אז מה היה לנו כאן...

ye44

New member
למה במקל

ב

אתה בהחלט דוגמא

למי שעשה מאמץ עילאי להרוס את הפורום ככל האפשר.
הפורום הזה תרם רבות להרבה אנשים, בין אם ברמת המיקרו, בתמיכה נפשית והעברת מידע חשוב, וביון אם ברמת המקרו, ביצירת מסגרות חברתיות (כולל הילדים!) ומסגרות זוגיות שחלקן משגשגות גם כיום.
בגדול, הפורום אופיין גם ע"י המון נתינה, וגם מי שהתווכחו ורבו על גבי הפורום תמיד הציעו עזרה ותמיכה במסרים בעת הצורך.

אתה, יקירי, לא תרמת דבר חיובי מעולם לפורום הזה, מעבר לשחצנות שלך כביכול, שרובה מבוססת על היותך נשוי בנישואים שניים לרוסיה. באמת כ"כ מפריע לך שיהיה מקום בו יוכלו אנשים בהליכי גרושין להתייעץ ולמצוא תמיכה, שאתה מרגיש מחוייב לפגוע ולהרוס?

ye44

New member
תקשיבי טוב ותפנימי

כנראה שאת בתחילת דרכו של האלצהיימר,הפורום שלכם בתקופת
תראפפו היה פורום של
את זה מעידים גם ותיקי

הפורום
אז אל תזבלי לנו ת'מוח על אחווה ועזרה ואהבת רחל
בינתיים תלונות במשטרה ואיומים היו רק בפורום הנוכחי בתקופת

מתושלח,אם היה אפשר הייתי מפרסם לך את מסרי "האהבה" שקיבלתי
מבין חברי הפורום ההיסטורי.לצערך פורום גרושים צעירים נסגר אז

באתי לשבת לך על הראש
בעצמאות יעשו לך שוב מסיבה עד אז
את מוזמנת להישאר או להפליג למחוזות אחרים .עכשיו אל תפריעי

לי אני הולך לחגוג עם "הרוסייה שלי"
שנה טובה אגב יכלת לצפות בה בערוץ 9 היא כיכבה שם אתמול בבוקר הייתי מקבלת ממנה כמה טיפים שהיו עוזרים לך לעת זקנה

היא עדיין צובעת לאדום המזוייף הזה?

את מכתבי הנאצה הרווחת ביושר.
לכמה מהחברים שלך עשית אאוטינג פה?

ye44

New member
את מתבלבלת

את כנראה עיוורת צבעים אדום לא בבית ספרי
לי מעולם לא נשלחו
מסרי נאצה,את שוב מתבלבלת לעת זקנה,אווטינג למי ? לא זכור לי

שנחסמתי על אווטינג איי פעם, כך ששוב את מתבלבלת,אגב נכנסו המון
חדשות לסל הבריאות תפני ל
בטוח שיש

פתרון לבלבלות שלך

הודעה שנועדה למחיקה

יש לך טעות יסודית אחת.

הוא באשר הוא..הוא כמו שהוא. יש כאן הנהלה שאמורה לנהל את הגנון הזה, ואת האצבע המאשימה שלך את חייבת להפנות אליהם שנתנו לאורך זמן רב מאוד לכמה אנשים כאן להרוס..בנאצות, בירידות..בזיזול נגד כל אחד חדש שנכנס וכנגס נשים באשר הן נשים.
ואני יודעת שמייד אקבל מייל לתיבה שאסור לי..ושאני מוזהרת וכדומה כי אסור להאשים את ההנהלה...אך הם אלו שאמורים ליישם את הוכח שיש להם בחסימות באזהרות..לנווט בין השיטין ולדעת מתי יש לתת לכותב כאן את היכולת להתבטא, או לא.

מיכלי שיודעת שעוד כמה דקות..זה ימחק..כי עדיף להשאיר הודעות כמו של Y44 או של המאיץ..כי שניהם כותבים "בחסד עליון" ורוח הכתיבה שלהם מעוררת גועל. כניראה זה מה שרצוי.

ye44

New member
שימי בבקשה שלט לפני שאת כותבת

" יצאתי מדעתי תיכף אשוב "

niva99

New member
ממש לא למחיקה להפך..סוף סוף משהו חיובי

קורה פה.
שמים מראה מול הפנים - מראה מגדילה בגודל כזה שאי אפשר עוד להתעלם ממנה.

ויש לי אליך שאלה - פעמים רבות ראיתי שאת מגיבה ל"צמד חמד" הנ"ל, לא עדיף להתעלם ושימשיכו לדבר ללמפה?
כי כל תגובה לדברי הבלע רק ליבתה והעניקה להם לגיטימציה להמשיך ולפזר את הרעל שלהם באין מפריע.

אני ועוד רבים כמוני, אחרי שפעם אחת בטעות נתקלנו ב

הבנתי עם מי יש כאן עסק והתפוגגתי כלעומת שבאתי.

עכשיו אם לא יוסקו המסקנות המתבקשות - ניתן יהיה להכין מורוטוריום לפורום.

בית חם לגברים ונשים בהליכים או אחרי הגרושין

מקור לתמיכה
להעברת מידע
להתייעצות
לשיתוף

הפורום תרם כ"כ הרבה לכ"כ הרבה אנשים, ומכיוון שמספר המתגרשים לא יורד, אין שום סיבה שעוד אנשים לא יוכלו להרוויח מהפורום הזה. ולא, פייסבוק הוא לא תחליף, ללא האנונימיות הראשונית, רובנו באמת לא היינו כותבים כאן מלכתחילה.

אז תתחילי את השינוי עבור כולם ותתחילי

מעצמך.
ולגבי האנונימיות, היא "חרב פיפיות", מושחזת משני צידיה, כמו שאנונימיות משתתפים בדרך ארץ, כבוד, אכפתיות. כך מנגד, באנונימיות משתתפים בהתלהמות, שינאה ופגיעה.

וכן, שכחת עוד סעיף, המכונה "עייפות החומר".

ללא מעט אנשים, משעמם ומעייף להתעסק באותן השאלות כל הזמן, אפילו שהאריזה שלהן משתנה, הטעם, הינו אותו אחד.

לכן, כמו הים שמושפע מהירח, יש זמני שפל וזמני גאות, מחזוריות אשר קיימת בכל תחומי החיים, גשמיים ורוחניים.

בהצלחה

בדד1

New member
שנה טובה באמת

מסכים איתך בתיאור העובדות
ממש לא מסכים איתך לפרשנות
הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לפורום הוא ש"הזקנים" ילכו מכאן למחוזות אחרים
אבל כנראה שהפלטפורמה הזו (
) כבר לא משרתת את מי שהיא צריכה
או שעדיין מחכים לקבוצת גרושים שתבוא לכאן בצירוף שקורה פעם בכמה שנים
קבוצה של אנשים שיגיעו ביחד כשהם באותו שלב בחיים עם אותן חוויות
שיוכלו לשתף ולהיעזר האחד בשני

ריבים והעלבות?! לא נראה לי שהיו כאלה יותר ממה שהיה בשנים אחרות

קחי דוגמה קלסית
בעבר נטען בפורום פעמים רבות שה"הזקנים" מבריחים מכאן כל חדש שמנסה להכנס
עכשיו את טוענת שהצינה (וכנראה גם השיממון או שיעמומון) מבריחים מכאן אנשים
לאן נעלמה העיקביות?

או, אז בוא תסביר לי... מתוקף היותך צבעוני

מה מטרת האחות הממזרה של הפורום?
הרי הפורום ההוא לא עוסק בעניני פרק ב', למרות שמו
וגם הוא לא זוכה להצלחה גורפת, בלשון המעטה.
אז מה ההצדקה לפצל כוחות?

וקבל תיקון - גם קבלות הפנים להן זוכים מי שבכ"ז מעז לכתוב מבריחות כנראה כותבים חדשים, בעיקר בגלל עדר המיזוגנים שהחליטו להוציא פה את הרעלים שלהם, בלי שיעצרו בעדם.

בהחלט שאין טעם בפיצול, אבל אגו, כמו כל אגו

האנושי, הוא ממזר חמקמק, בנוסף גם: משחקי כוח ו"צדקנות", צל הרים כהרים, קטנוניות, אי הבנה בסיסית בנפש האדם, שחצנות, רהב, שינאת חינם.
וכן, אגואיזם טהור הצרוף בתבנית של "יושר" אשר כה כבד לנפנוף שלא ממריא כלל לשום מקום.

סגירת חשבונות בלתי מתמטית, לא הגיונית ולא סוגרת קצוות.

ואז באה דמות מתחסדת כמוך, עם ניק שמבריח כל בר דעת, לפינתו.
כי מי רוצה לכתוב בפורום שחלק מדייריו הם סתם כוס רגיל

"סתם" - כבר מעיד על בעליו שיש לו דימוי עצמי מאוד משובח על עצמו, לכן כהלצה הפוכה, הוא בוחר ב"סתם"

"כוס", זה מינוח וולגרי וגס על האיבר הנשי המפואר ולהמעיט בערכו, זה חלק מהאדרה של האגו שלך, כביכול - לי יש כוס ולכן אני "אישה" משוחררת חסרת עקבות, כי אני אומרת בפרהסיה - "כוססססססססססססס"
יא חביבתי, אין עליך.

"רגיל" - זה שוב מינוח האמור לא להוציאך מהכלל, אבל דווקא המינוח "רגיל" המצורף ל"כוס" ו"סתם" מייצר ניק "חזק" , מוציאך מהכלל של הציבור המרובע הספון בבישנותו הקוסמית. הכינוי כניראה היה טוב לימי הסיקסטיס שבהם לומר "ציצי" היה מתקבל בפיטורין מרשות השידור. איזו תעוזת נפש מצידך לקרוא לעצמך בימים חשוכים אלה "סתם כוס רגיל"

בהצלחה מימוש ויישום של "סתם זין רופס" המאונן לתוך הכוס הרגיל שלך.

בדד1

New member
רק הערה אחת

והפורום הזה עוסק רק בעניני גירושין?
הפורום הולך לאן שהכותבים מוליכים אותו
ובכלל מה'כפת לך?

הכינוי שלך מעלה לי חיוך בכל פעם

תראי, זה לא ש"החלטתי לפרוש לפייסבוק". מבחינתי מדובר בפלטפורמות משלימות ולא בפלטפורמות מתחרות. לדוגמא, שרשור פינג פונג משעשע בין שני גולשים שנונים, שאת שניהם אני מכיר, זה לא משהו שאפשר למצוא בפייסבוק. זאת ועוד, יש פורומים אחרים ב"תפוז" שאני ממשיך לקרוא ולכתוב בהם, גם אם לא בתדירות של תחילת שנות האלפיים, כי עדיין גולשים הם אנשים שנונים ומשעשעים, שיש מה ללמוד מהם.

אם את שואלת אותי מה הפיל את פורום ג"ג, אענה שלדעתי מה שהפיל אותו הוא עודף תשומת לב מצד הנהלת הפורומים. מרגע שהחלה לראות בו מנוע ליצירת רווחים, הוא הפסיק בהדרגה להיות מקום של FUN. ממש אפשר היה להרגיש איך כל שני וחמישי מנסים משהו חדש כדי להביא לקוחות חדשים, להחזיר לקוחות שנטשו, וליצור סינרגיות, ועוד כל מיני ממבו ג'מבו שחלקנו מכירים מעולם העבודה, וממש לא בא לנו להכיר גם מחוץ לעבודה. לי וודאי שלא. בפורומים אחרים זה לא כך, נותנים לדברים לקרות בקצב שלהם, אם בא טרול מחכים שהוא ילך, אין את העצבנות הזו.

עולה לי אסוסיאציה של פאב, שפעם היית יכולה להעביר בו ערב שלם בנחת ובכייף, ועכשיו כל רגע המלצרית שואלת אותך אם כבר סיימת ואם הכל בסדר ואת את צריכה עוד משהו. כי הם צריכים להתפרנס,את יודעת. בפייסבוק זה לא קיים. צוקרברג מצליח להתפרנס גם בלי זה.

תאוריית הקונספירציה

נשמעה כאן לא מעט.
תן דוגמא ל"עודף תשומת לב מצד הנהלת הפורומים".

למעלה