אז מה אתם אומרים.....???

מiרוש21

New member
אז מה אתם אומרים.....???

להישאר חרדית או לנסות את הצד השני? באמת שנשבר לי משידוכים....! זה לא מדכא כבר??

באמת זה מדכא כשזה לא הולך ...אבל אל

תחשבי שהדשא של השני יותר ירוק פגישת שידוך . . . לדעתי ,זה מונע הרבה עוגמת נפש לשני הצדדים... כי מתחילים בצורה שכלתנית ,שני הצדדים מבררים מה דעותיו של אחד על השני מבין שני הצדדים,ורואים אם יש התאמה מבחינה מחשבתית... ואח"כ כשהכל תואם לפי ההגיון ורואים שלבנאדם יש מידות טובות,ויראת שמיים(אחד או אחת שיש לה יראת שמיים לא יעיזו לבגוד האחד בשני), אז יורדים אל הלב ~אל הרגשות ובודקים אם יש משיכת הלב . . . אם יש כימיה ,`קליק` רגשות וכדומה.. נכון שזה לא יהיה כמו בסרטים . . עם אהבה ממבט ראשון,ולא יהיה ספונטני כמו בהיכרות ברחוב או בצ`אט או פייסבוק.. אבל זה ימנע הרבה עוגמת נפש בעתיד... כי מה הקטע להכיר בנאדם להתאהב בו.. ופתאום הבחורה שמה לב שפה ושם משהו לא בסדר והמידות הטובות הפנימיות לא הכי הכי..אז מה פתאום תגיד לו שזה ניגמר.. איך? הרי היא שבויה באהבה וברגשות.... אז ברור שהיא תרצה לסנגר על כל ה`נורות האדומות` העיקר שהאהבה והריגוש ימשיכו . . . הרגשות מחפים על ההגיון ..ומספרים שהכל יהיה בסדר.. אבל לא בטוח שזה יהיה ככה.. איך אומרים לפעמים הרגש `משקר` אותנו וגם`משכר אותנו`.. לכן קודם כל צריך להכניס את ההגיון, ואח"כ במידה וזה מתאים להכניס את הקטע הריגשי ולבדוק אם יש כימיה `קליק`ורגשות כלפי הבנאדם. נכון שזה רישמי..וזה לפעמים ממש מרגיז שלא רק שזה כ"כ רישמי ומעצבן זה גם לא הולך...אבל שווה המאמץ כי אז אפשר להיות רגועים שיש פה מהלך הגיוני ..ולא סתם ריגוש..חולף.

מiרוש21

New member
את צודקת באלף אחוז...

זה גם בדיוק מה שאני חושבת כשאני לא במצב של ייאוש... אבל כמה אפשר כבר לשרוד בלי אהבה.....‏?‏

לא משתלם..

הצד השני לא כזה ורוד כמו שהוא נראה...אם תנסי תראי את זה בעיניך, בכל דרך יש קשיים וגם אם תנסי את הדרכים האחרות תראי את הקושי.מה גם אולי הכמות שם יותר גדולה אבל אין הרבה איכות.

מiרוש21

New member
אני כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי

אני כבר לא יודעת מה טוב בשבילי....

מiרוש21

New member
למה לא לנסות???

אין לי מה להפסיד... למרות שאין הרבה סיכויים שאני אשנה את הדרך שעד עכשיו חייתי..

מiרוש21

New member
חח לא. אתה לא רובוט

אבל לאישה יותר קל להתמודד/להתגבר על זה... לא?‏

למעלה