אז מה אתם מעדיפים?

Dark Amy

New member
אז מה אתם מעדיפים?

שאלה שבאמת מעניין מה רוב הרקדנים חושבים... מה אתם מעדיפים? את הבלט הקלאסי השמרני המייסר המייגע? ניאו קלאסי? אולי מודרני משוחרר ורגשני? או ג'אז "כמו בקליפים"? אולי ברייק דאנס?
שרשרו לכאן את הסגנון האהוב עליכם עם הסבר!!

מודרני

ברייקדנס לא מרגיש לי כמו מחול עם רגש שמבטא משהו. האמת שגם ג'אז לא כל כך. קאלסי בדרך כלל מרוכז מידי בטכניקה ולא בתחושה. לכן מודרני.

Mr GK

New member
באלט קלאסי, שמרני, מייסר, מייגע...

אני פשוט אוהב את זה!

אמ../images/Emo110.gif

ממה שאני לומדת ג'אז ומודרני התחלתי ללמוד רק עכשיו אז אנלא ד'עת עדיין... אבל אני רוצה ללמוד גם ברייק דאנס

prophecy girl

New member
קלאסי ומודרני../images/Emo21.gif

פשוט לא יכולה בלי שניהם
בקלאסי אומנם רוב השיעורים זה רק טכניקה אבל כשאני עולה לבמה עם ריקוד קלאסי אין יותר מאושרת ממני... פשוט מרוח לי חיוך מטופש על הפנים... ומודרני.. מודרני זה פשוט כיף, אני יכולה לבטא את עצמי בצורה הכי טובה...

saritkm

New member
מודרני וג'אז

במודרני זה פשוט כיף שאפשר לבטא את עצמך בדדרך כל כך משוחררת זה עולה תחושה טובה לכל היום! וג'אז זה כיף עם כל האנדרלין והתנועות החזקות זה משחרר וגורם להרגיש לי שאני בשליטה.

H o t D o g

New member
דה ניים איז קלאסי, באלט קלאסי

לא יודע למה.... פשוט אוהב
את זה

*Ginny Weasley*

New member
ג'אז ופאנקי בעיקר..

בקשר למודרני אני לא בטוחה, זה בעיקר תלוי בכיאוגרף...
לרוב הסגנון לא מדבר אלי. בלט? אוהבת יותר "משוחרר" פחות שמרני וכבד.

Dark Amy

New member
אני --->

כעקרון, אני אוהבת הכל ורוקדת הכל (חוץ מברייקדאנס צו-חק) אבל את הבלט אני לרוב שונאת... יותר מדי שמרני ומייסר ומייגע ותהליך ארוך וגם המורות לקלאסי הן שמרניות ומייסרות ומייגעות ובתהליכים ארוכים צו-חק מודרני אני די אוהבת... אבל גם לפעמים זה די פלצני ומלך המלכים אצלי
הג'אז היפ הופ פאנק MTV איך שתקראו לזו
מאז שאני קטנה זה הסגנון שאני הכי אוהבת, קופצני, בלי לחשוב, בלי קפיצות מסובכות ומסוכנות בלי באלאנסים מטורפים, פשוט לרקוד בסקסיות וכיפיות ולשדר שמחה... זה הכי כיף שאפשר.

מודרני?

תאמת רק בזמן האחרון שמתי לב שאני יותר נמשך למודרני, יותר כיף לי אני יותר משתחרר מביע את עצמי, ובכללי אלה השיעורים שאני הכי אוהב לעשות... השיעורי קלאסי שלנו באמת סבבה רק שלפעמים ממש אין לי כח, מה לעשות!? :) בריק דנס וג'אז לא יצא לי לרקוד אף פעם אבל בכללי זה נראה לי שווווווווה בטירוף :)

י ר ד נ י

New member
אממ אממ אממ

אני הכי מודרני... זה הכי משחרר שיש.. הכי כיף לדעתי זה לעשות חימום מייגע ולהזיע ואז לרקוד כולך מלא זיעה יאוו קראו לי סוטה אבל זה עושה לי את זה בטירוף... כמה אנרגיות.. אבל גם בתור מישהי שלומדת את כל המקצועות, 1 וחצי כל דבר בשבוע אני יכולה להגיד לכם שהכל כיף ואין משהו שאני מצפה לו יותר מהשני כי צריך את האיזון אחרי קלאסי קצת ג'אז או פאנקי... בברכת שנה טובהה ומתוקה =)

netushit

New member
ברור ש...../images/Emo9.gif

ג'אז...והיפ הופ כמובן! רוב המורים לקלאסי ומודרני רעים... קשוחים בטירוף! לא סובלת.. אבל מתישהו אני צריכה לעשות את זה בכוח אפילו כדי להתקדם בחיים... עשיתי קצת בסיס.. אבל זה לא מספיק...

למעלה