אז מה דעתכם

SHTRUDIDI

New member
אז מה דעתכם../images/Emo35.gif

מה לדעתכם הסגנון המוסיקלי שכל אחד מהטופ 12 של העונה הזו יוכל להצליח בו? לנוחיותכם השמות של הטופ 12- קייטי, דידי, פייג', לייסי, קריסטל, שיבון מייקל, אנדרו, לי, ארון, טים, קייסי

LeAnnDylan

Well-known member
וול..

קייטי - אני רואה אותה עם אלבום בסטייל של ג'ורדין ספרקס רק עם נטיה גדולה יותר לכיוון הפופ. למרות שגם פופ/רוק רך כזה אני יכולה לראות אותה עושה, משהו בסגנון של נו דאוט של שנות ה-90. דידי היא מתעקשת כל הזמן על סגנון הסינגר/סונגרייטר ולפי החומרים הקודמים שלה אני יכולה לראות אותה נכנסת לאותה קטגוריה של ג'ול (של שנות ה-90 לא הקראפי מיוזיק שהיא מוציא היום
), נורה ג'ונס, אינגריד מייקלסון. הרבה משווים אותה לברוק וואייט אבל אני חושבת שהסאונד של דידי יהיה פופי יותר וקל לעיכול. פייג' - האמת אין לי שום מושג מה היא או איך ישמע אלבום שלה. הדעה הרווחת היא אר'נ'בי אבל לא יודעת חוץ מגוון העור אני לא חושבת שיש לה משהו במשותף עם הסגנון הזה. אם כבר אז היא יכולה להוציא אלבום פופ ולהיכנס למשבצת הריאנה רק עם קול טיפה יותר טוב. לייסי - כפי שאמרו מעליי שתשיר באמבטיה. קריסטל - רוק בלוז עם נגיעות קאנטרי של שנות ה-60. שיבון - שיבון נכנסת למשבצת הבלייק לואיס/טיילור היקס העונתי. היא תיתן ביצועים נהדרים ומגוונים לאורך העונה, אנשים יאהבו אותה, אבל במבחן הסופי כשהיא תצטרך להתאים את עצמה לתווית שיווקית כלשהי היא תיפול בין הכיסאות והאלבום שלה ישמע כאילו הקליטה אותו עם חומרים שכתבה בגן חובה. (לאו דווקא מבחינה לירית אלא מבחינה של חוסר מקצועיות ושיווקיות) או שבמקרה הטוב היא תלך עם סגנון שמתאים לה אבל לא יהיה לו שום קהל יעד ואחרי אלבום אחד חברת התקליטים שלה תגיד לה יפה שלום והיא תחזור לנשוף על זכוכיות או לגדל תרנגולות לפרנסתה. מייקל - בתחילת העונה ובאודישנים ראינו צד אחד של מייק שזה בגדול לנסות להתאים את עצמו לסגנון שאף אחד לא יחשוב שהוא יצליח בו ודווקא היה בזה משהו קורץ. אחרי הכל מי יסתכל על מייק ויחשוב שהוא ישיר ג'ייסון מארז או מרון 5 אבל עכשיו הוא הפך למתמודד צפוי ובחר בסגנון אחר שאין לו הרבה סיכוי להצליח בו. אם הוא ישחרר אלבום אר'נ'בי וסול (וויצ' איז מוסט לייקלי) לדעתי המכירות שלו יהיו ברצפה. אבל לצורך הענין אני גם לא רואה אותו משחרר אלבום סטייל ג'ון מאייר וחובק הצלחה עולמית כלשהי. אנדרו - הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לחזור להיות זמר קאברים ביוטיוב רק עם קצת יותר מעריצים מלפני. (או פחות, תלוי בעוד כמה שבועות הוא ישאר ויצליח לעצבן אנשים) לי - רוק/פופ דביק ומסחרי של ילדות בנות 12. ובכל זאת אני רואה אותו נכנס לקטגוריה של איידולים שחשבו שיצליחו אבל הם לא עניינו אף אחד אחרי העונה. ארון - קאנטרי/פופ זה הסגנון היחיד שמתאים לו אבל על אף הדעה הרווחת זה לא שוק קל ואני לא רואה אותו מצליח שם. טים - אפילו במקלחת לא הייתי מציעה לו לשיר. קייסי - רוק קלאסי עם נגיעות קאנטרי יכול ללכת לו לא רע. הוא אף פעם הוא לא יהיה בראש המצעדים. אבל אני יכולה לראות אותו מוציא לפחות שלושה אלבומים שימכרו כמות לא רעה. בגדול בהנחה וכולם מוציאים אלבום בסגנון שהם רוצים וחושבים שיתאים להם היחידים שאני רואה מוציאים אלבום נוסף הם דידי (ואני לא משוחדת, אני באמת חושבת שהיא יכולה להצליח בתחום שלה!), קייסי ואולי קריסטל.

jess r

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

קייטי - Have you tried... Disco? סתם, אין לי מה להגיד עליה. ברור שפופ. אולי רוק רך קלי קלארקסון סטייל, משהו עם יענו סול. דידי - פולק-פופ, אינדי, איך שלא תקראו לזה. לייסי - משהו בסיגנון השיר שהיא שרה בשבוע השלישי בסמי פיינלס. סוג של סינגר-סונגרייטר. פייג' - סול, אר&בי אבל עם קצת רוקנרול. קריסטל - רוקנרול בייבי
שיבון - כלום. מחזות זמר אולי. מייקל - לא תודה. אנדרו - משהו אקוסטי גרוע ומוגבל ל-2 אקורדים בשיר. לי - קינגס אוף ליאון סטייל. למרות שבסוף בטח האלבום שלו ישמע כמו של קוק וזה יהיה מאכזב. ארון - היה מת להיות קאנטרי
טים - השחקן החדש בעונה השניה של גלי, ומבקביל יעבוד על אלבום הרגאיי שלו
נו, משהו אקוסטי ג'ייסון מרז סטייל. קיסי - בלוז רוק, קאונטינג קרואוס סטייל
(תקשיבו אני ממש מתחילה לאהוב אותו, ההופעה האחרונה שלו שינתה את המשחק מבחינתי).

רק על קייטי אני אגיב, בגלל חילוקי הדעות

אני לגמרי מסכימה עם סיימון, הקול שלה כל כך מתאים לקאנטרי... לדעתי היא מאוד מתאימה לזה, גם הקול שלה וגם הבגרות שבה היא שרה

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif ואני גם אגיב רק על קייטי

בהקשר למה שרשמת. אני דווקא מסכים עם קארה לחלוטין!

SHTRUDIDI

New member
לדעתי

קייטי- אני חושבת שסיימון צודק ויכול להתאים לה קאנטרי, אבל אני חושבת שהיא יכולה להצליח יותר עם אלבום טוב בסגנון הפופ רוק, קלי קלרקסון סטייל. דידי- חייבת לחזור לסינגר סונגרייטר ויכולה לדעתי מאוד להצליח עם הסגנון הזה. פייג'- יש לה קול טוב אבל היא רצה להרבה כיוונים באיידול ולא ממש הבריקה בגדול באף אחד מהם, אז קשה לי לנחש מה יתאים לה. לייסי- אין לי מושג. קריסטל- רוק, בלוז ואפשר גם עם שילוב של קאנטרי. שיבון- עוד אחת שכמו לייסי ופייג' אין לי מושג מה באמת הסגנון שלה. מייקל- אני אישית הכי אהבתי אותו באר נ' בי רגוע כזה כמו בסגנון של השיר שהוא שר בטופ 16. הוא בחור מרגש והוא יכול להצליח בסגנון הזה אם הוא ישיר שירים מתאימים. אנדרו- אין לי מושג. אני רק חושבת שצריכה להיות מעורבת גיטרה בתהליך. לי- אני חושבת שהוא צריך ללכת לכיוון רוק קצת כבד יותר מזה שרגילים באיידול ואני מקווה שאם הוא יוציא אלבום אחרי איידול, הוא לא יהיה רך מדי. ארון- פופ עם קצת קאנטרי יכול להתאים לו. טים- אני לא חושבת שיש סגנון מסוים שהוא יוכל ממש לבלוט בו. קייסי- הייתי שמחה אם הוא יבחר ברוק בלוז עם נגיעות של קאנטרי. אני חושבת שהוא יכול להצליח בגדול בסגנון הזה.

למעלה