אז מה היה לנו שם... ?

אז מה היה לנו שם... ?

אחד זיהום בקצה האצבע. אחת אמא לתפארת מדינת ישראל בהזנחה.(ביקשתי 6 פעמים שתיקח אותה לרופאה שלה). אחת רופאה שעובדת רק בימים שהילדה לא אצלי. אה,כן,היה גם אבא אחד שנאלץ לרדוף ולתפוס בכח בעזרת שני הדודות את הילדה בכלל ואת האצבע בפרט. לנקז את מה שצריך,להנחות את הדודות,להרגיע את הילדה שצועקת ובועטת,וגם את הסבתא שמתחילה לבכות. +שני אחים שלא כל כך מבינים למה אבא מכאיב לאחותם עד שהיא צועקת מכאב... מניח שעוד תלונה על התעללות בדרך אלי.... כל כך שונא להיות הרע והמכאיב בסיפור. אבל הבטחתי תותים בקצפת,והבטחות צריך לקיים. רק בריאות....

holabo

New member
a men got to do

what a men got to do

קרן ט

New member
מקווה שיש לך תיק מוכן...

כי לדעתי עניין של דקות עד שיש דפיקות בדלת.... ותותים זה תמיד משמח! תרגישו טוב :)

עוד הוכחה...

שאתה חרא של אבא...כבר דיברנו על זה, לא?
מקווה שגיבית את עצמך באישור רופא מתאים. רק בריאות גבר.

NoaModiin

New member
אויש ../images/Emo5.gif

סיפור מבאס ומעצבן כאחד.. אני בטוחה שהילדה מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו
רק בריאות!

../images/Emo207.gif...

"האם ספרה לי שבטכס יום השואה שלשום בערב, הוא עבר דרכה ובמבט מזלזל הסתכל עליה, כאילו מה היא עושה שם..." מי כתבה? המחנכת של הבן שלי שלחה לי מייל, ובו תלונה של אם אחת הבנות בכיתה על הבן שלי. מה היתה התגובה שלי?
ברבע לשבע בבוקר, ממני אל המחנכת, בו הצדקתי בפניה
את השכר שהיא מקבלת ממשרד החינוך רק בשל 'התעסוקה' שהבן שלי נותן לה. הזוי.

סיכומו של דבר

מצב האצבע הרבה יותר טוב.הילדה לא כועסת ומבינה שזה נעשה לטובתה. הרבה חיבוקים ונשיקות עזרו גם הם. מי אמר שהורות זה פיקניק...? בחולי ובבריאות..... לא ? תודה לכולם על האמפתיה והסימפטיה.
דווקא במקום בו אני נמצא,הרבה יותר קל לי להעריך את כל האמהות החד הוריות,ועם מה הן נאלצות להתמודד באופן יומיומי. צריך מקור כח בלתי נדלה. חזקו ואימצו.

אנחנו מפתחים בינתיים שני פיתוחים אחרים:

1. דינמו שניתן לחבר לילד ולפרוק את החשמל שנצבר מהתנועתיות שלו לשימוש במשק הבית. הבן הצעיר שלי יכול בנחת לחסוך לנו חלק ניכר מחשבון החשמל
2.דלק שמופק מנזלת.

mazoneli

New member
את צריכה ממיר אנרגייה לא דינמו

אלא אם כן הוא מסתובב כל הזמן ואז אפשר לחבר אותו לציר עם הנזלת אפשר לעשות ניסוי מגניב אבל מגעיל שמתבסס על האנומלייה שלה, אחרי זה הם כבר לא ימשכו באף.

שמחה לשמוע שהילדה חשה בטוב../images/Emo23.gif

בשבילם אתה הכל -אבא-אמא-רופא-פסיכולוג-הכל!! אבל יש לך גב רחב
זה בסדר.

Rtitan

New member
מה שלא ממש ברור לי... ../images/Emo4.gif

וסליחה שאני מעכיר טיפה את האווירה - אבל אני מרשה לעצמי לעשות את זה כי אני יודע שאתה סומך על האיכפתיות שלי לגביך: מה הקשר לאימא שלה לסיפור - האימא של הילדה לא טיפלה - ואתה עשית את מה שהיית אמור לעשות, ולטפל בבת שלך... אל תכניס את האימא לכאן - כי ההכנסה שלה לסיפור הזה מכניסה אותה חזרה אל החיים שלך וזה הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות כרגע - או שאני טועה? דבר שני - למה לא לקחת אותה לקופ"ח או מר"מ?... אפשר היה לנקז את הנוזלים עם הרדמה מקומית קלה ולא לסבול כאב כזה שזה גרם לה לצרוח מכאבים - כך היתה זריקה קטנה לאצבע, ניקוז של מה שצריך, חבישה והיידה - הביתה עם הרבה פחות מלחמות וכאבים... ניקוז כזה יכול להיות גם לא לחלוטין שלם (מי חמצן?...) וגם לא לחלוטין סטרילי או מפוקח על ידי בעל מקצוע לבדוק שאין זיהום דלקתי שמחייב טיפול קצת יותר עמוק.

להעכיר את האווירה...?

עכשיו זה כבר מעבר לכוחותיך..... בכל אופן,הרופאה המטפלת שלה עובדת רק בימים שהיא לא אצלי,ורק אחה"צ(ירדה האפוציה לקחת בזמן לימודים). רופא משפחה ואחות רק חובשים ומפנים לרופא המטפל. אין מה להכניס את האמא חזרה,כי היא כבר נמצאת שם,בכל מה שקשור ונוגע לילדים.זה לא קשור אלי אישית. כבר אמרתי אתה יכול להתגרש מאשתך,לא מגרושתך... 3 שבועות אני מתריע על כך,מעדכן את גם את המורה,שמבקשת גם היא מהאמא לטפל.נאדה. התור שקבעתי לכירורג רק בעוד שבועיים. לא נותרו הרבה ברירות,והילדה סובלת.כשהיא סובלת,אני סובל. בנוגע לחלק השני-אמנם לא הוסמכתי,אבל נותרו בי שאריות להליכים רפואיים מתקופה אפלולית בחיי,ואני מצוייד בערכת עזרה ראשונה בשווי מאות שקלים...(את התפרים שלי הוצאתי בעצמי...)אני מוסמך לעשות החייאה במבוגרים וגם בתינוקות,(מזכרת מהפגייה..) מדובר היה בניקוז מורסה,(לא בניתוח החדרת טובוס..
)אבל כשילד רואה מחט,אפשר לצפות ולהבין את התגובה ... עכשיו הכל יותר טוב,ונגיע לביקורת והמשך טיפול אצל הכירורג. רק בריאות.

Rtitan

New member
את כל השאר עזוב בצד...

האימא נמצאת שם בתור האימא של הילדה שהתעלמה מהפצע של הילדה, מה שהקפיץ אותי היה המשפט "אחת אמא לתפארת מדינת ישראל בהזנחה." שמעיד שהיא לא לגמרי גרושתך עדיין...
. היא האימא שהיא - אתה תהיה האבא שאתה ואל תתייחס אליה, ממש כמו שאני אומר כאן אימהות שמתלוננות על הגרוש שלהן שלא מתפקד: אם היא לא מתייחסת לתפקיד שלה כגרושה ואימא - אתה אל תתייחס אליה כך. כשחשבתי שגרושתי ואני "מדברים על אותו גל" עשיתי דברים שאחרים בהחלט הרימו גבה עליהם ונתתי לה את הקרדיט הכי גדול שיכול להיות מצד גרוש... כשהיא החליטה לנסות לעבור את הסף, היא קיבלה גרוש שמתייחס אליה כמו שאני אומר לך כאן - הסברתי לה היטב מה זה אומר "אנחנו גרושים!", בצורה שאי אפשר היה שלא להבין אותה... לדעתי זה עבד - ואם נצטרך את זה שוב, זה יקרה שוב. לגבי המשפט "אתה יכול להתגרש מאשתך,לא מגרושתך..." - הוא לא ממש נכון לדעתי... כמו ניתוח להסרת גידולים - לפעמים צריכים להתגרש לא רק פעם אחת. אתה אכן מתגרש ברבנות פעם אחת, אבל לא פעם צריכים להתגרש נפשית יותר מפעם אחת - הרבה יותר מפעם אחת מאותה בת זוג. אל תפחד לשוב ולהתגרש ממנה, כי רק ככה תוכל באמת להפרד ממנה.

למעלה