אז מה בעצם צריך ?

• פותח הנושא R-o-i
  • פורסם בתאריך

הכתום

New member
עלויות

אופנוע מוכן למסלול 7,000-12,000 יורו סוף שבוע למרוצים כולל הכל (טיסה, לינה, יומיים אימון, מרוץ) 1300 יורו

WildFade

New member
קצת עזרה חבר: ../images/Emo26.gif

לגבי התחרות ביוון, אתה יכול לפנות לאדם ורוכב נחמד מאד שהוא הבעלים של Pro-Cycle (מוסך בא"ת ברעננה). קוראים לו ציון (אדם חביב מאד), רוכב בימים אלו על 50 סמ"ק מעפן ורעשני כי את הדוקטי 998 ספורט האדום שלו הוא שיפשף בחליקה במרוץ (לקח למתחילים אגב
). אתה מוזמן ליצור איתו קשר (טפלון של המוסך): 09-7450877. אני בטוח שהוא יוכל להסביר לך הכל על מה שצריך כדי להתחיל במירוץ בסיסי (בירוקרטייה, קורסים
, ללא חסות כמוון - עצמאי לגמרי
). מקווה שעזרתי, WildFade נ.ב. הייתי גם מפנה אותך לששת אבל הוא עזב את הארץ לטיול רחוק רחוק...

lirandr

New member
יש לך אולי עוד פרטים ?

יש לך מושג מהם הסכומים הדרושים ?!

royboy1

New member
וזה כדי לקנות את האופנוע, כן?

כשאני חושב על זה, 50 משכורות צבאיות לא יספיקו אפילו לאופנוע. רועיקו חמודי, עוד לא השתחררת, עוד לא התחלת לעבוד. שווי שווי, פרה פרה, וקה וקה, סי סניור? מרוצי הSM בארץ הם בסיס נהדר כדי לגשש ולהבין אם זה בשבילך בכלל. מניח שמרוצי השטח גם יעשו את העבודה למרות שבהם מעולם לא השתתפתי. העלויות הן אפסיות כשמדובר על "מחירי מירוץ"- אופנוע ברמה הגבוהה ביותר אבל הגבוהה ביותר יעלה לך כ50K. זהו. ברגע שהשקעת את זה, אתה RACE READY מה שנקרא. תתכונן לטיפולים (בערך רבע $$$ מהR שיום אחד יהיה לך), התרסקויות (הרבה פחות $$$ מהR שיהיה לך), צמיגים (הרבה פחות $$$ מהR שיהיה לך), ציוד (ישמש אותך גם לR שיהיה לך) וזהו פחות או יותר. תקן אותי אם אני טועה אבל אין לך נסיון של ממש ברכיבה, נכון? דיוק 125 וGS לתקופה דיי קצרה. זהו, לא? מתאים לילד בן 15 להעלות הודעה כמו שאתה העלית
רוצה להתחרות? מ צ ו י ן אני אומר רק ש... עדיף לך קודם לבדוק אם אתה באמת רוצה לעשות את זה ולא רק נראה לך מגניב לגמרי לעשות את זה. בכל מקרה אני מאמין בך רק חושב שלפני שאתה מנסה לדחוף את ROSSI מהמסלול, נסה לדחוף את שפיצר... לא מוגזם, נכון? אוהב המון, ROYBOY

lirandr

New member
שכחת דבר קטן...

שלילד יש ניסיון על באנדיט 1200 וטיפה על DL1000

הכתום

New member
דבר אחד אתה לא מבינים -

מרוצי כביש זה לא סופרמוטו. כמה שסופרמוטו זה נחמד, זה לא מספיק למי שמרוצי כביש עושים לו את זה. זה לא תחליף, זה לא ממש דומה. אם הבנאדם רוצה מרוצי כביש, הוא צריך ללכת על זה. לפחות לנסות. ולא להיות כמו הרבה אנשים שרק מדברים על זה, אבל תכלס לא עושים כלום בכיוון.

royboy1

New member
דבר אחד אתה לא מבין -

מי שרוצה להתחרות במירוצי כביש צריך קודם לרכב על אופנוע כביש, אמת? משאלות לב זה דבר יפה, אבל מה לעשות- לא תמיד מספיק. לפני ששופכים הון על משהו לא מוחשי שכלל לא בטוח שיהיה מה שחשבת, עדיף לטעום ב"קטנה". בשיעור הנהיגה הראשון שלי לא ניסיתי "לפתוח" ברמזור בדיוק כמו שבשיעור האופנוע הראשון שלי לא ניסיתי להרים גלגל (זה קרה בשיעור ה3
). בערבית אומרים "שווי שווי", בעברית "פרה פרה" באנגלית "קאו קאו" ובספרדית "וקה וקה". לפני שהוא מרגיש איך הסרפנטינה מרגישה ב199 קמ"ש עדיף שידע איך התחושה לפני הורדת דגל השחמט, מה עובר בראש בזמן ההקפות, איך אתה מתרגז על העומו שעקף אותך ואיך אתה צוחק על העומו שרק עקפת. איך אתה מפצה על טעות שעשית ולמה באותו סיבוב ספציפי אתה כל פעם נכנס לאט מדי. איפה אתה מהיר יותר מאחרים ואיפה אתה איטי יותר ואיך לעזאזל אתה משפר
מה לעשות שאת כל זאת הוא יוכל ללמוד בזול כאן בארץ וכשיגיע היום (בעזרת השם כל יכול בורא עולם ירא שמיים הגדול במרומים) שהוא ירגיש שהוא יודע מה זה מירוצים ויחליט שזה מה שהוא רוצה, אז, אם יהיה לו הרבה אומץ, כסף ומזל (ולאו דווקא בסדר הזה), כולם כאן יאחלו לו הצלחה בתור "רייסר". לפני שכל זה קרה עדיף פשוט להראות לו את המציאות. בדיוק לזה הפורום קיים.

MexMex

New member
לא נכון.

קודם כל זה אומו, לא עומו. וחוצמיזה זה בקה (עם "ב" דגושה) ולא וקה. לגבי כל השאר אני דווקא מסכים.

royboy1

New member
../images/Emo25.gif

תסלח לי, התחלתי קורס ספרדית לפני שבועיים
לגבי ה"אומו", יש לך שגיאות כתיב

R-o-i

New member
ועוד טעות יש לך...

כשאני רוצה משהו... אני משתדל להשיג אותו... קיצצתי בכל דבר אפשרי... משיחות בפלאפון ועד דאורדורנט... נכון לא השתחררתי, אבל בגלל הפציעה אני בקושי בבסיס, ובכל הזדמנות/מציאה אני עובד כמו חזיר. כסף ניצבר לאט לאט. אבל יש מטרה... ואני אגיע אליה. יש בעבר שלי דיוק 125 , GS500 , טייפון 50 , בנדיט 1200, וקצת DL1000 נכון זה לא אופנועי ספורט טהורים... אבל מכל אופנועי השכלתי
לא מתכוון לוותר. וכמובן שאלך בדרך שאראה נכונה.. תודה... רועי

royboy1

New member
עוד אחת? איפה הראשונה?

אח שלי גיבורסקי, אני הכי מפרגן בעולם לאנשים שמגשימים חלומות ומאחל לך את כל ההצלחה שבעולם. בתור חבר שלך אני ממליץ לך את טבילת האש הראשונה לעשות באשדוד/שפיצרינג ולא בלגונה סקה/ דונינגטון. זה הכל. בכל דרך בה תבחר אאחל לך הצלחה מכל ה
נסה אולי לשים ידך על אופנוע חד צילנדרי לאירוע הסופרמוטו הקרוב. נסה לראות איך זה מרגיש בספורטסמן/ סופרמוטו. יותר מזה, דאג לביטוח מקיף על האופנוע שלי ותקבל יופי של כלי ליום הדין. כיף?

ההוא11

New member
יש לי רעיון יותר טוב -

שילך להתחרות בקארטינג, שם הוא יקבל יופי של בי"ס למירוצים, אפילו הרבה יותר ממה שיוכל ללמוד בליגת הסופרמוטו הישראלית ובצורה הרבה יותר בטוחה. גם הרבה יותר בזול מסופרמוטו. וזה בדוק.

t d m 900

New member
מה שלום הבנדיטאלףמאתיים?

החזרת את הויסטרום? אני רוצה נסיעת מבחן גםכן

R-o-i

New member
החזרתי את הוי, והבדניט מרגיש ובועט

מצויין...

למעלה