אז מה אתם אומרים?

Ekrembo

New member
מיאו...

שם?אהד גיל?18 מזל? מאזניים מקום מגורים? אצ'דוד איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? GREAT KING RAT ואיזה אלבום? השלושה הראשונים איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? תיסלם, וגרי אקשטיין. דבר טוב שקרה השבוע? אממ, לאדע. דבר רע שקרה השבוע? אממ, אלאדע (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) בריאן, ככה. אלבום אהוב? אמממ, נייט אט די אופרה. סולו גיטרה אהוב? כרגע, GOFLB ליריקס אהוב של שיר? LET ME LIVE אולי קליפ אהוב? סלייטלי מאד. שיר הכי פחות אהוב? סוויט לייידי ירק אהוב? אבוקדו

yuki kun

New member
תשובון! ../images/Emo175.gif

שם? אבישג גיל? 16 מזל? דגים מקום מגורים? לפי משרד החינוך אני נחשבת למחוז חיפה. איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? get down make love ואיזה אלבום? hits הראשון. איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? ביטלס אבי רוד ומישל. דבר טוב שקרה השבוע? 77 בכימיה! מי היה מאמין?! דבר רע שקרה השבוע? מתכונת במתי' למרות שאני עדיין לא יותר מה הנזק. (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) פרדי!
. ארמ.. באמת צריך להסביר? אלבום אהוב? אינדואינדו סולו גיטרה אהוב? כול הסולואים עד 79 בערך... וגם אחרי יש כמה נחמדים.. ליריקס אהוב של שיר? my fariy king קליפ אהוב? im going slightly mad שיר הכי פחות אהוב? save me ירק אהוב? כולם, אני חיה על ירקות [ואם אמא לא הייתה ברקע אז זה היה המזון היחיד שלי חוץ מפחממות מורכבות.]

natali24

New member
נעים מאוד

שם: תרשו לי להשאר אנונימית בשלב זה. למרות ששמי רשום בניק....:)) גיל: 29 מקום מגורים: אזור המרכז שיר של קווין: בדיסק באוטו אופן קבוע יש את: IN MY DEFENCE, THE SHOW MUST, INNUENDO, BOHEMIAN אלבום: יותר נכון....האלבום שאני אקח איתי לנסיעה באוטו יהיה תמיד QUEEN II או איניואנדו מוסיקה אחרת: הכל הולך. מדאנס טארנס, מועדונים, ועד לקארפנטרס. אגב - אם מישהו מחפש המלצה למוסיקה שדומה לקווין, לכו על VALENSIA. יש לו גם אלבום מחווה לקווין. יש שאומרים שהוא הבן האובד של פרדי. דבר טוב שקרה השבוע: החלפתי עבודה. דבר רע שקרה השבוע: בעלי במילואים. חבר קווין אהוב: פרדי - האופן שבו הוא 'מחליף אופי'. על הבמה הוא קיצוני לכיוון אחד: חיה, מופרע, נילהב, נותן את הנשמה. בחיים הפרטים - אישי, ביישן, סגור, מופנם, אינטימי. זה ראוי להערצה. אלבום אהוב: ראו סעיף "אלבום". סולו גיטרה: ממממ.....THE INVISIBLE MAN ו- HORIZON ליריקס: כל מה שב- QUEEN II וקצת מ- SHEER קליפ אהוב: THESE ARE THE DAYS. כמה שזה עצוב. אבל כשרואים את הקליפ, נשארים עם התחושה של: "תודה". תודה לפרדי שנתן עד לרגע האחרון - את כל כולו. שיר הכי פחות: SHE MAKES ME, SWEET LADY, MY BABY DOES ME ירק: מה נפל עליכם? טוב נו...גמבה? יאללה.....לכו קנו קצת מניות

Scaramouche

New member
גם אני רוצה

שם? אושר גיל? 19 מזל? סרטן מקום מגורים? תל אביב איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? It's Late ואיזה אלבום? News of the World איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? My Chemichal Romance דבר טוב שקרה השבוע? חבר שלי... דבר רע שקרה השבוע? דווקא אין... חבר קווין אהוב? (ולמה!) פרדי - הלב והנפש. אלבום אהוב? ANATO סולו גיטרה אהוב? Killer Queen & Bohemian Rhapsody ליריקס אהוב של שיר? You Take My Breath Away קליפ אהוב? IWTBF שיר הכי פחות אהוב? של קווין? לא... ירק אהוב? שוקולד? (זה לא ירק?)

שלי שלי שלי!!!../images/Emo9.gif

שם? שיר גיל? 17 מזל? קשת מקום מגורים? אזור השרון איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? בוהמיין רפסודי (כל הזמן... לא רק לאחרונה) וגם 39... ואיזה אלבום? a night at the opera איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? MCR וגם MUSE דבר טוב שקרה השבוע? אה... אולי יום חמישי אני אלך לת"א ואני אוכל לקנות פוסטרים וחולצות וכל מיני של קווין ומכ"ר ועודדד
דבר רע שקרה השבוע? במילה אחת - לימודים
(וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) פרדי ידידי הותיק (טחחח) כי כשהוא שר אז העולם יכול להתפוצץ ואני לא אשים
אלבום אהוב? a night at the opera סולו גיטרה אהוב? לחלוטין כשהם עוברים ב"בוהמיין רפסודי" מהאופרה לרוק!!! ליריקס אהוב של שיר? ממממ...... קליפ אהוב? נו עכשיו אני צריכה להיזכר מה ראיתי... המ.. נקסט! שיר הכי פחות אהוב? זה לא שהוא פחות אהוב.. להיפך הוא מאוד יפה. פשוט הכי בא לי שיעשו לו עיבוד רצחני - love of my life ירק אהוב? איזה לא קשור זה
... לא מתה על ירקות אבל עגבניה זה האוייב הכי גדול שלי! XD

I n n u e n d o

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם? דורין גיל? 20 מזל? מאזניים מקום מגורים? מושב...במרכז
איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? The lap of the gods ואיזה אלבום? האמת לא יוצא לי ממש לשמוע הרבה מוזיקה איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? ^ דבר טוב שקרה השבוע? מישהו שיצא מתאונה קשה התקשר אלי
דבר רע שקרה השבוע? המזג האוויר המגעיל הזה שתמיד מזכיר לי איפה פעם הרגל נשברה לי (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? ג'ון דיקון
אלבום אהוב? Innuendo סולו גיטרה אהוב? של Innuendo,למרות שהוא לא של בריאן ליריקס אהוב של שיר? לא זוכרת כל כך כרגע קליפ אהוב? these are the days of our lives שיר הכי פחות אהוב? לא משהו ספציפי.. ירק אהוב? גזר

ווהו!!

האינטרנט שלי דפוק, אז אני בקושי כאן... אבל אני מבטיח לחזור כשהוא יחזור:] שם? תום גיל? 17 מזל? דגים מקום מגורים? חדרה איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? The Millionare Waltz, רק לאחרונה גיליתי את גדולתו ואיזה אלבום? יום במירוצים איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? רוברט וויאט בעיקר דבר טוב שקרה השבוע? שביתות דבר רע שקרה השבוע? שביתות (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) תמיד אני נוטה להגיד שזה בריאן, כי הוא גאון. אבל עם כל יום שעובר אני מגלה איך הלהקה הזאת מתפקדת כאחד באופן מושלם... לכן, אני משער שאין חבר קווין אהוב אלבום אהוב? משתנה כל הזמן - יום במירוצים וקווין 2 כרגע סולו גיטרה אהוב? הסולו של The Millionare Waltz... ושל Lazing On A Sunday... ושל Love Of My Life... ושל The Prophet's Song.... זה לא נגמר.. ליריקס אהוב של שיר? The Prophet's Song, Spread Your Wings קליפ אהוב? של בוהימיאן ראפסודי ושל It's A Hard Life שיר הכי פחות אהוב? You Don't Fool Me ירק אהוב? ברוקולי!!

למעלה