אז מה היה לנו כאן?

וופל בר

New member
אז מה היה לנו כאן?

לא הייתי כאן המון זמן. לא בגלל משהו שקרה כאן, סתם בגלל שלא היה לי מה לומר. למען האמת, גם כעת, אין לי משהו מיוחד לומר. בפעם האחרונה שכתבתי כאן זה היה בהקשר של הזמר המפורסם. זה שירד מהכותרות בעקבות השלג שנערם בבירה והשתיק כמעט מדינה שלמה. מה אני עושה כאן עכשיו? האמת, גם אני לא כ'כ יודע. נדמה לי שזה קשור לצורך שלי לראות שלא שכחתם ממני. או שכן. מה שבטוח זה שאין לי מושג מה בעצם רציתי להגיד כשהתחלתי לכתוב את ההודעה הזאת, פרט לצורך שהזכרתי במשפט הקודם.

יחד עם כל זאת, ועם כל הסטלה שהרשיתי לעצמי בערבו של יום ארוך ומתיש, אינני יכול להתעלם מהדברים שקראתי כאן בשעתיים האחרונות. היה חשוב לי להגיד שלא יכולתי שלא למצוא מכנה משותף בין הבריחה מהמילה גמרתי למילה מסיימת כמו הבריחה מהמילה עליז ממי שעלול להיחשב לנושא שם התואר הסטיגמתי. מה שאומר, שממקומי הקטן, לא יכולתי שלא להבחין ב'מהומה רבה על לא מאומה'. שיהיה לכולכם המשך ערב נפלא. ואם פיספסתי אתכם שיהיה יום קסום.

נעימה אהובה

שרוני68

New member
בוקר טוב לך, באמת

לא. לא שכחנו אותך, אבל נראה שאתה
שכחת אותנו.

שיהיה לך יום מקסים.

וופל בר

New member
ערב טוב שרוני :)

אוף

יצאתי כמו מישהו שנראה כמו מישהו ששכח קבוצה של מישהו. ההפך הוא הנכון. התגעגעתי. אפילו מאוד. מספר פעמים רב עלתה במוחי המחשבה להיכנס. מספר פעמים נכנסתי. אך ראי זה פלא, אני וכתיבה, כאן ובכלל, זה בעצם אני ורמת האדרנלין שלי. אני בתקופת יובש מאדרנלין. הרבה פחות מזו שגורמת לי לכתוב את המילים הללו. שמייח בתגובתך. אגב, קראתי אמש תגובה שלך על 'פוליטיקה ישובית', ולא יכולתי שלא להתפעם מסגנון הכתיבה שדרש מיצרי עוד ועוד.

יחפונת יקרה, את הדמות שתמיד מוצאת הסבר מובן וטוב לכל סוג של עלילה. מתבוננת תמיד בשני צידי המטבע. פחות שיפוטית. צורת ההסתכלות שלך על הסיטואציות והדיונים השונים מדהימה אותי תמיד מחדש. לכל אחד יש את הניסיונות שלו, לפחות על פי תפיסת עולמי, ואת בהחלט יודעת לכמת אותם לכדי הבנה. שמייח לראות אותך במיטבך.

שלום גם לך נסחפת.
קשקשת, הכי שימח אותי הערב, לגלות שאת שמחה שאני כאן. האומנות שנלווית אליך, ריתקה אותי תמיד.

שיהיה לכולם המשך ערב נפלא. ולמשכימים תהי תקווה :)

אוחחח איזה כיף לקרוא אותך על הבוקר

תודה רבה רבה על הקומפלימנטים

תרשה לי להחזיר לך באותו המטבע,
גם לי כיף גדול לקרוא אותך ולהיווכח שאתה עדיין כאן איתנו.

שבת שלום וסופשבוע נפלא

http://www.youtube.com/watch?v=QgsLpE4ULfA

הו בוקר טוב באמת

ואני חשבתי שנטשת אותנו לטובת מישהי נפלאה וקוסמת

תשמע, תראה, בכל פורום ובכל עת, תמיד תמיד תהיה איזו מהומה רבה על לא מאומה. ככה זה טבעו של עולם, ככה זה טבעם של אנשים. יש מילים ומשפטים שכל קורא מבין אותם אחרת. אחד קורא אותם בהיסח הדעת ועובר הלאה, ושני קורא אותם פעם ועוד פעם ומנסה להבין למה. מניסיוני הרב בפורומים מכל הסוגים ומכל המינים, אני יודעת שזה חלק בלתי נמנע מכל פורום כי אחרת נשב כאן כולנו ונזמר קומבייה ונשלח נשיקות וחיבוקים זה לזה ונפזר מתכונים לעוגות קוקוס ותפוזים.

דווקא הוויכוח הקטנטן על המילה 'עליז' ועל ההקשר שלה להומוסקסואליים, נתן פתח לעולם שאולי לא כל כך מוכר לאנשים שלא חיים את העולם הזה ובאמת לא מבינים מה הבעיה ועל מה מדובר.
אני מודה שאם יבוא אליי מישהו וישאל אותי משהו כמו "תגידי, הבן שלך עליז?" או "תגידי, הבן שלך פייגעלה?", אני מודה שזה יהפוך לי את המעיים. לכן אני מראש יוצאת מהארון ומספרת לכולם שהבנים שלי הם הומוסקסואליים, יש להם זוגיות נהדרת, יש להם חיים מאושרים וכולי וכולי ובכלל אוליי סוף סוף האנשים יתחילו להתייחס להומוסקסואליים וללסביות כאל אנשים בדיוק כמוהם רק עם נטיית לב ומין לבני מינם שלהם. לא קשה לשנות סטיגמות. לא קשה להרגיל אנשים לחשוב אחרת ולא קשה להרגיל אנשים לשנות את התייחסותם לנושא מסויים.
מישהו זוכר שפעם בשנות החמישים קטפו פרחי בר?
אז אחרי קמפיין מסיבי, לא קוטפים יותר פרחי בר. אנשים הפנימו, ילדים גדלו ולמדו שלא קוטפים כלניות, נרקיסים ורקפות.
גם הילדים שלנו הם פרחי בר. הילדים שלנו הם הנרקיסים והרקפות של הארץ הזאת. אל תקטפו אותם בהבל פה.
ההומוסקסואליים והלסביות הם פרחי בר, הם לא יבלית והם לא עשב רע.

אני כותבת מילים אלו ולא יכולה שלא להזיל דמעה,
לא יכולה שלא לחשוב על הדרך הקשה שהילדים האלו צריכים לעשות כדי להתהלך ברחוב בראש מורם מבלי להסיט את העיניים לעבר הריצפה, כמה קשה להם להחזיק בידו של האחר מבלי לפחד שיבעטו בהם או יסקלו אותם באבנים. כן. האנשים עדיין לא כולם למדו לקבל את האחר ואת השונה. ואת הלימוד הזה צריך לעשות ולשנן יום ולילה. ללמד את הילדים כבר מגיל הגן שיש אנשים שהם אוהבים בצורה אחרת. שיש אנשים שרוצים לחיות בצורה אחרת. שיש אנשים שמאמינים בצורה אחרת ויש להם כיפה על הראש או קפוטה וטלית וציציות, ויש גם בנים שאוהבים בנים ויש בנות שאוהבות בנות. אם לא נדבר על זה, אף פעם לא יבינו את זה.

יום נפלא וופל בר,
התגעגעתי

http://www.youtube.com/watch?v=TzFnYcIqj6I

מוקה22

New member
בוקר אור יחפונת יקרה
שתמיד מרגשת אותי

בפתיחות שלך, ובתיאורים הציוריים והמדוייקים,

ובאותו עניין קראתי אתמול, אמנם בעיתון אחר, על המלכה אליזבת
שחננה לאחרונה מישהו שהורשע והתאבד לפני 60 שנה, בגלל היותו הומוסקסואל

לעומת זאת, במאקו יש כתבה
שבוושינגטון, מורה פוטר
בגלל נישואיו לבן זוגו

Anna begins cc

New member

גם אני לא הייתי נוכחת לחלוטין לאחרונה,
אבל עדיין כיף לראות אותך מפציע.

וופל בר

New member
שבוע טוב אנושקה

שמח שסידרתי לך שאלון, בדיוק ברגע שהתחממת לך מפגעי היום והדרך. תשובותייך הוכיחו לי יותר מכל, כי ידעתי את מי לאהוב :)

למעלה