אז מה, ביבי מזמין לנו מלחמה עם אירן

Harrington

Well-known member
מנהל
כדי לדחות/לבטל את הבחירות?
עדיין מריצים את הדחקה שנתניהו כביכול ידחה את הבחירות? ברצינות חשבתי שכבר הבינו שם במחנה הרל"ב שהיא מגוחכת ומנותקת מכדי שמישהו יקנה הפעם את הלוקש* :cool:. מסתבר שיש לפחות חבר אחד במחנה (ואני מניח שיש כאן בפורום עוד כמה) שרצים איתה. קטעים :).
או זה בגלל שהסמרטוט לא נותן לו חנינה?
אולי בגלל שזה נחוץ לבטחון ישראל? לא יודע אם אתה או מי מקרוביך מתגורר בישראל, אבל בתור מי שזה כן מצבו, אישית אני מברך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל הנבחרת תקבל בעניין. גם אם אתה אישית לא מסוגל להתעלות מסיבות נפשיות לרמה הנדרשת לעניין, אודה בשם כל אהוביך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל תקבל בעניין.

* מה לעשות, לפעמים הקופירייטרים של המחנה פשוט מגזימים בנסיונם להמציא משהו שמנותק לחלוטין מהאמת, העובדות והמציאות :cool:. ככה זה כשיש כשרון עודף.

palmony1951

Well-known member
עדיין מריצים את הדחקה שנתניהו כביכול ידחה את הבחירות? ברצינות חשבתי שכבר הבינו שם במחנה הרל"ב שהיא מגוחכת ומנותקת מכדי שמישהו יקנה הפעם את הלוקש* :cool:. מסתבר שיש לפחות חבר אחד במחנה (ואני מניח שיש כאן בפורום עוד כמה) שרצים איתה. קטעים :).

אולי בגלל שזה נחוץ לבטחון ישראל? לא יודע אם אתה או מי מקרוביך מתגורר בישראל, אבל בתור מי שזה כן מצבו, אישית אני מברך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל הנבחרת תקבל בעניין. גם אם אתה אישית לא מסוגל להתעלות מסיבות נפשיות לרמה הנדרשת לעניין, אודה בשם כל אהוביך על החלטה מתאימה שממשלת ישראל תקבל בעניין.

* מה לעשות, לפעמים הקופירייטרים של המחנה פשוט מגזימים בנסיונם להמציא משהו שמנותק לחלוטין מהאמת, העובדות והמציאות :cool:. ככה זה כשיש כשרון עודף.
BB צריך לשכנע את טראמפ, נראה לי שיהיה לו קשה עם טראמפ

Harrington

Well-known member
מנהל
BB צריך לשכנע את טראמפ, נראה לי שיהיה לו קשה עם טראמפ
במה הוא צריך לשכנע את טראמפ, שלא לדחות את הבחירות בישראל או שיש צורך במתקפה נוספת באירן :)?

אני חושב שאתה יכול להיות רגוע. ברור שזה לטובתנו אם טראמפ יתמוך במתקפה כזאת, אבל באותה מידה ברור, לי בכל אופן, שאם BB יסבור שהיא קריטית לבטחוננו, הוא יורה עליה בין אם טראמפ מצדד בכך ובין אם לאו.

palmony1951

Well-known member
במה הוא צריך לשכנע את טראמפ, שלא לדחות את הבחירות בישראל או שיש צורך במתקפה נוספת באירן :)?

אני חושב שאתה יכול להיות רגוע. ברור שזה לטובתנו אם טראמפ יתמוך במתקפה כזאת, אבל באותה מידה ברור, לי בכל אופן, שאם BB יסבור שהיא קריטית לבטחוננו, הוא יורה עליה בין אם טראמפ מצדד בכך ובין אם לאו.
שכחת את זה שבסוף המלחמה-טראמפ הכריח את המטוסים לעשות פרסה?! :ROFLMAO:

Harrington

Well-known member
מנהל
שכחת את זה שבסוף המלחמה-טראמפ הכריח את המטוסים לעשות פרסה?! :ROFLMAO:
לא, לא שכחתי. אירוע נקודתי שלא שינה מאומה במלחמה עצמה (ולא היה קורה אלמלא נתניהו היה מוכן לכך) או בעמדתי שבהינתן מצב קריטי מבחינת ישראל, זו (תחת אף ראש ממשלה אגב לענ"ד) לא תכפיף עצמה לנשיא ארה"ב, בין אם שמו טראמפ או כל אחד אחר.

palmony1951

Well-known member
לא, לא שכחתי. אירוע נקודתי שלא שינה מאומה במלחמה עצמה (ולא היה קורה אלמלא נתניהו היה מוכן לכך) או בעמדתי שבהינתן מצב קריטי מבחינת ישראל, זו (תחת אף ראש ממשלה אגב לענ"ד) לא תכפיף עצמה לנשיא ארה"ב, בין אם שמו טראמפ או כל אחד אחר.
"על טעם וריח...";).
מיצי נו

אביב 2019

Well-known member
בכיף מסיים אם מיצית, אבל קשר לפתגם הנ״ל לא מצאתי לדיון שלנו :).
הרינגטון ידידי,
המאמצים שלך לסנגר על ביבי בכל תנאי וכל מצב ידועים.בוא נחזור
למציאות-ביבי שהוא בוודאות פסיכופת תאגידי, יעשה הכל אבל הכל
להתחמק מהמשפט שלו ולהיות רוה"מ עד 120.##
אם מלחמת עולם שלישית תעצור את המשפט שלו,ביבי יגרום גם למלחמת
עולם שלישית.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון ידידי,
המאמצים שלך לסנגר על ביבי בכל תנאי וכל מצב ידועים.בוא נחזור
למציאות-ביבי שהוא בוודאות פסיכופת תאגידי, יעשה הכל אבל הכל
להתחמק מהמשפט שלו ולהיות רוה"מ עד 120.##
אם מלחמת עולם שלישית תעצור את המשפט שלו,ביבי יגרום גם למלחמת
עולם שלישית.
מצטער לאכזבך, אבל ממש לא "מסנגר על ביבי בכל תנאי ובכל מצב" :). יודע שזה נתפס כך (וממש לא מפריע לי), אבל אין כל אמת בדברים. מה שכן, אני יוצא נגד התקפות סרק רל"ביות. אגב בד"כ גם נגד התקפות כאלה כלפי אישים אחרים. פשוט לא אוהב את זה. בכל מקרה, הדיון כאן למעלה בקושי קשור לביבי, יותר לטראמפ.

"בוודאות פסיכופת" זו דעתי על אלה שמגדירים אחרים כ"בוודאות פסיכופת", גם אם אאושם בסנגור קבוע בשל כך :).

לגבי סיפא דבריך, הבעתי במקום אחר בפורום רק אמש את דעתי על כך פעם נוספת. להשקפתי צריך להיות סוג מיוחד של נבלה סרוחה כדי לטעון טענה כזאת כלפי יהודי אחר, יהודי כלשהו אגב. מבין את הצורך לתקוף, להשמיץ בכל מחיר, הכל גלוי, צפוי וידוע. אבל יש גבולות שבעולמי לא חוצים. זה אחד מהם. עשה עם זה מה שאתה מבין, אבל המלצתי החמה (וללא טיפת ציניות) היא טיפול דחוף אצל מרפא מוסמך.

למעלה