אז מה היה לנו היום...........................

המונשרי

New member
אז מה היה לנו היום...........................

קאסי - נתקלת בסרוב מצד האב המאמץ להפגש. רונדה לא מוותרת ושתיהן מתקשרות לקבוע עימו ועד חדש לביקור [אם בכלל]. קנדי - חוגגת את נשיותה - לאחר היוועדות עם איאנלה אודות מה הגיל עושה לה ( 44) הבנות נשאלות איך הן מקוות להזדקן רובן מתייחסות לפן החיצוני השטחי ( רייצ'ל מצפה שיהיה לה פס כסוף שזור בשיער). איאנלה מציינת כי היא קיבלה את חוכמתה / מבט נכון על החיים רק בהגיעה לגיל ה-40. וכל מה שחשבה עד אז התגלה כשטויות... דניס- מקבלת מרונדה משימה : " להיות או לא להיות" לסדר למישהי בלגניסטית כמוה בית עד למחרת בשעה 5 או שהיא עפה הביתה מבלי לסיים [ דבר שמטיל עליה אימה : מה יאמר ארמאנו ואיך יתפתחו יחסיהם משם] . תחילה היא מבועתת מעצם המשימה אך מחליטה "להתפנתר" עליה ולהצליח. לשם כך עליה ליישם את כל המיומנויות שלמדה בבית "מתחילות מחדש". בתאני וקנדי הולכות יחד למכון כושר במטרה לרזות - וקרלוס משתומם מנחישותה של קנדי: "לא בת 44 אופיינית" כשלונו. במחלקת לא נגענו / קטעים נדירים - רנה פורצת בריקוד אינדיאני סוער למראה קנדי שמגיעה לחגוג את נשיותה עם ארגז שכלל בתוכו כותונת ארגמנית נשפכת חזיה ורודה רקומה , תחתוני תחרה לבנים , תמונות ילדיה המתבגרים ( היא מתוודה כי היא מחכה בכליון עיניים לרגע שיפרשו כנף - והיא תתחיל להנות מהחיים ).

המונשרי

New member
../images/Emo88.gifגבירותי ורבותי ( כן גם אתה הקורא הסמוי)

בהמשך לדיון שהתעורר בתוכנית מה דעתכם על עניין הגיל - הכצעקתה? האם הוא מאיים עליכם ואתם מרגישים שחשוב להתנסות בכמה שיותר דברים עד גיל 30 ומשם ה"עניינים" מתחילים לזרום במידרון מטה? ( כדברי רנה)? - האם בנות שעד גיל 33, 34 , 35 - לא מצאו את המיועד חשות בלחץ של להשאר לבד? - האם שנים עושות לנו רק טוב - איתם מגיעה התבונה והרוגע ( הכל התחיל לקבל את הפרופורציות הנכונות). - האם אתם חרדים להתבגר / להזדקן או שדווקא מחכים לכך? - ובכלל מה עמדתכם בעניין הגיל- האם הוא רק מס' - ומשנה מה שאנחנו מרגישים בפנים? או שהוא אחת מההגדרות שלנו , מהמשיכה מהסקסאפיל ( שאותו קאסי חוששת שאיבדה עם השנים)?

חחחחחח רנה הרגה אותי

אזה ריקוד דפקה שם . לגבי הגיל אז אני חודש הבא אהיה 32 ואממ אצלי גיל זה רק מספר אפשר להסתכל על זה כך 3+2 = 5 אז לא אני לא אהיה בת חמש אבל אני תמיד ישאר ילדה לנצח . ויעשה פעולות שיעניקו חופש ביטוי לילד הפנימי כמו שאומרים

פיפיטה

New member
ובכן .... בקשר לגיל

אני בת ארבעים ו.......... מעצבן מאד עניין הגיל והם עוברות כל כך מהר במחיוד אחרי גיל 30 תאמינו לי מנסיון אבל כנראה שבגיל הזה כל-כך עסוקים ילדים פרנסה בית שהזמן ממש עף, אז כן זה רק מספר העיקר ההרגשה . אני מרגישה עדיין צעירה ולפעמים משתוללת ובקריזות צחוק ורוח הנעורים השטוטניקית עדיין זורם בעורקיי במיוחד כשנמצאים עם החבר'ה והאחיות אל-אף הגיל הבעיות הנעורים נשארים . ובקשר לפרופורציות בחיים - למדתי ששום דבר אבל שום דבר לא מרגיז אותי לא מכעיס אותי כל אחד עושה מרגיש עובד אוהב מבלה איך שהוא רוצה ואני לא אוכל לשנות את המצב אז בשביל מה להתרגז? מה שהכי מרגיז זה שמי שהמציא את השנים לא תיכנן את זה ששנה אנו מתבגרים וביום הולדת הבא יורדים בשנתיים ? אאה?

המונשרי

New member
פיפיטה

גם אני בת -40 ( שמורה במצב טוב חחחחחח) עם ראש ונשמה שטוטוניקיים לגמרי. אני משלימה עם השנים החולפות. מעניין שכבר בגיל צעיר היייתי משמרת חוויות - עם מודעות לגבי העתיד, כאילו אומרת לעצמי תזכרי איך היית... ד.א אוהבת לשמוע את אלה האומרים/ות : "אבל אני לא נראה/ת לפי גילי". ובכן סורפרייז סורפרייז - גיל זה משהו שניתן להסתיר - גם לא באמצעות ניתוח פלסטי ולו המצ'וכלל ביותר. ניתן לאבחן גיל עפ"י היציבה , ההתנהלות, מתח השרירים , מצב העור. בקיצור אי אפשר לרמות [ ע'ע המוכרות בחנות הבגדים או בסופרפארם - אלה המחמיאניות שמנסות לדחוף סחורה ע"י מחמאות מזוייפות.]

פיפיטה

New member
המונשרי

הלוואי והייתי בגילך אני בת 48 (גם שמורה במצב טוב עדיין) אוהבת את מי שהמציא מייקאפ חייבים להסתיר פה ושם. אך אז מה אם עברתי את גיל 40 אני ממשיכה לחיות ולפעמים מרגישה צעירה ברוחי .

כמה תהיות

למה נשים מתביישות בגילן? האם הן כמו מוצר שמוצמדת אליו תווית "פג תוקף"? האם העולם באמת שייך לצעירים? ( בידי מי מרוכזים מיטב המשאבים)? האם הכרתם אנשים בוגרים שהתנהגו בצורה ילדותית -> לא פרקטיים -> חסרי אחריות ולהפך צעירים, שהתנהגו בצורה בוגרת שלא היית מצפה מבני גילם.

yuls9

New member
:)

אני לא ממש קשורה , כי היום ראיתי פעם ראשונה פרק . (וגם זה כי הייתי צריכה אותו לאיזה פרוייקט).

אם היו לי 10 אג' על כל פעם שאמרתי את זה ....

הייתי מלאה בעשרות אגורות
בכל אופן זה לא שאני לא מסכימה. אני מסכימה והמון. אבל בשורה התחתונה הפורום הזה נהנה מהיובש שלו..

פיפיטה

New member
משעמם כייייייייייי

מיצינו עם בנות הבית טחנו אותן עד אין סוף איך הן נראות מה הן צריכות לשפר איזה פרצופים הן עשו מי הרגיזה מי הצחיקה מי הגעילה מי שמנה מי רזה וכמובן שעברנו למאמנות וגם את סטן לא קיפחנו אז המסקנה שלי היא קדימה להתחיל להחליף בנות מצ'עמם לנו

פיפיטה

New member
היה מצחיק היום

לקחת שתי בלגניסטיות ולנסות לעשות סדר בכזה בלגן, משימה בלתי אפשרית כמעט. היה מעניין לראות מאחורי הקלעים מה קרה שם במשך היום איך הן מתרוצצות ממקום למקום ומנסות לארגן דברים. אני הייתי שמחה להכנס לבית מבולגן ולסדר הכל מחדש ואז שיראו לפני ואחרי .

יסמין@

New member
הוא דווקא הסכים לפגוש את קאסי

התוכנית התחילה עם קטע מהסיום של שיחת הטלפון האחרונה של רונדה עם האב, ששודרה לפני כמה תוכניות. רונדה שאלה אותו אם הוא מוכן שהיא וקאסי יבואו לבקר אותו בביתו, והוא יראה להן תמונות וכו' והוא אמר שהוא מוכן. אז כל מה שאירע אתמול בתוכנית היה תמוה לחלוטין ונראה לי כמו למשוך עוד ועוד ועוד ועוד זמן, למשוך עוד ועוד ועוד את הסיפור של קאסי (בדיוק כמו שעשו עם הסיפור של סוזאן). הרי בשיחת הטלפון האחרונה הוא הסכים להיפגש, אז מה היו כל הדיונים אתמול אם הוא יסכים??? ואחר שוב היה המשחק עם הטלפון: שוב שומעים צליל חיוג, ושוב מגיעים למשיבון. ורונדה השאירה לו הודעה על המשיבון. אז הוא כבר הסכים להיפגש ולא הבנתי למה באותה שיחת טלפון הם לא קבעו פגישה. הרי הוא הסכים! אז למה רונדה לא שאלה אותו מתי נוח לו להיפגש. זה הכל חלק מהמגמה של למשוך את הסיפור עוד ועוד ועוד ועוד ועוד....

סלינוש

New member
גם לי זה לא היה ברור

מה היה הקטע עם המתח והדרמה, לאחר שבשיחה הקודמת האב הסכים להיפגש ואף נשמע חביב למדי.

למעלה