התנאים האלה מדברים גם להיפך על בחור שרוצה לשמור על עצמו..ואכן אתם זאבים!!ברוב המקרים הגבר יוזם!!
מ מיסטר שמח New member 2/5/11 #62 התנאים האלה מדברים גם להיפך על בחור שרוצה לשמור על עצמו..ואכן אתם זאבים!!ברוב המקרים הגבר יוזם!!
מ מiרוש21 New member 3/5/11 #65 אני ממש לא אמרתי דבר כזה. זה אתה שהבנת ככה. ועוד להיפך, אני התכוונתי למצב שהבחורה מעוניינת וזורמת. וברור שיש המון מצבים שזה בא מצד הבחורה. לא הבנתי מאיפה הבנת שהאשמתי את הגברים ! ...
אני ממש לא אמרתי דבר כזה. זה אתה שהבנת ככה. ועוד להיפך, אני התכוונתי למצב שהבחורה מעוניינת וזורמת. וברור שיש המון מצבים שזה בא מצד הבחורה. לא הבנתי מאיפה הבנת שהאשמתי את הגברים ! ...
ש שםאנילא New member 2/5/11 #33 דיברתי על הפגישות מסוג שונה...משם אני בא לגבי התינוק זו בעיה שיכולה לקרות עקב דברים שבינו לבינה במצבים מתקדמים ולהיטות הרגע...
דיברתי על הפגישות מסוג שונה...משם אני בא לגבי התינוק זו בעיה שיכולה לקרות עקב דברים שבינו לבינה במצבים מתקדמים ולהיטות הרגע...
ש שםאנילא New member 2/5/11 #42 למה חילוני...יש דתי לאומי, לייט, חרדי, מסורT. יש היום ב"ה מלאן תלפים סוגים של דתיים
ס סילה 120 New member 2/5/11 #22 כן אתה רובוט!!!! אין לך רגש ואין לך כלום כי אתה גבררר.(אמרה מיסטר שמח)
ש שםאנילא New member 2/5/11 #55 לא בריא...זה הופך לשומן אחר כך...ואז זה תופס המון בקבר אחרי 120...חבל
מ מiרוש21 New member 3/5/11 #64 חח וגם מה עם אהבת ישראל? היות שקוברים היום בקומות, אז צריך לרחם על מי שקבור מתחת... חח..