אז מה אתם אומרים..

A d O R E †

New member
אז מה אתם אומרים..

בלינק גמרו עם האלבום הזה? לאדע.. איי מיס יו הזה כבר מתחיל להיעלם אפילו מMTV.. ובגלל שהם לא עושים שומדבר אז אין מה לכתוב עליהם כבר..בעע שום אלימות,אין סמים,בלי סקס,לא כותרות צהובות באפמקום-ככה הם חושבים לשרוד?? טוב שכחתי לרגע שהם לא קורטני לאב:))

hen182

New member
לפי דעתי בלינק לא יוציאו עוד אלבום

בשנה - שנתים הקרובות... ואין מה לרשום עליהם, כי הם לא עושים עכשיו דברים שאפשר לרשום עליהם דברים.... הם עכשיו בארה"ב....מעסיקים את עצמם עד שטראוויס יחלים.. עד עכשיו הם היו בסיבוב הופעות... ואיי מייס יו נעלם כי השיר לא תפס טוב , בגלל שהוא דיי מוזר בהשוואה למה שאמ טי וי מכירים....

PuNk GirL 182

New member
מסכימה איתכם../images/Emo4.gif

למרות שזה נורא קשה לי לומר-בלינק נופלים, נעלמים
. אני אישית מאוד אהבתי את השינוי המוזיקלי שלהם, אבל זה לא תופס היום וחבל
. אני מקווה שהם יצליחו לעלות שוב ושיהיו אותם בלינק שרוטים ומופרעים שכולנו מכירים ואוהבים

Dcup

New member
זה לא נכון..

דווקא השיר מתנגן המון.. בmtv2 ובmtv וב music box.. נכון, זה שונה ממה שהיה עד עכשיו, אבל ככה אוספים מעריצים חדשים בנוסף לישנים והנאמנים..

PuNk GirL 182

New member
נכון מנגנים את השיר שלהם

אבל לא כמו פעם שהיו ממש חורשים על השירים שלהם

blink me1

New member
אוייי אתם מדברים שטויות....

איי מיס יו חופשיייייי מתנגן!! שמעתי אותו 5 פעמים בשעה!!!!! בערוצים שונים כמובן...שום נעלמים!! אחלה מוזיקה,אחלה אנשים.... חבל רק על הגיל.....כבר סבאים...

לא משנה מה הם יהיו, או איזה מוזיקה

הם ישמיעו.... הם תמיד יהיו טובים!!! ולא איכפת לי מה תופס או מה לא, מצידי שלא יתפוס.... מספיק לי שאני אוהבת אותם.....

../images/Emo4.gifהם לא יפלו ולא כלום....

יש הרבה להקות שמשתנות עם הזמן וזה מה שמחזיק אותן בחיים.

shiepki

New member
מה זה השטויות האלה?

מה בלינק הם איזה בריטני שצריכים לעשות כותרות בצהובונים כדי לקבל פרסום? העיקר פה צריך להיות המוזיקה! והם לא נעלמו.. עדיין רואים אותם בטלוויזיה.. ובכל מקרה קודם למשל הייתה איזה תקופה של שנה ומשהו לפני שיצא הדיסק החדש שלא ראו אותם בכלל בשומקום- אז מה? העיקר שהמעריצים זוכרים אותם

Attica

New member
צודק!!!

מסכים איתך במאה אחוז.... העיקר שהמעריצים לא שחכו מבלינק.... אני יודע שאני לא שחכתי....ועדיין מעריץ שרוף שלהם.....

אמ טי וי

משדרים את אי מיס יו.. אולי לא כמו פעם(כל שעה עגולה).. אמ טי וי זה ערוץ שצריך לספק את כל הצופים ומה לעשות יש כאלה שמוצאים את בריטני ספירס יותר מעניינת מבלינק
כל עוד המעריצים של בלינק אוהבים אותם ואת המוזיקה שלהם בלינק לא יעלמו!

A d O R E †

New member
נשמע כמו עידוד עצמי

למה אתם מעלים את בריטני בתור דוגמא? אל תשכחו שלזמרות כמוה יש יותר צ'אנס. תמיד הזיון הראשון שלה יהיה בכותרת:מה לבלינק יהיה להציע במקביל? אורגיה מאחורי הקלעים באיזה הופעה? את מי זה יעניין? וחוצמיזה מה שעושה להקת פאנק לטובה זה גם שיש בה חבר להקה אחד שהוא טראבל מייקר. ואז יש בו התעניינות בגלל דברים שהוא עושה. בקיצור.. נשאר לנו רק לחכות שמשהו יקרה. אולי עוד סינגל,אולי סיבוב הופעות איפושהו או: היעלמות לטווח מסויים שיגמר אולי בחומר חדש לעוד אלבום כמו פעם קודמת או שנשיר עליהם את איי מיס יו בסוף..

Punkit1

New member
בריטני ספירס

לפי דעתי מתפרסת רק בזכות זה שהיא כל שבוע בצהובונים... על שטויות שהיא עושה כמו להתחתן בווגאס כמו איזה מטומטמת...

Punkit1

New member
בריטני ספירס

לפי דעתי מתפרסת רק בזכות זה שהיא כל שבוע בצהובונים... על שטויות שהיא עושה כמו להתחתן בווגאס כמו איזה מטומטמת...

Box Car

New member
חחחחחחחחחחחחחח

לא סתם......להתחתן ואחרי 24 שעות להתגרש........

חחח.. צודק

העליתי את בריטני בתור דוגמא בגלל שהיא אחת שהאמ טי וי אוהבים ויש לה גם דיי הרבה מעריצים ( הרוב בכיתה ד' אבל לא חשוב)...

למעלה