עדיין מריצים את הדחקה שנתניהו כביכול ידחה את הבחירות? ברצינות חשבתי שכבר הבינו שם במחנה הרל"ב שהיא מגוחכת ומנותקת מכדי שמישהו יקנה הפעם את הלוקש*כדי לדחות/לבטל את הבחירות?
אולי בגלל שזה נחוץ לבטחון ישראל? לא יודע אם אתה או מי מקרוביך מתגורר בישראל, אבל בתור מי שזה כן מצבו, אישית אני מברך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל הנבחרת תקבל בעניין. גם אם אתה אישית לא מסוגל להתעלות מסיבות נפשיות לרמה הנדרשת לעניין, אודה בשם כל אהוביך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל תקבל בעניין.או זה בגלל שהסמרטוט לא נותן לו חנינה?
BB צריך לשכנע את טראמפ, נראה לי שיהיה לו קשה עם טראמפעדיין מריצים את הדחקה שנתניהו כביכול ידחה את הבחירות? ברצינות חשבתי שכבר הבינו שם במחנה הרל"ב שהיא מגוחכת ומנותקת מכדי שמישהו יקנה הפעם את הלוקש*. מסתבר שיש לפחות חבר אחד במחנה (ואני מניח שיש כאן בפורום עוד כמה) שרצים איתה. קטעים
.
אולי בגלל שזה נחוץ לבטחון ישראל? לא יודע אם אתה או מי מקרוביך מתגורר בישראל, אבל בתור מי שזה כן מצבו, אישית אני מברך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל הנבחרת תקבל בעניין. גם אם אתה אישית לא מסוגל להתעלות מסיבות נפשיות לרמה הנדרשת לעניין, אודה בשם כל אהוביך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל תקבל בעניין.
* מה לעשות, לפעמים הקופירייטרים של המחנה פשוט מגזימים בנסיונם להמציא משהו שמנותק לחלוטין מהאמת, העובדות והמציאות. ככה זה כשיש כשרון עודף.
במה הוא צריך לשכנע את טראמפ, שלא לדחות את הבחירות בישראל או שיש צורך במתקפה נוספת באירןBB צריך לשכנע את טראמפ, נראה לי שיהיה לו קשה עם טראמפ
שכחת את זה שבסוף המלחמה-טראמפ הכריח את המטוסים לעשות פרסה?!במה הוא צריך לשכנע את טראמפ, שלא לדחות את הבחירות בישראל או שיש צורך במתקפה נוספת באירן?
אני חושב שאתה יכול להיות רגוע. ברור שזה לטובתנו אם טראמפ יתמוך במתקפה כזאת, אבל באותה מידה ברור, לי בכל אופן, שאם BB יסבור שהיא קריטית לבטחוננו, הוא יורה עליה בין אם טראמפ מצדד בכך ובין אם לאו.
לא, לא שכחתי. אירוע נקודתי שלא שינה מאומה במלחמה עצמה (ולא היה קורה אלמלא נתניהו היה מוכן לכך) או בעמדתי שבהינתן מצב קריטי מבחינת ישראל, זו (תחת אף ראש ממשלה אגב לענ"ד) לא תכפיף עצמה לנשיא ארה"ב, בין אם שמו טראמפ או כל אחד אחר.שכחת את זה שבסוף המלחמה-טראמפ הכריח את המטוסים לעשות פרסה?!![]()
"על טעם וריח..."לא, לא שכחתי. אירוע נקודתי שלא שינה מאומה במלחמה עצמה (ולא היה קורה אלמלא נתניהו היה מוכן לכך) או בעמדתי שבהינתן מצב קריטי מבחינת ישראל, זו (תחת אף ראש ממשלה אגב לענ"ד) לא תכפיף עצמה לנשיא ארה"ב, בין אם שמו טראמפ או כל אחד אחר.
בכיף מסיים אם מיצית, אבל קשר לפתגם הנ״ל לא מצאתי לדיון שלנו"על טעם וריח...".
מיצי נו
הרינגטון ידידי,בכיף מסיים אם מיצית, אבל קשר לפתגם הנ״ל לא מצאתי לדיון שלנו.
מצטער לאכזבך, אבל ממש לא "מסנגר על ביבי בכל תנאי ובכל מצב"הרינגטון ידידי,
המאמצים שלך לסנגר על ביבי בכל תנאי וכל מצב ידועים.בוא נחזור
למציאות-ביבי שהוא בוודאות פסיכופת תאגידי, יעשה הכל אבל הכל
להתחמק מהמשפט שלו ולהיות רוה"מ עד 120.##
אם מלחמת עולם שלישית תעצור את המשפט שלו,ביבי יגרום גם למלחמת
עולם שלישית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.