אז מה אXX שומע עכשיו ???????

Prozak Blues

New member
ד"א טול..

מישהו פה אמר לפני כמה ימים שאם לוקחים את שיר 3 ו 11 באלבום האחרון שלהם, ושומעים אותם ביחד, זה נשמע טוב. אז שאלתי כמה אנשים ובדקתי.. ומסתבר שזה קצת יותר מסובך מזה.. צריך לשמוע את שיר 11 מיד אחרי שיר 3, ואת שיר 4 בזמן זה.. תנסו, זה יוצא טוב

מורנא007

New member
Ashtar - Urantia

להקת פרוג מטאל מברזיל. השירה באנגלית ויש שימוש רב בחליל, קולות נשיים, מוטיבים פולקיים מזרחיים וימי ביניים. הקול של הזמרת נשמע כמו שילוב בין עופרה חזה ז"ל לקייט בוש.

RamiSun

New member
Yes - Yes

כשאני עצוב ורע לי על הלב.... אני נגש לסלון ואצלי יושב אין כמו האלבום הזה לשיפור המצב רוח...(כמובן ריינו אבל) האופטימיות הקוסמית של ג'ון אנדרסון בגיל 20 כנראה היתה יותר תמימה, וזה מעולה.

אדם זאב

New member
Fireballet - night on bald mountain

איך לעזעזל גיליתי את האלבום הזה רק עכשיו. במילה אחת, יצירת מופת. בכמה מילים - אם רציתים לשמוע איך השילוב בין ג'נסיס לג'נטל ג'ינט ויס היה נשמע, זה האלבום ! יש לי לינק לכל מי שמעוניין, לשלוח בפרטי.

Bardogo14

New member
Hatfield And The North

The Rotters' Club אחרי 4 שנים שאני שומע פרוג, פתאום גיליתי את הקנטרברי .. :) אם יש למישהו משהו להמליץ אני אשמח :)

Bardogo14

New member
תודה :)

שמעתי את הדיסק הזה לפחות 20 פעמים בחודש האחרון .. דיסק ענק לדעתי .. לאן להמשיך משם? if i could do .. ?

epitaph

New member
או הירוק שהזכרת...

Waterloo Lily גם אחלה המשך והייתי ממליץ לבדוק גם את ההופעה החיה Live at Fairfields Hall

עמית ע

New member
המלצות

Egg - S/T, The Polite Force Kevin Ayers - Joy of a Toy, whatevershebringswesing Soft Machine - Vol.1, Vol 2, 3, 4 National Health - S/T, Of Queues and Cures Matching Mole - S/T Robert Wyatt - Rock Bottom, Ruth Is Stranger Than Richard Caravan - S/T, If I Could..., In the Land of Grey and Pink, Waterloo Lilly​
הרכבים אחרים שקשורים לקנטרברי
Nucleus - Elastic Rock, We'll Talk about It Later, Solar Plexus Henry Cow - Leg-end, Unrest Slapp Happy - Casablanca Moon, Desparate Straights (w. Henry Cow) Kew Rhone - S/T​

HelterSkelter1

New member
מחזק ומוסיף:

National Health - Missing Pieces Khan - Space Shanty Maching Mole - Little Red Record, S/T Hugh Hopper - 1984 Delivery - Fool's Meeting

למעלה