש הבא בשקיקה. חיים. facebook.com/haim.alfandary

ornatal23

New member
חברים יקרים

ראשית - הצטערתי לשמוע על השריפה ושמחה שיצאתם ממנה בריאות ושלמות - שנית - היה מפגש מדהים !!!! שיעור מקצועי ומעולה בניצוחם של שניים גדולים.... אנרגיות טובות וכיף אדיר. מצפה גם אני בשקיקה למפגשים נוספים כי למרות הזומבה שמומבה (ויסלחו לי הזומבאים - לא רוצה חלילה לפגוע בענף).... את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק!!!!!!!!!!!!!! מאוד מקווה שימצא פתרון לעניין הפורום / פייסבוק... כי אחרי הכל, כמו שנאמר, זהו רק אמצעי / כלי שאמור לשרת את המטרה. מוכנה לעזור ככל שיידרש ארנה 054-5493932

S h i r 3 4

New member
שמחה מאוד שהצטרפתי

אפילו שהיה בדקה ה 90 היה כייף להזכר במקום ובאוירה הכל כך נעימה.. תמי, למרות שאני לא הכי פעילה פה (רק מציצה) , מודה לך מאוד על כל הפינוקים.. רן ויאיר, תודה על השיעור והאנרגיות.. מקוה שיהיה לזה המשך.. שירה

ellabs

New member
אז קצת באיחור

שבוע עמוס של הרצאות ואימונים עבר על כוחותנו.. פעם ראשונה שהייתי במפגש ל החברים בפורום,נסיעה והתארגנות ארוכה מהצפון... הייתה שווה בשביל לעשות אימון מעולה אצל שני תותחים,הכייף שלי בתור מדריכה להתאמן אצל אחרים הוא משהו שאני תמיד שמחה שיוצאת לפעול,ומפגשים כאלו זה בדיוק המקום בשבילי לממש את זה. פרידה מרגשת וטעימה מתמי המנהלת האגדית. ופגישה עם אנשים שמאחורי השמות פה בפורום. לגבי הויכוח האם הספינינג מת או לא?אני מזמינה את כולכם לבוא ולהשתתף אצלי בשיעורים ולראות שגם עכשיו(אפילו בבוקר)השיעורים מלאים ורשימות ההמתנה קימות ובועטות. אולי זה רק אצלנו בצפון אבל זה בהחלט משאיר תקווה שיש לזה עוד עתיד ושאנחנו אנשי המקצוע לא יכולים לוותר על הסיכוי שהענף ימשיך.. יום טוב לכולם :)

למעלה