אז... מה דעתכם?

Have you seen her

זה שיר שלו שאני אוהבת.

וטופ,תקשיב לאנה..עשה לעצמך טובה

אסףג1981

New member
יש לי שאלה אלייך

על-פי תחושתך, נראה לך שהוא מעוניין בך ? כי אם כן, הוא לא היה אמור לעשות כבר צעד ?

dori78

New member
יש לי שאלה אליך

למה שהוא יעשה את הצעד? אולי הוא ביישן? אולי הוא מפחד לקבל דחייה?
אולי היא ידידותית מאוד עם כל החבר'ה והוא לא מניח באופן אוטומטי שאם היא נחמדה אז היא רוצה אותו?

אסףג1981

New member
ובדיוק בגלל זה הפניתי אליה את השאלה

כדי לקבל קצת רקע ואינפורמציה על הבחור, משהו שיעזור לשפוך אור.
אם מישהי הייתה מוצאת חן בעיני וכבר היה יוצא לנו להתראות פייס טו פייס, אין לי ספק שהייתי מתחיל איתה.
ברור שיש מצב שהוא ביישן או מפחד מדחייה, אך היות וכבר נוצרה ביניהם אינטראקציה והקרח נשבר, הייתי מצפה שיעשה צעד עד עכשיו.

dori78

New member
אבל זה בדיוק העניין

אין קרח שיישבר, כי היחסים שלהם כבר קיימים, לא מדובר באדם זר.
לפעמים לעבור פאזה קשה הרבה יותר מלשבור את הקרח עם אדם זר.

אתה מניח שאם היא היתה מוצאת חן בעיניו הוא היה עושה צעד כי הוא גבר?

אסףג1981

New member
לא

הוא לא אמור להתחיל עם מישהי זרה ברחוב או במועדון ולכן אני בספק אם קיים חשש מדחייה. היות והם כבר מכירים זמן מה, אני משער שאילו הוא היה מעוניין בה למטרת קשר כבר היה נעשה צעד בנושא.
כמובן שאני יותר מאשמח לגלות שטעיתי.
אני פשוט שם את עצמי באותה סיטואציה וזה ברור לי שכבר הייתי מתחיל איתה במידה והייתי מעוניין בה. זה הכל.

dori78

New member
אוקיי.

תראה כמה היא מתלבטת פה.
סחטיין עליך שיש לך אומץ להתחיל, גם אם יש מצב לקבל סירוב.
לא לכולם יש אומץ, יכול להיות שגם הוא מתלבט כמוה.

אחרת, למה כולם מקטרים על הפריינד-זון?

אסףג1981

New member
בעברי הלא רחוק

גם אני לא הייתי מסוגל להתחיל עם בחורות, בשל הפחד מדחייה. למעשה, עד עצם היום הזה אני לא מסוגל להתחיל עם בחורה שזרה לי לחלוטין. אך ברגע שנוצרה אינטראקציה ביני לבין בחורה X (במקום עבודה, מרחב וירטואלי או מפגש חברתי), אתחיל איתה מבלי להניד עפעף, במידה והיא מוצאת חן בעיני.

ליבליב1

New member
לשאלתך,

תקופה ארוכה הוא לא היה בסביבה. היה מגיע פעם בכמה חודשים לשבוע-שבועיים.
זה לא היה רלוונטי.
כמו שכתבתי - רק לאחרונה (ממש ממש לאחרונה) הוא חזר לסביבה ועינייינים הפכו להיות רלונטים (בפוטנציה).

וכמו שדורי אמרה, אנחנו (כל החברים) מאוד חמים וידידותיים אחד לשני. לא חושבת שיש סיבה שיסיק מההתנהגות שלי שיש לי עניין מיוחד.....

dori78

New member
לקבל את A וגם את B

כלומר:
להפנים ולקבל את שתי האפשרויות - זו שבה הוא מחבק אותך בדיוק כמו שקיווית, מסתכל לך בעיניים ואתם פוסעים לעבר השקיעה שלובי ידיים (או קיטש רומנטי מטופש אחר), אבל גם את זו שבה הוא אומר לך "אני ממש מחבב אותך כידידה, אבל לא מעבר".
ברגע שתהיי מסוגלת לקבל את שתי האפשרויות, ממש לדמיין את הסיטואציה, כולל איך את מגיבה ואיך את ממשיכה הלאה - יהיה לך יותר קל לקבל החלטה.

יצא לי פעם להתחיל עם מישהו שלמד איתי, אחד שהייתי רואה כל יום, לפעמים אפילו יצא לנו לעבוד שולחן ליד שולחן.
אחרי שגלגלתי בראש את שתי האפשרויות, היה לי ברור שהיכולת להמשיך להיות חברים ולהסתובב באותם "חבר'ה" בלי מבוכה - תלויה רק בי.

זה אומר שאם הוא אומר "כן" - הכל טוב, תחזרי לספר לנו כמה הוא מקסים.
אבל אם הוא מסרב - את אומרת יפה תודה על הכנות וממשיכה הלאה כאילו כלום לא קרה.
בהתחלה זו הצגה, כי זה מבאס רצח להמשיך לראות אותו ולדעת שהוא לא בעניין שלך.
אבל אח"כ את מבינה שבאמת כלום לא קרה, כי אם את עושה את זה חכם - הוא עדיין ידיד שלך, הוא יעריך אותך על הפתיחות, הכנות ויותר מהכל - על היכולת והבגרות להתמודד גם עם ה"לא". תתפלאי לכמה הרבה אנשים אין את היכולת הזו. מניסיון.

בהצלחה!

shayCn

New member
יוו גם אצלי מחר טיול

עין הוד ומוזיאון טיקוטין.איפה את?מסע אופנועים של שבת בבוקר עם הגאנג?

shayCn

New member
יאא איזה כייף לך

היינו שם לפני שבועיים,אכלנו באבו קריסטו בנמל.

צלשלספק

New member
סחטיין דורי...

תגידי, רק מסקרנות - לא היה עדיף 600 ספורט-כביש קצת יותר ישן מ250 סופר-ספורט-מודרני מתוח לקצה שחילצו ממנו כל סוס אפשרי, במיוחד שמדובר בטיולים מחוץ לעיר, איך אפשר שלא להתגעגע למומנט של ה600 הישן שלי בדרך למדבר יהודה או למרכז לצפון וכו'. תאוצות הביניים מ80-140 לעקיפות וכו', ושיוט יותר נוח.

לא עברה לך בראש פעם המחשבה ללכת על 600 לכביש כזה ולרדת כמה מודלים כי מם הסתם הוא יהיה יותר יקר.

למעלה