אז מה הבעיה פה?

dejavu

New member
אז מה הבעיה פה?

שלום , לפני יומיים חניתי ברברס כך שהחלק האחורי של החיפושית והמנוע היו מעל המדרכה, שרציתי לסוע עלינו לאוטו הרבה חבר´ה, התנעתי את המנוע והכל היה בסדר וכשהתחלתי לסוע שמעתי רעש של חיכוך מתכת ומיד הבנתי שהמנוע מגרד את המדרכה בגלל המשקל שנוסף על האוטו ותוך פחות משניה נשמע בום והמנוע נכבה, הכל קרה בשניות, אח"כ כולם ירדו מהאוטו ויצאתי מהחניה כמו שנכנסתי, בלי אף אחד באוטו חוץ ממני, עכשיו, היה לי אתמול רעש של הרלי דוידסון שנשמע כאילו האגזוז נחתך או משהו, והיום המנוע התחיל לזייף, אבל ממש ממש לזייף!... שאני לוחץ על הגז האוטו חובט ממש חזק.. הבעיה חוזרת ונעלמת באופן אקראי, למישהו יש מושג מה אני עושה עם זה עכשיו?! האם מדובר בנזק באגזוז או במנוע?? כמה נזק כבר יכול להיגרם משפשוף קל במדרכה??! אנשים חורשים סלעים על באגי עם מנוע חיפושית!!! איזה מזל נאחס... יש למישהו הצעות?

dejavu

New member
חשוב לציין

כשהמנוע קר הוא עובד יופי, אבל שהוא מתחמם הוא מתחיל לזייף אפילו בהילוך רביעי...

dejavu

New member
זהו,

חשבתי בכיוון הזה, אבל לא נפגע כלום למטה לפי מה שראיתי, ואין נזילות ולא חסר שמן... מה גורם למנוע לזייף שהוא מתחמם? אולי התחממות יתר?

© DrorZi

New member
זה אפשרות

אבל למה שיתחמם אני מנסה לחשוב מה יש שיטחן למטה שישפיע על זה אולי מחצת את האגזוז והגזים חונקים את המנוע
אבל זה היה מצריך מכה ממש בצד נשמע לי מוזר קשר בין השניים, נמשיך לחשוב...
דרור זי.

dejavu

New member
מחר אני יבדוק מה קורה בדיוק.

אני יעדכן, ואם עוד מישהו יכול לתת דעה בנושא אני ישמח...

zxram

New member
לי יש חור באגזוז (כנראה)

וגם אצלי יש רעש של הרלי עם מי פקים כאל פק פק פק פק פק תוך כדי הרעש של ההרלי..... בכל אופן רעש ממש ממש חזק , וגם אצלי המנוע מזייף אבל דווקא כשהוא קר

dejavu

New member
נכנסתי היום מתחת לאוטו

ולא ראיתי שום נזק באגזוז, בכל זאת אני יחליף אגזוז, אם הרעש לא ישתנה אז בטוח משהו נדפק בתוך המנוע... אולי הקאמשפט, ואז תזמון השסתומים לא נכון והמנוע מזייף, אבל זו רק השערה... אבל היום יצאתי מנקודת הנחה שכלום לא קרה למנוע מהמכה ובדקתי אפשרויות אחרות, הוצאתי והחלפתי פלאגים - לא עזר,שמתי לב שלא היה במנוע פילטר דלק, אז החלפתי פילטר אויר וניקיתי את הקרבורטור - לא עזר... אני כבר נואש, לפני יומיים הייתי יוצא ראשון ברמזור עם המנוע הזה, עכשיו - אני לא יוצא בכלל מהרמזור! כל צומת האוטו מתכבה וזה סרט של רבע שעה להתניע... האם כיוון קרבורטור לא נכון יכול לדרדר את המנוע למצב כזה?!

למעלה