אז מה אתם שומעים וזה?
T The Gloaming New member 28/9/12 #2 Kylie Minouge - Flower היא הצליחה ממש להדהים אותי עם השיר הזה בעוד שאר הזמרות מתחרות אחת השניה ומנסות להגיע למקום הראשון, קיילי בקלאסיות משחררת שירים חדשים כאילו לא אכפת מה מההצלחה, זה כ"כ כיף. השיר הזה מדהים.
Kylie Minouge - Flower היא הצליחה ממש להדהים אותי עם השיר הזה בעוד שאר הזמרות מתחרות אחת השניה ומנסות להגיע למקום הראשון, קיילי בקלאסיות משחררת שירים חדשים כאילו לא אכפת מה מההצלחה, זה כ"כ כיף. השיר הזה מדהים.
T theone24 New member 28/9/12 #5 Girls Aloud - Biology פשוט ולעניין - Pop Perfaction! באלי איזו להקת בנות גדולה כזאת, שוב!
M mix86 New member 28/9/12 #10 אני יודע שבחודש האחרון הן הופיעו שם פעם אחת באיזה טקס. לא מצאתי את ההופעה. וגם לא שמעתי על זה משהו מאז.
אני יודע שבחודש האחרון הן הופיעו שם פעם אחת באיזה טקס. לא מצאתי את ההופעה. וגם לא שמעתי על זה משהו מאז.
T theone24 New member 28/9/12 #11 יאפ, אבל הן לא ממש על משבצת להקת הבנות הגדולה, כי תמיד יש הרגשת פיספוס איתן. באנגליה הן לא ממש נחשבות ללהיט, אז קשה לי להאמין שהן יצליחו יותר בארה"ב.
יאפ, אבל הן לא ממש על משבצת להקת הבנות הגדולה, כי תמיד יש הרגשת פיספוס איתן. באנגליה הן לא ממש נחשבות ללהיט, אז קשה לי להאמין שהן יצליחו יותר בארה"ב.
T theone24 New member 28/9/12 #19 דחוף תשלים פערים. אחת מלהקת הבנות הכי טובה שיצאה מאנגליה, יחד עם הספייס גירלז והשוגבייבז.