אז מה אתם אומרים...

החיבור

New member
של נעליך וגו'

אריאל, מה קורה לך? "הוא לא עד כדי כך מוכשר"? בושה וחרפה. אם כבר, אז זה יותר מעניין אותי מלשמוע את J-ho שרה בספרדית. בכל אופן, כרגע, זה פשוט לא נשמע נכון במיוחד. לאור העובדה שהוא חותם ב - UNIVERSAL, הייתי מצפה מהסינגל הראשון להיות יותר up-tempo ובאנגלית. אבל אולי זו רק אני.

HeavenlyB

New member
../images/Emo13.gif

ולאן את נעלמת גברתי? אני מצטער, אבל עם הצרפתית שלו ב-UTCM כבר אפשר להבין שהוא צריך להשאר עם אנגלית
מה שכן, הוא נראה טוב. אולי גם אני צריך להפסיק לאכול בשר. או פשוט לשכב עם מאני ועם מייטה

החיבור

New member
../images/Emo152.gif

נעלמתי לדה לה סול, לי פרי ומאד פרופסור. בבקשה תגיד לי שבאת לראות את ההפקה שהקדשתי לה חצי שנה מהחיים שלי ולא מעט שעות שינה. אפרופו UTCM - הערב הלכתי לקחת את ה - DVD שלו מהאוזן השלישית. העותק שלי הגיע מחו"ל אחרי כמעט חודשיים של המתנה (על מי אני עובדת? שכחתי שהזמנתי). עבר המון זמן מאז שראיתי את הזוועתון החביב הזה. אל תמהר להצהיר שהוא נראה טוב. מנפלאות הפוטושופ. ואני גם חושבת שההשפעות של מאני ומייטה עליו אינן חיוביות, אבל אני אתן לך את הצמחונות.

HeavenlyB

New member
../images/Emo140.gif

אם היית אומרת לי, הייתי בא. אבל הייתי עסוק בהקלטת אלבום לחבר שלי. עוד אין לי את ה-DVD של UTCM. אולי כשאעבור סוף סוף לארה"ב אני אקנה. פוטושופ זה דבר אחד, אבל זה מתוך וידאוקליפ. אני בטוח שהאיפור פה נמדד בקילוגרמים, אבל עדיין הוא נראה טוב
לגבי מאני, אני לא מכיר אותה, אבל חברים שלי אמרו לי שהיא מאוד נחמדה. גם לגבי מייטה. שד"א נראית מצויין. אני חושב שההשפעות הרעות היו לכיוון שלהן, ולא להיפך. כמה שאני הואב את הגמד, אני לא נלהב מהאופי שלו. הוא גרם גם למייטה וגם ומאני ועוד כמה נשים שהיו איתו, לרזות בצורה מחרידה. סוף סוף מייטה קיבלה את התחת והציצים שלה חזרה.

החיבור

New member
Yeah

we hate them skinny bitches! יסלח לי כבודו, אבל מייטה קיבלה את הציצים שלה מהרופא. הגוף שלה נראה היום פי ארבע טוב יותר ממה שהוא נראה בימים של TGE, למשל. הבחורה משקיעה, אין מה לומר... נבלה!

HeavenlyB

New member
לאאאאאאאא!!!!!!

היא הגדילה? :( האמת שהיא נראתה טוב גם לפני TGE. ז"א לפני שהיא השתעבדה לו. משום מה הוא אוהב את הנשים שלו מאוד מאוד מאוד רזות. אולי כדי שלא ימעכו אותו במיטה? או שלא ייראו גדולות ממנו?

למעלה