אז מה אתם מבשלים היום ???

big mama 2

New member
אז מה אתם מבשלים היום ???

יש לי כבר נתח סינטה עגל מתובל שמחכה לשעות אחה"צ בכדאי להכנס לתנור... אני אעשה תפ"א מוקפצים.... וגם אורז שפתאום דרורי נורא אוהב [ עד לפני כמה זמן הוא שנא אורז...] מה איתכם ???

effyba

New member
תבשיל בריא וקל מעדשים...דאל

מתכון: דאל רכיבים: 1 כוס עדשים מכל סוג 3 כוסות מים כפית מלח ¼ כפית כורכום 1 עגבניה קטנה ½ כפית כמון 1 בצל מעט כוסברה 2 כפיות שמן או מרגרינה אופן הכנה: 1) מרתיחים את ארבעת המצרכים הראשונים חצי שעה. 2) לוקחים מחבת, שמים את השמן ומוסיפים כמון עד שמשחים. 3) מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים מעט, מוסיפים את העגבניה הקצוצה ומטגנים מעט. 4) מוסיפים הכל לתוך סיר העדשים. מוסיפים כוסברה, מגישים עם אורז או לחם לבן. הערות: מקור המתכון: רינה פושקורנה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

ayeletba

New member
פלפלים ממולאים בשינוי ורציה מהפעם

הקודמת: פרסמתי כאן לא מזמן את המתכון שלי. הכנתי אותו במס' שינויים: במקום כוס אורז, בידלתי חצי כוס אורז בכוס מים. הוספתי גם כוסברה וכורכום. עשיתי רוטב מ: 3 קופ' רסק עבניות וארבע כוסות מים, כף סוכר וכף וחצי אבקת מרק. קצת מלח. יצא פיצוץ. אתמול לקחתי לעבודה פלפלים ממולאים לאכול בצהרים. כל הסניף בא לראות "מאיפה הריח הטוב הזה" ואחד העובדים אמר "ריח של בית".

silvey

New member
טוב, אז לשם שינוי אני מבשלת צלי עוף

עם רוטב וגם אורז. הכנתי כבר חומוס וטחינה ועכשיו סלט תפוחי אדמה במיונז ועוד לא חשבתי על עוגה. הכי קל לי זה להכין 2 עוגות מייפל אבל אני מחפשת משהו כזה קל כדי לשנות...יהיה כרגיל סלט ירקות גדול וסלט פירות ממה שיש כי חבל לפספס כל כך הרבה פירות טעימים שיש עכשיו.

ayeletba

New member
תנסי את עוגת הפירורים

ואפשר להוסיף לה פירות כרצונך. וחוצמזה - אמא מספרת ר ק דברים טובים עלייך
.

silvey

New member
אילת מתוקה../images/Emo25.gifתודה על המחמאה

(והכוונה לא לתחליף החמאה...
), גם אני מתה על ההורים שלך
ויהיה לי הכבוד הערב גם ל"הכיר" אותך בתכנית של מירי כי את אמא אני כבר מכירה ואחפש מישהי לידה שדומה לה חיצונית וגם...פנימית
. בקשר לעוגת הפירורים, שמתי עליה עין מההתחלה ורק מה שמפריע לי זה החמאה. אם אפשר היה להחליף בשמן הייתי כבר מזמן מכינה. את בטח יודעת במסגרת ה"דברים הטובים עלי" גם מה עברתי בחודשים האחרונים וחמאה ותחליפיה הם מסוג הדברים שלא תמצאי אצלי בבית. שבת שלום לך ולאפי ו...לכל הפורום

monday

New member
עוף בתנור עם תפוחי אדמה

וירקות, אפיתי גם את העוגיות בצק עלים במילוי שוקולד ונשאר לי מהבצק עלים מהעוגיות אז רידדתי לעלה גדול מרחתי רסק עגבניות מזגתי מעט מרוטב צ'ילי פיזרתי גבינה צהובה מגוררת בכמות, מעל חתכתי טבעות זיתים ירוקים ומעל הכל פיזרתי בזיליקום. גילגלתי לרולדה והנחתי בתבנית בצורת שושנים, הברשתי בביצה טרופה ויצא מעדן

MAORBIKE26

New member
נודלס לצהריים שכעת מוכן

לערב מושטים בסגנון מרוקאי ופולים עם עוף בתנור וכמובן חמין לשבת וסיר גחנון משובח <-;

המון סלטים

בכמות שתספיק גם למחר וגם ליום העצמאות, מרק כרובית עם כופתאות סולת של מוצרלה, אורז אזרביג'אני ועוף מבושל עם המון בצל, שום ושמן זית ובדקות האחרונות חותכים פנימה עגבניות וכוסברה. מאד טעים. וטראפלס שוקולד וערמונים לקינוח. אה... וגם עוגת תפוזים גבוהה.

12רוניתי

New member
עוף באננס,קוסקוס מהיר,מאפה תפוא

ובטטות.צלי בשר בשזפים של אמירה, עם קניידלך בתנור, אורז בירקות מיובשים ושעועית עם פטריות. וזהו.

למעלה