אז מה אתם שומעים?!?

Lp Fairy

New member
אז מה אתם שומעים?!?

חחחח נכון יש כול חודש את האשכול הזה "טוב מה אתם שומעים חות מלינקין פארק..?!" אז עכשיו נעשה משו קצת שונה.. לכולנו..(כן כן לכולנו!!) יש כמה דברים שהוא שומע..שהוא לא כ"כ היה כותב את זה על חולצה ומסתובב איתה.. משמע לא גאה בהם..[= נו אז מה שלכם..? שלי...הממממ שירי מיימון..(כי היא קרייתית!! אני מבקשת..!)

noam the ninja

New member
בשיא הרצינות?

אני שומע רק מטאל. פעם הייתי שומע ממש קצת סנופ דוג וקזיביט ואמינם וכאלה, אבל יצאתי מזה. לא בגלל שאני מזלזל בסגנונות האלה, פשוט בגלל שזה לא מה שאני אוהב לשמוע ואני לא מתחבר למוזיקה הזאת. אבל X TO THE Z שולט!!!

Elpar

New member
אממ....

שלא הייתי מסתובב עם חולצה ומצהיר שאני שומע.... יכול להיות שאין, אולי ישראלית, גם אנ לא מזלזל בהם, אבל תמיד תראו אנשים בחברת אחרים כשהם שומעים כמעט ורק לועזי, וכשאני אומר ישראלי אני מתכוון לשקטים יותר (אביב גפן, משינה מידי פעם, עברי לידר וכו'). אבל אני שועמ בעיקר לועזי, רוק כבד ומטאל וכו'.... HIM, LP, RHCP, SLIPKNOT, SKID ROW ומה שבא ליד... אבל אין משהו שממש אפשר להתבייש בו חחח

DeadPoetic

New member
ג'סטין טימברליק.

למרות שאין מה להתבייש בזה או משהו, אני שומעת הכל [כן, גם פופ ומזרחית] חוץ מקיצוני והכל [דיכאון / כל הפאור מטאל וזה].

N o N 123

New member
אממ אצלי זה שירים מסויימים

שאני מתביישת הכיתה לשמוע את זה כגון: מיי האמפ של בלאק אייד פיז והאנג אפ של מדונה והכי הכי גרוע... לא נראה לי מאהבה יותר קטע של צחוקים....זה... פוסיקט דולז..דונט צ'ה Just shoot me now...

L 0 L

New member
../images/Emo6.gif

חח דונט צ'ה זה שיר מטומטם ומצחיק

N o N 123

New member
זה פשוט

בדיוק כמו הערסיות אצלנו בשכבה!!
בלאט...

Unflushable

New member
אממ.. באיזה פורום אני עכשיו?

חחחחח קידינג בעע B2K, יש להם שירים שמקפיצים אותי, קרייג דייוויד, זוהר ארגוב המלך, והשירשלנו, ש לי את הפסקול

יש בעייה?

ביטוקיי להקה מצויינת עם נגנים כוסונים ויכולת נדירה, הםם ממש משולמים, הם הגיים-בויז האמריקאים =] ואני כמו שאני אוהב נו-מטאל טוב ות מטאליקה (אבל רק את סט. אנגר) אני אוהב פופ טוב ולא מתבייש בזה לרגע

L 0 L

New member
אממ

כרסטינה אגירלה יש כמה שירים שלה שאני ממש אוהבת. ואני לא מתבישת מזה:S

phoenixTheGod

New member
אממ אממ

לינקין פארק (חח סתם סתם P:) מי האמפס של BEP, זה שיר שולט! וכשמשעמם לי וזה.. נגיד היום בשיעור שמתי את השיר הזה של הגיים בויז בקול רם, ואז פאקצה התחילה לשיר את זה. ואני סתם לשמוע P:

SAMAR

New member
../images/Emo187.gifפייב שולטים!

נו מה, הם נוסטלגים וחמודים...ויש להם שירים טובים! [ואוי למי שמכפיש אותם!
]. אממממממ....מה עוד?.... אמממממממ....שון פול
. אבל אני סוגדת לבחור מסיבות מאוד משונות
. נו גם הוא חמוד כזה. גאה בזה דווקאXD.

Lp Fairy

New member
המממ מזדהה

אהבתי את פייב משו כמו 4 שנים...חחחח הייתי בהופעה הראשונה שלהם בישראל. ותכלס..הם שולטים..[= הכי אהבתי את ריץ'... תמונה..[=

SAMAR

New member
אני הייתי בכול ההופעות!

שלהם בארץXD. 2. וואו! אפילו יש לי חתימה משון
.

KaUrO DoNo

New member
ואי פעם אהבתי את פייב

אבל ממממממממממממממממש הייתי בין המעריצות הגדולות אבל זה עבר =]

למעלה