אז מה דעתכם?

אז מה דעתכם?

על פסח אזורי במקום פורים אזורי??? אני לא יודעת... כי אם לפורים לא נרשמו אז כמעט בטוח שלא יהיה פסח למה פסח-פולין....

MANEL1991

New member
אה לא יודעת...

אני חושבת שזה רעיון דווקא נחמד ביותר,אבל אני מודעת לזה שיכול להיווצר מצב שבקושי יגיעו... אבל לא נורא=] תמיד טוב להיות אופטימיים

Kobi Guerrero

New member
לדעתי לא

אני אסביר למה: פסח זה חג שהוא הזדמנות מצוינת לעשות משהו לקהילה שבאזור הקן. להזמין את האנשים שגרים באזור, או אולי פשוט את הורי החניכים, ולעשות ארוחה עם אטרקציה כלשהי - אולי איזו הרצאה בנושא מעניין, או דיון עם איש ציבור, או אולי הופעות של החניכים. חוץ מזה, אין טעם ללחוץ - אם ערב איזורי לא עבד, חכו קצת. תנסו משהו אחר, ותחזרו לזה אחר כך. אין למה למהר... מצד שני, אני זה שהציע לפני שנתיים לעשות פסח איזורי במרכז, אז... תלוי בהרגשה שלכם.

לא יודעת אני לפי דעתי זה לא ילך כי

ערב אזורי בקושי נרשמו אנשים אז יבואו לערב פסח עוד שיש את פולין על הפרק?

אבל קובי אני ניסיתי....

אבל אי אפשר ניסינו לעשות ערב ילדות כמו שאמרתי לך... אני חן ורינה אבל בסוף זה היה ערב של ראשון מרכז ושיכון זה התבטל בגלל שמבחינה גאוגרפית אנחנו רחוקים מהאזור.... אז המלצתי שאולי נעשה סמינרים אזורים אז גם זה לא טוב באמת שכבר אין לי שוב רעיון בשביל האזור... יותר מערבים וסמינרים אין עוד מה לומר....

jast

New member
אני בעד להפוך את ראשון לאזור וזהו.

איזה פיתרון מעולה הא?

Kobi Guerrero

New member
אז אמרתי

שאולי כדאי לנסות משהו אחר. אולי ערב לקהילה\להורים. אולי לעשות ערבים חצי-אזוריים: לחלק את האזור ל2-3 חלקים, ושם לעשות ערבים.

Kobi Guerrero

New member
לדעתי באמת עדיף שלא

הרגע ניסיתם, לא? לא הלך. חכו עם זה קצת. לא צריך ללחוץ על העניין יותר מדי. מה שכן, אולי שווה לנסות לארגן איזה סופ"ש גיבוש אזורי או משהו בסגנון.

ואיי.. סופש אזורי...

איזה אדירר =] אבל זה לא משנה.. הולך להיות סדר פסח אזורי.. זה יצא לפועל.. מבטיחה.. זה יהיה!! אני בצוות.. ונראה לי מחר ב איזה 10 יש פגישה של הקומונרים בקשר לזה

סופ"ש ניסיתי גם לארגנת כמו שאמרתי

ונחש... בוטל הרעיון.... ופורים זה לא שניסינו לגבש או משהו... כאילו כן אבל פורים זה מסורת מנהג לעשות אותו בקן שלי ושזה יהיה אזורי

רינה כן גם אני אמרתי שאני אהיה בצוו

ת והפעם זה יהיה... חחחחחח אבל לפי דעתי אם בפורים לא נרשמו מספיק אז לא ניראה לי שלפסח ירשמו... כי לפי מה שהיה בשנה שעברה זה היה פשוט מצחיק כיף ובסוף גם רקדנו... אז לא ניראה לי שלא היה משהו שיפתה גם לשנה הזאת אבל עובדה שלא היה כלום

חחחחחח חן שנה שעברה לנו זה לא עלה

כסף... אבל הייתי בטוחה שזה רק לנו לא עלה כסף... כי אנחנו עשינו בעיות לעפרי ודרור אמרנו להם שזה הקן שלנו למה שאנחנו נשלם וזה... אז עכשיו אני מבינה בגלל שאולי גם אתם בראשון אז גם אתם עשיתם בעיות... חחחחחחחח כל השאר זה עלה להם כסף איזה 15 שקל נסיעות

למעלה