אז מה היה לכם השבוע....

אז מה היה לכם השבוע....

וואי היה לי שבוע מ-ט-ו-ר-ף! ביום ראשון נסעתי לי-ם היה לי יום עיון בבית וגן.. דווקא היה מעאוד מעניין... ובאמצע היום לא חשתי בטוב כי הייתי בלחץ.. היו אמורים להודיע לי אם התקבלי או לא לאיפה שאני רוצה לעשות ש"ל.. אז יצאתי באמצע ונסעתי לדירה לנוח... ישנתי עד 16:00 ופתאום טלפון... ועניתי.. והדיעו לי שהתקבלתי לשנה הבאה.. כולי שמחה וששון סגרתי ש"ל לשנה הבאה.. אבל אז כול הלחץ וההתרגשות השתחררו ונהייתי חולה... אז ביום שני עבדתי ובערב נסעתי הביתה... בשלישי הייתי בבית וקניתי בגד לחתונה של בת דודה שלי.. בגד מה-מ-ם. ובערב חזרתי לי-ם.. רביעי נסעתי למעון... ושוב יצאתי באמצע היום כי לא חשתי בטוב ונסעתי הביתה ומאז אני בבית.. ושמעמם לי.. לכן כול אחד יכתוב פה איך עבר עליו השבוע.... ואפפו איך עבר השבוע.. חודש אדר שמח לכולם! בעז"ה בסוף החודש הזה אני הופכת לדודה.... איזה כיףףףףףףףףףף

מרתק ביותר

אמממ... יום ראשון- נסעתי לישיבה ולא היה משהו מיוחד. יום שני- למדתי קצת בבוקר, ישנתי שעתיים, ואז היה מבחן באנגלית שלשם שינוי הלך לי מעולה! יום שלישי- למדתי קצת הרבה ובערב סופסוף עשיתי את המטווח הארור הזה שחיכנו לו חצי שנה [!!!], אתמול זה היה יום הסטלנות הכי גדול שלי בחודשיים האחרונים!! לא קמתי לתפילה (לא גאה) הלכתי לחמש דקות בשיעור בבוקר, ואז הלכתי רגע והתברר לי שכולם הלכו לעשות מישמישמיש אז הלכתי לישון בתשע וחצי וקמתי בשתים עשרה וחצי, ואז הלכתי למנחה, אכלתי וחזרתי לנוח. אחרי המנוחה קפצתי לחדר מחשבים בשביל לעשות כמה דברים. עשיתי שיחת טלפון ואז הלכתי לארוחת ערב. אחרי זה הייתה לי עוד שיחה ולכן גם לסדר לא הגעתי. קיצר, אתמול היה לי יום בלי לימודים בכלל! היום- תפילה (הרב ישר התנפל עליי עם שאלת `איפה היית אתמול בסדר ערב??`) ואחרי זה יצאנו לסדנה אתגרית. ועכשיו אני בדרך הבייתה בשעה טובה. יום מקסים לכולם!!

לי הייה היום...

קריסה של המנוף בת"א! אני ראיתי אותו נופל, ואחרי דקה נט"ן נוסע ואז ניידות, הוצאתי ת`וסט מהתיק ורצתי...

אז בגלל

זה שמענו היום מלא מסוקים, זה רחוב אחד מהבי"ס שלי, ולא הבנו מה קרה

elivnat

New member
השבוע שלי היה די חביב...

למרות שהשבוע הזה יכל להיות יותר טוב... יום ראשון למדנו כרגיל... היה יום די שגרתי...והיה לי גם בוחן בתנ"ך... יום שני היה לי מבחן באנגלית ומבחן בתושב"ע...ואחה"צ עבדתי... ובשאר היום הייתי באייסיקיו...והייתי קצת בדיכי אבל יצאתי מזה ב"ה יום שלישי היה הרקדה בביצפר לכבוד ר"ח, עשינו שמייח והתחרפנו..אחה"צ עבדתי ואז נסעתי לקנות לאמא מתנה ליומולדת. אתמול בקושי למדתי בביצפר, רק שעה מתמטיקה היה לנו.. שאר השעות היו שעות של סטלה...ואחה"צ שוב עבדתי...בערב הייתה מסיבת ר"ח נחמדה, הכנו משלוחי מנות יפייםםםםם והיום... היום למדתי עד 1 וחצי, חזרתי הביתה, ועוד מעט אני יוצאת לעבוד עד שש, חוזרת ומתארגנת ואז נוסעת להכתרה של השמיניסטיות (שנה הבאה זה אנחנו
יאיייי) וזהו... סופסוף נגמר השבועעע!!!!

נצל"ש

אתם לודעים.. כולי התרגשות.. כ"כ מהר עברו להם 4 שנים שאני בפורום!!!! 14.3.02 אתם קולטים מזה???? 4 שנים שאני כבר בפורום.... מזל"ט לי...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif השבוע שלי! ../images/Emo26.gif

טוב, השבוע התחיל די מדכא.. לומשנה למה.. וגם היה לי ביום ראשון מבחן במתמטיקה-שכרגיל הלך גרוע. יום שני היה הרבה יותר טוב כי קיבלתי הודעה ממש משמחת (אתכם היא לא תשמח.. אני פשוט לוקחת הכל ללב
), ובלה בלה..ואז בשעה 7:20 בערב (באיחור של 20 דקות..) הגעתי לישב"ט ונשארתי שם עד רבע ל-11 בלילה. ביום שלישי הייתה תזמורת וסופסופ הצלחתי לנגן יצירה מסויימת שלא הולכת לחלילנים (כן, חוק מרפי..). יום רביעי היה יומתלמיד באולפנה, ולמדתי למבחן באזרחות (נרדמתי על הספר!!!). והיום היהה מבחן באזרחות, ואח"כ הצגת מועמדות לרבנית (אינלי מושג מי תיבחר.. כולן פשוט צדיקותתת!!!!) וב-6 יש עוד ישב"ט ומחר יש קונצרטטטט
היי היי.. בסוף החודש?! מזלטוב!!!!

cסופסופ

New member
יאוו כבר סוף שבוע!!!!

טוב, אניכבר לא זוכרת מה היה ביום ראשון שני (מה לעשות אני קצת סנילית). אבל... ביום שלישי היה הרקדה, ריקוד ר"ח של השמינית ובוחןתושב"ע שקיבלתי בו ציון מעולה!!! ביום רבעי היתה תצוגת "אפונה" של המורות ואח"כ בוחן בתורה והיום היה מבחן במחשבת וישיבה שכבתית על המבצע שביעית!!!!!

מה היה השבוע? ../images/Emo66.gif

אמממ טוב ראשון- מבחן מעצבן מעצבן מעצבן באזרחות, שהלך לי זוועה, כי לא למדתי מספיק טוב (הייתי בשבת חתן...) שני- בערב הייתה חתונה של אחות של חברה שלי והיה כ"כ כיף ומרגש! אני ועוד 3 חברות שלי (שאחת מהן זאת אחות של הכלה) רקדנו בצורה מטורפת, ופשוט השתגענו היה ממש ממש כיף!! שלישי- היה לנו ברית, האמת, לא היה משהו.... רביעי- ה=כ=ת=ר=ה! שהייתה ממש מאכזבת! חוץ מכמה קטעים, הרוב לא היה מצחיק, והיה ממש חלש.... טוב אפשר להתנחם שמפה שנה הבאה בע"ה אנחנו יכולות רק לעלות... חמישי- אממ שום דבר מיוחד, בבי"ס רבנית פורים הקריאה את תקנון פורים (שי"א לא משתתפות בו...חוצפה
) ואח"כ הלכתי לחברה שלי והתאמנו על הריקוד בתעמלות מחר- יש אולפיזמון שהשביעית (אנחנו) מארגנות- כבוד!! ושבת- זה שבת אולפנא אבל אני לא יוצאת, כי כמעט אף אחד מהשכבה שלנו לא יוצאת... וסתם כי השביעית תמיד אוהבות להרוס לשמינית את השבת... אממ שבוע די נחמד...

לי היה שבוע משוגע!מטורף!לא נורמלי!

אין לי כח לכתוב...וגם אין לי זמן..כמובן אפעם אין לי זמן..!

טוב דבר ראשון ממש"תודה" לסניף שעריה

בשבועי הקט והנחמד הייתי אמור ללכת לישיבה שלי ולעשות ונהפוך הוא נרחב על כל הישיבה ולהפוך אותה למשהו אחר לגמרי אבל מה... אני בתור חשדומט חרוץ ומדריך רציני (אחד הרציניים האחרונים) הייתי צריך לעזור לארגן הרקדה ביום שלישי אבל מה התמזל מזלי ובערך 17 מדריכים לא יכלו לעזור לי לתלות שלטים ונעזרתי רק בשלושה חוץ ממני ואז יצא מצב שכבר הגיע הלילה ובגלל תליית השלטים שנעלצתי לעשותה בגלל נדיבותם של חברי הטובים לא הספקתי ללכת לאירוע הכי כיפי בשנה בישיבה שלי ולא רק זה שמסתבר שסניף שערי'ה "הנחמדים" עשו הרקדה באותו יום והם הספיקו לפרסם אותה הרבה לפני ככה שכל ההשקעה שלי ובזבוז הכיף שלי על תליית שלטים התבזבז על 100 חניכים ואפילו בשבתות יש לנו יותר וביום חמישי (היום לפני שעה) היה אמור להיות סרט סניפי כדי לגייס כסף להכתרה של שבט הרא"ה אבל מסיבה שידועה רק למדריכים "המאורגנים" ממש של שבט הרא"ה הסרט לא התקיים לפחות לא בשעה וחצי שאני הייתי שם אחלה שבוע נ.ב. עוד חודש יש לי מתכונת ראשונה בלשון וקיבלתי תוצאות של מבחן בלשון נחשו כמה........... כמעט קיבלתי 60 אחרי ממוצע של המחצית הראשונה 65 כמו שאמרתי "אחלה" שבוע

ש ו ר ש י

New member
שבוע לא משו'... ../images/Emo119.gif

יום ראשון- סתם משעמם אבל המדריכה שלנו לשעבר באה וגם היה חזרות. יום שני- הברזתי מספורט והמורה נתנה לי כאלה צעקות עד שנהיה לי צלצולים באוזניים... יום שלישי- משפט השבת משעמם רצח! יום רביעי- תקנון לא משו'+ הרקדה מעפנה+ קוליסה שנפלה עליי ובגללה נשברה לי אצבע(כנראה) היום- סתם... משעמם...

eliya59

New member
לי היה אחלה שבוע, ככה..

יום ראשון - הייתי חולה. יום שני - החום עלה. יום שלישי - עדיין חולה. יום רביעי - אין חדש. יום חמישי - נו מור חום! סופסוף... שתהיה לכולם שבת מעולה. צ`או

למעלה