אז מה.... בגרות?

MoonyAvFreak

New member
עדיין לא התחלתי ללמוד..

ישלנו את המתכונת ביום ראשון. יהייה טוב ^__^

התחלתי ללמוד.

ויש לי מגן של 100 [: [חצי מהכיתה עושה מועד ב' האהאהאהא] גם אני ב3 יחידות כי אנחנו הכי חכמים בארץץץץץץץ!! והבגרות מתחילה מ18:00 עד 19:15 בהצלחה

B a m b o o k

New member
סוג של התחלתי ללמוד...

כי היום הייתה לי מתכונת חוזרת אז למדתי מיום שלישי בערך... רק שלא הלך משו.. והיא בטח תגיש אותי על 60
ועכשיו אני חייבת חייבת לחרוש על פונקציות ראציונליות וכאלה עם שורשים.. אני לא מצליחה אותם
אה ואני 4 יחידות

חצילע

New member
נימנימ.

עוד לא התחלתי, יום שבת מתחילה. ><" יש לי יום ראשון מתכונת, בע.

mikmikonet

New member
אני עושה 3 יח"ל ואפילו לא ידעתי על הבגרות

ועל המתכונת שיומיים לפניה מאז שאני ב-3 יח"ל אני אפילו לא לומדת לפני המבחנים
החומר קל לי. בהצלחה לכולם!

וואי איך לא בא לי../images/Emo122.gif

כאילו שיש לי ברירה
לחרוש לא, לא צריך להגזים. בכלל לא התחלתי...חח אני אתחיל מחר, בשניה שאני אסיים את הפרוייקט באנגלית (שנשאר לי רק סיכום לעשות בו!!!! אני גאה בעצמי
) אני אלמד שבת-ראשון-שני, וביום שלישי אני לא אלמד ואני רק אלך לעשות את הבגרות. אני שונאת ללמוד ביום של המבחן עצמו
אני בחמש יחידות, ניגשת ל005, מוגשת על 75. בעעע.

noname202

New member
הממ

מגן חוזר ביום ראשון D: היו לנו שלושה עוברים בכיתה, כשהכי גבוה היה 59 D: קיבלתי 48 :/ טוב נו לחשוב שבאחרון היה לי 86 :[ וממ, 4 יחידות שאלון 005

אממ...

שאלון 005 לא אמור להיות השאלון האחרון של 4 יחידות?.... הוא הראשון של 5 והאחרון של 4...לא?

noname202

New member
כן, רק שהבי"ס הזה קצת דפוקD:

הם עשו את זה בשביל שאנשים יוכלו לעבור בקלות בשנה הראשונה בין 4 ל-5 יחידות, [ובאמת פול ילדים ירדו מחמשD:, אני ביניהםD:] אבל את אלה שרוצים לעבור משלוש ל4 הם דפקו רצח.

../images/Emo203.gif 001 ב6 וחצי בערב ../images/Emo13.gif

אני 3 יחידות...לא התחלתי ללמוד כי חזרתי רק לפני חצי שעה מאילת
בטח אני אתחיל יום שני... בהצלחה!!

../images/Emo203.gif כיף כיף כיף ../images/Emo13.gif

התחיל איתי איזה ערס צעצוע מוזר במלון... "את יודעת שאת נראית כמו פרח?" - "אממ לא ממש"

למעלה