הכי כיף מודרני!!! אבל גם על שאר הסגנונות אני לא מוותרת.
ש ש ו ר ט י New member 16/9/04 #23 אין על בלט קלאסי אני הכי נהנת מזה, ולמי שאומר שהמורים לקלאסי קשוחים שידע שהמורים הקשוחים הם הכי טובים. הם סוחטים ממך את הכי הרבה, וגורמים לך לשאוף כלפי מעלה. אני הכי אוהבת לרקוד בנעלי פוינט.... הרגשת ריחוף והנאה שאין כמוה
אין על בלט קלאסי אני הכי נהנת מזה, ולמי שאומר שהמורים לקלאסי קשוחים שידע שהמורים הקשוחים הם הכי טובים. הם סוחטים ממך את הכי הרבה, וגורמים לך לשאוף כלפי מעלה. אני הכי אוהבת לרקוד בנעלי פוינט.... הרגשת ריחוף והנאה שאין כמוה
D Dark Amy New member 17/9/04 #24 נעלי פוינט לכאוב!! מה שאני הכי אוהבת בפוינט זה אחרי זה להכנס לנעלי ספורט שלי. פתאום אני סוגדת ליצרני הנייק / אולסטאר / סקצ'רס...
נעלי פוינט לכאוב!! מה שאני הכי אוהבת בפוינט זה אחרי זה להכנס לנעלי ספורט שלי. פתאום אני סוגדת ליצרני הנייק / אולסטאר / סקצ'רס...
L leiny85 New member 18/9/04 #27 קשה לי להחליט... אצלי זה תלוי בצב-רוח, ביום, בשיעור שהרגע עשיתי.. בכל מקרה זה נע בין קלאסי למודרני... כל כך אוהבת את שניהם...
קשה לי להחליט... אצלי זה תלוי בצב-רוח, ביום, בשיעור שהרגע עשיתי.. בכל מקרה זה נע בין קלאסי למודרני... כל כך אוהבת את שניהם...