אז מה אתם אומרים?

ketas

New member
אז מה אתם אומרים?

נעשה לנו שאלון קטן? שם? גיל? מזל? מקום מגורים? איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? ואיזה אלבום? איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? דבר טוב שקרה השבוע? דבר רע שקרה השבוע? (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) אלבום אהוב? סולו גיטרה אהוב? ליריקס אהוב של שיר? קליפ אהוב? שיר הכי פחות אהוב? ירק אהוב? טוב נו, זה יספיק לעכשיו...

GrEeNgIrL3

New member
אניי

שם? הילה גיל? עוד מעט 18 מזל? סרטן! מקום מגורים? ב"ש איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? You're My Best Friend ואיזה אלבום? כל מיני איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? רוק ישראלי דבר טוב שקרה השבוע? אממ.. בינתיים כלום דבר רע שקרה השבוע? שביתות שגורמות לעשות בגרויות חוזרות!! (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) כולם שווים!! אלבום אהוב?(אני מניחה שזה רק של קווין..) A Night At The Opera סולו גיטרה אהוב? אממ. לא יודעת חח ליריקס אהוב של שיר? It's the terror of knowing what this world is about. קליפ אהוב? i want to braek free שיר הכי פחות אהוב? אממ קשה.. ירק אהוב? אממ אולי גמבה חח

WhiteQueen

New member
../images/Emo47.gif

שם? גבריאלה גיל? 16 מזל? סרטן מקום מגורים? תל אביב איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? כל day & Night ואיזה אלבום? כנ"ל איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? בטהובן! וברהמס. דבר טוב שקרה השבוע? ירושליים, אצל החבר והופעה שלי. דבר רע שקרה השבוע? שפעת חבר קווין אהוב? בריאן! ולמה? כי הוא פשוט מושלם עד כאב. צריך יותר מזה? אלבום אהוב?Qeen II סולו גיטרה אהוב? כל סולו בQ2 ליריקס אהוב של שיר? White Queen קליפ אהוב? לא יודעת לבחור, אבל בטוח לא רדיו גא גא שיר הכי פחות אהוב? party ירק אהוב? פלפל אדום.

Oukami Kun

New member
גמניגמניגמני!

שם? נדב גיל? 16 עוד חודש O: מזל? תאומים מקום מגורים? דרום לבנון איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? אני עובר על כל השירים במחשב לפי הא"ב, כרגע אני בH ובדיוק התחיל האמר טו פול O: ואיזה אלבום? ... איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? דבר טוב שקרה השבוע? ... דבר רע שקרה השבוע? מבחן במתמטיקה (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) אפחד, כולם מאגניבים אלבום אהוב? ג'אז סולו גיטרה אהוב? אפשר סולו פסנתר? DOTL ליריקס אהוב של שיר? איז דיס דה וורלד ווי קריאייטד. קליפ אהוב? ראיתי רק את IWTBF... שיר הכי פחות אהוב? המ... קשה. ירק אהוב? גזר (בזמן האחרון גיליתי שזה _ממש_ טעים)

BQL

New member
../images/Emo11.gif

שם: לוטם גיל: 15 מזל: דלי מקום מגורים: צפון איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה: Keep Passing The Open Windows ו-My Fairy King ואיזה אלבום? לא משהו ספציפי, הכל מעורבב... איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? בי ג'יז, מאיר אריאל, כוורת/גזוז, אנדרו בירד, ועוד הרבה... דבר טוב שקרה השבוע? יום העצמאות, שיעור ציור+פיסול במקום שעתיים הבנת האמנות, וחוץ מזה היו אימונים טובים השבוע (חסרת חיים שכמוני
) דבר רע שקרה השבוע? בוחן נוראי בגיאומטריה חבר קווין אהוב? פרדי, הכתיבה, הדמות והקול...הכל אלבום אהוב? ג'ז, קווין2, אני לא החלטית סולו גיטרה אהוב? נראה לי שב White Queen ליריקס אהוב של שיר?My Fairy King, מרש המלכה השחורה, וה-שורה Guaranteed to blow your mind Anytime קליפ אהוב? I'm Going Slightly Mad שיר הכי פחות אהוב? Gimme the prize ירק אהוב? שומר

../images/Emo175.gif

שם? ליטל. גיל? 15 מזל? גדי. מקום מגורים? שהם. איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? המ,כל החצי הראשון של ג'אז. (משום מה אני לא מצליחה להגיע לסוף.><) ואיזה אלבום? ג'אז
איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? רג'ינה ספקטור
דבר טוב שקרה השבוע? עצמאות (זה נראה כאילו זה היה לפני דורות), יום רביעי. דבר רע שקרה השבוע? יום חמישי. (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) דיקי! כי באסיסטים זה סקסי. אלבום אהוב? אינואנדו. סולו גיטרה אהוב? הפתיחה של אינואנדו (ובכלל, כל האלבום.) ליריקס אהוב של שיר? IGSM קליפ אהוב? IGSM ו-IWTBF. שיר הכי פחות אהוב? פלאש. ירק אהוב? חסה.

William Kidd

New member
תשובות שלי

שם? אלכס גיל? 22 מזל? תאומים מקום מגורים? באר שבע סיטי איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? If you cant beat 'em join them ואיזה אלבום? Jazz איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? רוק, ופאוור מטאל חבר קווין אהוב? (ולמה!) פרדי, כי מעבר לזה שהוא הפנים של קווין, הוא מוסיף מין אצילות בריטית שאף אחד אחר לא יכול ליצור אלבום אהוב? כולם... חוץ מ Hot Space (למרות ש Las parables de amour לא רע בכלל) סולו גיטרה אהוב? הסולו של מארק קנופלר ב Sultans of Swing של Dire Straits אה וגם הסולו של I want it all הוא אחלה ליריקס אהוב של שיר? Dreamers Ball קליפ אהוב? מעדיף הופעות חיות אבל קליפ... The Miracle שיר הכי פחות אהוב?Body Language

skjg

New member
../images/Emo205.gif

שם? אמילי גיל? 18 ומשהו מזל? סרטן מקום מגורים? ירושלים (וגבריאלה זה עם י' אחת
) איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? אין אחד ספציפי ואיזה אלבום? ADATR איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? ממ.. יס, וחברה השאילה לי 2 דיסקים של זפלין שאני די מחבבת
דבר טוב שקרה השבוע? עבדתי שעתיים בחנות מיצים מגניבה
והיום בערב יודיעו לי אם התקבלתי אז תחזיקו אצבעות! דבר רע שקרה השבוע? הרופא שיניים הודיע לי שיש לי נטייה לדלקות חניכיים ושאולי יהיה צריך לעקור לי את השיני בינה שיוצאות לי עכשיו כי אולי לא יהיה להן מספיק מקום
(וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) ג'ון, כי הוא הדבר הכי חמוד שקיים על כדוה"א אלבום אהוב? ג'אז סולו גיטרה אהוב? אוי לא יודעת... כולם מדהימים ליריקס אהוב של שיר? האם זה העולם שיצרנו, הבית האחרון של פטיש ליפול, מרוץ האופניים (כי מאז אמסטרדם התאהבתי בזה) ועוד הרבה... קליפ אהוב? IWTBF, IGSM שיר הכי פחות אהוב? Fun It או משהו אחר של רוג'ר ירק אהוב? שוקולד!
ושכחתם לשאול על השיר הכי אהוב אז זה Don't Stop Me Now

o0DangerTiger0o

New member
אני...

שם:נדיה גיל:12 (כמעט 13!!!) מזל:מאזניים מקום מגורים:באר-שבע איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה:liar,מן הסתם איזה אלבום:jazz,גם-כן מן הסתם איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון:שאקירה,עברי לידר... דבר טוב שקרה אצלכם השבוע:נסעתי לים... דבר רע שקרה השבוע:והחולצה החדשה שהייתה עליי התלכלכה... חבר קווין אהוב ולמה:אנל'א יכולה לשפוט
אלבום אהוב:לילה באופרה סולו גיטרה אהוב:אם בראיין מנגן אותם, אז כולם!!! ליריקס אהוב של שיר:רפסודיה בוהמית (אני חרשנית,אה?!) קליפ אהוב:IGSM שיר הכי פחות אהוב:פלאש... ירק אהוב:מלפפון...

Evi Virus

New member
עונה :)

שם? מיתר
גיל? 13 ומשהו
מזל? דגים
^^
מקום מגורים? סאמוור...
איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? Lazing On A Sunday After Noon! וגם בוהימיין רפסודי, Play The Game, הרבה הרבה אינואנדו... שיר ענק.
ואיזה אלבום? אין ממש מסוים... הכל מעורבב עם הכל.
איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? אוונסנס ורד הוט צ'ילי פפרז
דבר טוב שקרה השבוע? התקף צחוק לא נורמלי עד כאב בטן
דבר רע שקרה השבוע? הממ שומדבר מיוחד. (וקצת יותר לפרטים)
חבר קווין אהוב? (ולמה!) פרדי
כי הוא זמר ענק ויש לו תפקידי פסנתר כל כך חמודים ^^ [שאני מתה לנגן!]
אלבום אהוב? גם, אין ממש מסוים...
סולו גיטרה אהוב? הסולו בבוהימיין רפסודי לפני ה-"I see a little silueto of a man..." וכמובן - האחד ב-Brighton Rock.
ליריקס אהוב של שיר? Bohemian Rhapsody, Lazing On A Sunday Afternoon, Somebody To Love [את STL מאוד!], The Millionare Waltz, Don't Stop Me Now, Teo Torriate, Play The Game, I'm Going Slightly Mad, Brighton Rock ואני יכולה להמשיך עוד כמה שעות.
קליפ אהוב? הממ... אני מניחה שבוהימיין רפסודי.
שיר הכי פחות אהוב? Sheer Heart Attack... לא יודעת למה, לא אהבתי.
ירק אהוב? לא ירק - פרי! תותים לשלטון.
שאלון נחמד.

ketas

New member
יאללה גם אני ../images/Emo13.gif

שם? ליזה גיל? 16 מזל? טלה מקום מגורים? רחובות (לא! לא הומלסית!) איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? My Fairy King ואיזה אלבום? 1 Queen איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? חמי רודנר, פינק פלויד, בוב דילן. דבר טוב שקרה השבוע? גומי ^.^ דבר רע שקרה השבוע? אכילת סרטים (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) בראין, כי הוא התגלמות היופי, ומוכשר בטירוף
אלבום אהוב? Queen 2 סולו גיטרה אהוב? ליריקס אהוב של שיר? Stone Cold Crazy, Nevermore, Somebody to Love קליפ אהוב? It's A Hard Life שיר הכי פחות אהוב? נסיכי האוניברסיטה
ירק אהוב? חסה, ועגבניה, ורצוי ביחד

Evi Virus

New member
חחח "לא הומלסית" ../images/Emo3.gif

ואהבתי גם את נסיכי האוניברסיטה.

Great Pretender

New member
fsdhsdklhldhbmsbsdb

שם? אלינור. גיל? 13. מזל? דלי --> שולט ! P: מקום מגורים? אשלקטאון. איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? CLTCL ואיזה אלבום? Jazz [למרות שאין קשר בין השירים. XD] איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? GUNS N' ROSES, RED HOT CHILI PEPPERS. דבר טוב שקרה השבוע? אמממ. דבר רע שקרה השבוע? אמממ. (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? לא יודעת... זה קשה ! כמו לבחור בין אמא לאבא. O: אבל... פרדינקלה ! P: אלבום אהוב? גם קשה. סולו גיטרה אהוב? אממממ... סולו הגיטרה של YDFM ליריקס אהוב של שיר? אה... אני אוהבת דברים מסובכים... ולא מובנים... כמו בוהיימן ראפסודי קליפ אהוב? KEEP YOURSELF ALIVE שיר הכי פחות אהוב? FLASH ירק אהוב? O: מה אכפת 'כם ? P:

queen man

New member
me

שם? גיל? מזל? מקום מגורים? איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? ואיזה אלבום? איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? מחזות זמר דבר טוב שקרה השבוע? הייתי בלונדון דבר רע שקרה השבוע? חזרתי לארץ? .. חח (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) פרדי, פנומן, אדיר ואגדה אלבום אהוב? לילה באופרה ( זה כל הזמן משתנה) סולו גיטרה אהוב? מי רוצה ליות לנצח?? ליריקס אהוב של שיר? את לוקחת את נשמתי מפה קליפ אהוב? אני משתגע שיר הכי פחות אהוב? דלילה ירק אהוב? פיפל אדום

queen man

New member
היה מדהיםם באמת מדהים

אין עדיין תמונות.. וקניתי פוסר ענקי של הטור החדש של קווין ופול רוג'רס ומחזיקי מפתחות של קווין

תורי ../images/Emo13.gif

שם? ענבל גיל? אני יכולה לחטוא בחודש וקצת ולהגיד 16? מזל? תאומים מקום מגורים? רעננה איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? The Prophet's Song ואיזה אלבום? Jazz איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? רוק של סוף שנות ה-60 דבר טוב שקרה השבוע? היום! ילדה שאנחנו קובעות כבר הרבה זמן שנוסיף אחת את השניה למסנג'ר, סוף סוף הוסיפה אותי. דבר רע שקרה השבוע? למה לחשוב ולהזכר בדברים רעים?
(וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) פרדי.
בלי למה אלבום אהוב? כרגע, A Day at the Races סולו גיטרה אהוב?
לא חשבתי על זה ממש. פשוט כל הסולואים משתלבים כל כך יפה בשירים שאני לא חושבת עליהם בנפרד. ליריקס אהוב של שיר? יותר מדי קליפ אהוב? זה כבר לא מקורי.. שיר הכי פחות אהוב? עדיין לא. ירק אהוב? ירק זה בכלל לא מגניב. אני אלך על הפשטידות של אמא, כרגיל..

TOMTOMTOM6

New member
אני../images/Emo13.gif

שם?תום:) גיל?14 מזל?גדי מקום מגורים? תל אביב איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה?39' ואיזה אלבום? איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? guns n roses דבר טוב שקרה השבוע? גיטרה חדשה:) דבר רע שקרה השבוע? לא משנה =X (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) רוג'ר.
לא יודעת למה. אלבום אהוב? MADE IN HEAVEN סולו גיטרה אהוב? קשה לבחור.
ליריקס אהוב של שיר?אמ. קליפ אהוב?אמ. הדלונג
שיר הכי פחות אהוב?אמ. ירק אהוב?שונאת ירקות.

GreatKingRat

New member
שאלון! ../images/Emo99.gif

שם? בראל גיל? 14 וחצי מזל? גדי מקום מגורים? קריות איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? Ogre Battle ואיזה אלבום? The Works איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? אירוסמית' דבר טוב שקרה השבוע? הלכתי לצמר"ת, כולם שם כאלה כיפיים דבר רע שקרה השבוע? קניתי פיצה עם אקטרה גבינה וקיבלתי יותר מדי גבינה אז לא יכולתי לאכול את כל הפיצה (כן, היה לי שבוע מושלם) (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) בריאן, בגלל כל כך הרבה סיבות. אלבום אהוב? Jazz סולו גיטרה אהוב? Don't Stop Me Now ליריקס אהוב של שיר? Mother Love קליפ אהוב? TIM שיר הכי פחות אהוב? Body Langauge, גורם לי להקיא ירק אהוב? עגבנייה, בכל צורה שהיא.

Carmel Bublil

New member
אוקי:)

שם? כרמל גיל? 14 מזל? גדי מקום מגורים? בית שמש איזה שיר של קווין מתנגן אצלכם לאחרונה? i want to break free ואיזה אלבום? מעורבבים איזה מוזיקה אחרת אתם שומעים בזמן האחרון? כל מיני דבר טוב שקרה השבוע? כלום:\\ דבר רע שקרה השבוע? היום.. מיותר כלכך (וקצת יותר לפרטים) חבר קווין אהוב? (ולמה!) בריאן.. קודם כל, גיטריסט, נמשכת בטירוף לגיטרות, והוא לדעתי חמוד בטירוף אלבום אהוב? אין ספציפי סולו גיטרה אהוב? של i want it all ושל who wants to live forever ליריקס אהוב של שיר? אה? קליפ אהוב? i want to break free
שיר הכי פחות אהוב? תותי פרוטי.. שאין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית:\\ ירק אהוב? אוהווו.. שברת אותי עם השאלה הזאת.. אני חושבת ש.. זית זה ירק? אז זית

למעלה