אז מה אתם אומרים....

black crow

New member
אז מה אתם אומרים....

(מלבד העובדה שאתם לא מגיעים לצ'אט אף פעם
) וידוי - תמיד קשה לי מאוד לקרוא התבטאויות לא אוהדות שלכם כלפי השדה האדמונית. וזו בעיה שלי ואני יודעת. מוסיקה היא אצלי שחור ולבן. שוב בעיה שלי אני יודעת. זה או שאני אוהבת משהו מאוד, או לא מתחברת כלל וכלל (וזה הישג עבורי לא להשתמש במילה שונאת). אין לי שירים של טורי שאני לא מתחברת אליהם או מעבירה בהקשבות הרבות שלי למוסיקה האדירה הזו (מלבד אני ואקדח- וזה רק בגלל הנושא הכ"כ מוחצן). וככל שאני מעמיקה בהיכרותי עם הפורום נדמה לי שההיסטוריה המשותפת של כל אחד מכם עימה מורכבת מאוד ואני מנסב לעמוד על מאפייניה, אז מספר שאלות (וכשאתם חופרים אז תשתמשו בסימני פיסוק בבקשה): -באחוזים: לכמה מהרקורד העצום של טורי אתם באמת לא מתחברים או אוהבים? ואם יש סיבה אז ציינו אותה. -האם יש מוסיקאי שאתם מכורים לו טוטאלית? -איך אתם מגדירים את הביקורת המוסיקלית שלכם? -ובכלל מה שבא לכם להגיד על מה שאני מרגישה ושואלת, אבל בלי מלחמות! חוף

black crow

New member
צ'אט מישהו?

פליייייייייייייייייייייייייז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני וריין שם אז בואו! חוף

ונשארת לבד בחושך. מוקדש לרעות - ברוך שובך.

או כמו שאבא שלי אומר, שלום רב שובך ציפורה נחמדת! :|

black crow

New member
הכל בגלל רומן והצ'אט!!!!!!!!!!

חחח בתאילנד כשהייתי חתיכה וצעירה! חחחח חוף

אני כל כך הולכת לענות בחוסר יעילות עכשיו

-באחוזים: לכמה מהרקורד העצום של טורי אתם באמת לא מתחברים או אוהבים? ואם יש סיבה אז ציינו אותה. האמת היא, שבאחוזים, אני מכירה אולי 40% מהרקורד שלה בכלל.
אני יודעת, אני גרועה ממש. ואפילו על מה שאני מכירה, עוד לא עשיתי את עבודת המחקר שלי (=לקרוא את המילים ולהבין הכל, ולא רק לשמוע אותה ממלמלת [גונחת]). אז בקיצור, אני גרועה, ואני סתם מאוהבת בפסנתר שלה ובחלקי משפטים/שירים ספציפיים שאני כן מכירה טוב. אני חושבת שאצל טורי לאט לאט מתחברים להכל, או לפחות ככה זה אצלי. צריך להתרגל ואז היא הכי נוגעת בעולם. -האם יש מוסיקאי שאתם מכורים לו טוטאלית? לא חושבת. זאת אומרת, אני כן טיפוס טוטאלי, ואני אוהבת את טורי נורא. אבל בעצם, מה הכוונה מוזיקאי שמכורים לו טוטאלית? לאהוב את כל מה שהוא יוצר? כי אז זו בעצם סוג של צביעות, כי אם הוא יצור משהו חדש שלא אוהב, מתוקף היותי מכורה טוטאלית שלא, לא אוכל להגיד שאני לא אוהבת את היצירות החדשות, ובעצם, מה הקטע? אולי אפשר להיות מכורים טוטאלית רק לכאלה שכבר התאבדו |ניקדרייק|
-איך אתם מגדירים את הביקורת המוסיקלית שלכם? גרועה. אני חסרת דעה
לא, סתם. אני פשוט, יכולה נורא לאהוב משהו לפני שאני מכירה אותו סתם כי מישהו שאני נורא אוהבת סיפר לי עליו טובות. [
] מצד שני, אחרי שאני באמת מכירה את הדברים עם עצמי, אני יכולה פתאום להבין איזה משפט מדהים או לא יודעת, וכזה, למות. האמת היא שמה שאני באמת אוהבת יחזיק, ומה שלא אהבתי מעצמי, מבפנים, בסופו של דבר יתפוגג... -ובכלל מה שבא לכם להגיד על מה שאני מרגישה ושואלת, אבל בלי מלחמות! את חמודה את! לא, כאילו, כן, אבל, את ממש תורמת לפורום וזה, וסתם לאנשים קשה לשתף פעולה כי הם עייפים מלחפור כל היום. המשיכי כך!
|מהזהחפרתי||בורח|

אני כזאת עילגת כשאני עייפה, בחיי

זה אמור להיות "מתוקף היותי מכורה טוטאלית *שלו*..." |כואבליהראש|

black crow

New member
../images/Emo25.gifתודה יפתי!

ראשית תודה על התגובה המושקעת, כן כן , אני צומי כי אף אחד לא מתייחס אליי....סתתתתתאאאאאאאאםםם. מבחינתי טוטאלי זה גדל וצומח ולמד מהמוסיקה, בגלל זה ורק בגלל זה אין שירים של טורי שאני שונאת, נדמה שכל הברה שלה היא מהקורקבן, שכל לחש הוא ממעמקי הכאב התהומי, ובכלל אני גדלה איתה באופן מוחלט. לא חושבת שאני צבועה או צפויה כי החיבור לכל שיר הוא אחר לגמרי, ואין ספק שיש אלבומים שלקח לי המון זמן להגיע אליהם. וזהו אין לי כוח לחפור.... אבל לא התייחסת לתמונה....חחחח.....סתם לא באמת צריך, זה בעיקר בשביל רומן חוף

../images/Emo25.gif

"מבחינתי טוטאלי זה גדל וצומח ולמד מהמוסיקה, בגלל זה ורק בגלל זה אין שירים של טורי שאני שונאת, נדמה שכל הברה שלה היא מהקורקבן, שכל לחש הוא ממעמקי הכאב התהומי, ובכלל אני גדלה איתה באופן מוחלט." אם זה מבחינתך טוטאלי, אני מבינה ואף מזדהה. אנחנו לא באמת יכולים לדעת, אבל נשמע כי כל שיר שלה בא מבפנים, ולכן אעריך אותה מאוד, למרות שלא בהכרח אתחבר לכל דבר. ועם זאת, באמת יש אלבומים/שירים שצריך לגלות לאט לאט, ולוקח המון זמן להגיע אליהם. והתמונה! מהממת

תשובתי ../images/Emo122.gif

-באחוזים: לכמה מהרקורד העצום של טורי אתם באמת לא מתחברים או אוהבים? ואם יש סיבה אז ציינו אותה. אני לא משהו באחוזים, ואני גם לא יודעת כמה שירים יש לה בסה"כ, אז אשתמש בשיטת ה"איכותי ולא כמותי" שלמדנו בכימיה. אניוואי, יש המון שירים שנחשבים חלשים בעיני או שאני לא מתחברת אליהם. לעיתים זה בא בתקופות, כמו God שאני שונאת יום כן ויום לא, ולפעמים פשוט לוקח לי זמן להתחבר, אבל באופן כללי יש הרבה שירים שאני ממש לא אוהבת כמו הביקיפר או אופריישן פיטר פן וכל מיני שלא עולים לי בראש עכשיו. הם לא מהווים חלק גדול במיוחד, אבל הם קיימים. -האם יש מוסיקאי שאתם מכורים לו טוטאלית? המ. בתכלס יש את פי ג'יי, שגם השירים החלשים שלה הם טובים. אני לא מצליחה להצביע על שיר כלשהו שלה ולהגיד "הוא גרוע. אני לא מסוגלת לשמוע אותו". אני אוהבת כל שיר שלה, כמובן שיש פייבוריטים, אבל יחד עם זאת אין שנואים. מה גם שהיא מביאה איתה רגשות ממש שונים מטורי ומטען אנרגטי אחר לגמרי ומתקשרת לדברים אחרים שגורמים ליחס שונה מבחינתי למוזיקה שלה. אנלאדעת אם אני אוהבת אותה יותר מטורי, זה פשוט משהו אחר. -איך אתם מגדירים את הביקורת המוסיקלית שלכם? בעקרון אני חושבת שאני די אובייקטיבית. עם כל אהבתי ורגשותיי לטורוש אני כן מרשה לעצמי להיות ביקורתית ולבחון את השירים שלה ולא לאהוב אוטומטית כל דבר שהיא מוציאה (וגם לא לשנוא אוטומטית). בואו נגיד שהשירים שלה שעובדים אצלי, לא עובדים כי זה שיר של טורי, אלא עובדים כי הם טובים בזכות עצמם (ובינינו, אני חושבת שאם ביקיפר היה יוצא תחת שם של אמנית אחרת הלך הרוח לגביו היה די שונה). -ובכלל מה שבא לכם להגיד על מה שאני מרגישה ושואלת, אבל בלי מלחמות! אני לגמרי מכבדת את הדיעה שללך, קשה לי להבין את החיבור לביקיפר כי לא אהבתי אותו בעצמי, אבל זה לגמרי לגיטימי להרגיש שונה, ועוד יותךר לגיטימי להעלות את זה בפורום. באופן כללי ובלי קשר אישית לחופית, אני מקווה שאלו מכם שמגנים עליו בחירוף נפש לא עושים זאת כי הם משוחדים בגלל הטורי איימוס שכתוב על האלבום
.
עוצב באמצעות תפוז-פד

noosh

New member
גרמת לי לחפור ../images/Emo6.gif

לא חשבתי שאני ב-mode. -באחוזים: לכמה מהרקורד העצום של טורי אתם באמת לא מתחברים או אוהבים? ואם יש סיבה אז ציינו אותה. עזבי אותי מחישובי אחוזים, בחייאת, היה לי יום עמוס בעבודה
. אבל יש פה ושם. כאילו, אני לא מתיימרת להכיר -כל- שיר שהיא אי פעם בצעה בהופעות נידחות או משהו, אבל יש דברים שלא מדברים אליי גם ברפרטואר המוכר שלה, כמו ביקיפר. אני לא מוצאת את עצמי שם, זה דביק וזה נמרח וזה יותר מדי מעיק לי, גם מבחינת העיבודים, גם הלחנים, גם הטקסטים. ואם כבר טקסטים, אז גם בחלק מביקיפר וגם בחלק מ-ADP - אני לא טיפוס אקטיביסטי וקשה לי להתחבר לאמנות אקטיביסטית. אני מאוד מעריכה אנשים עם דעות ועם אג'נדה (כל עוד הם לא פוגעים בסביבה שלהם, זה מוריד מההערכה שלי), וכאלה שמגישים את זה לקהל בדרך הביטוי שלהם, אבל זה לא סוג האמנות שאני מתחברת אליה. אני מחפשת את הדברים הקטנים והאישיים, וזה מה שנוגע בי. אז Yo George פחות עושה לי את זה, Dragon יותר. -האם יש מוסיקאי שאתם מכורים לו טוטאלית? אני טיפוס די טוטאלי, אבל אני לא יודעת לענות על זה. אני יכולה להגיד שאני מאוד אוהבת את טורי, למשל, ומצד שני, אני לא חושבת שאני "מכורה" ולא "טוטאלית". לא יודעת, אני לא אעריץ אותה (או אמנים אחרים) בצורה גרופית (I'm a Band Aid
), אף פעם לא הייתי מהילדות שגוזרות תמונות של הבקסטריט בויז לקלסר שלהן. אני כן מאוד מאוד מעריכה אותה, כיוצרת וכבנאדם. ולכן אני גם לא אוטומטית אסגוד לכל אלבום או שיר שהיא מוציאה ואני כן אנסה למצוא את עצמי בפנים לפני שאני אחליט שזה מושלם. מה גם, שזה בא בתקופות, עם כל אמן. ויש חומרים של אמנים שגורמים לי למות ולהאזין להם שוב ושוב, ושכשאני מחזירה למערכת זה עושה משהו, גם אחרי הרבה זמן. אבל זה לא התמכרות טוטאלית, או עיוורת. זה משהו שכן עובר את הסינון שלי. -איך אתם מגדירים את הביקורת המוסיקלית שלכם? אמממ. טוב, אז בעברי הייתי ילדת פופ, כזאת שמחוברת באינפוזיה ל-BU99FM (אז זה היה BU
הם אפילו הזמינו אותי לסיור באולפנים שלהם
) ויש לה דיסקים של בריטני וצופה בלופים באמטיוי. אכן, כזו הייתי. מכאן לשם (לא אפרט על כל ההיסטוריה המוזיקלית שלי) זה השתנה בצורה די חדה, והשינוי הגיע מהעובדה שנחשפתי למסחור וזה נורא הציק לי, כל העניין הזה של מוזיקה לשם כסף, של "תעשיית" מוזיקה, של יצירת להקות וכד' (הנה נועה קטנה ותמימה [ודי פקאצתית
] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=552&msgid=10792410&archive=1 ). עכשיו אני קצת יותר רגועה, ולא פוסלת כל דבר מראש. אני עדיין מחפשת את היצירה ואת האמנות, ואני מאוד מאוד לא מעריכה מסחור, אבל אני מבינה שזה משה ושתמיד יהיה ברקע. ובמוזיקה שלה אני מקשיבה, אני כן מחפשת עומק והרגשה שמי שיצר את זה, באמת -יצר- את זה, שזה הגיע מאיפשהו ושיש לזה משמעות. אני גם מעדיפה לרוב מוזיקה שמתפתחת, שלא כל השירים יישמעו אותו הדבר. ולא יודעת, אני חושבת שבעיקר חשוב לי להרגיש אותה. אני לא פוסלת ז'אנרים על הסף (למרות שאני די בטוחה שלא אהנה ממזרחית או מטראנסים), אני משתדלת לפתוח את הראש והאוזניים ולנסות דברים, אבל כן חשוב לי להרגיש את המוזיקה, ואם אפשר, גם את המילים. -ובכלל מה שבא לכם להגיד על מה שאני מרגישה ושואלת, אבל בלי מלחמות! מוזיקה, או כל סוג אחר של אמנות, הוא לא שחור-ולבן אצלי, במיוחד כי לדעתי זה משהו שגדל ומתפתח. כמו שלקח לי משהו כמו שנה עד שהיי ג'ופיטר באמת נכנס פנימה, נתתי לו מדי פעם הזדמנויות, ועובדה שהיה שווה לנסות. או כמו שאח שלי היה טוחן את האלבומים של קאונטינג קרואוז בבית כל הזמן והייתי אומרת שזו מוזיקת-דוסון-קריק, ועכשיו אני גונבת לו את הדיסקים. יש שירים ויש אלבומים ויש להקות שלוקח זמן עד שמתחברים אליהם, לפעמים הם מתאימים לתקופה מסויימת, לפעמים הם מגיעים שוב אחרי מלא זמן ומציפים. כן, י שאת אלה שנשארים שם תמיד ומלווים, אבל כמו שאנחנו משתנים ומתפתחים, ככה גם המוזיקה שאנחנו מקיפים את עצמנו בה, זה חיבור שהוא לא תמיד על-זמני, או כל-תקופתי, ולכן, בשבילי, יש הרבה גוונים של אפור באמצע.

אנחנו מה זה דומות, את יודעת?

להלן שורתך הראשונה בתשובה לשאלה "האם יש מוסיקאי שאתם מכורים לו טוטאלית?"
וסתם, עוד מלא דברים קטנים פה, שאת בטח לא יודעת עליי, אבל לי נורא כיף לגלות עלייך. :)

היי! ../images/Emo23.gif אני כמוך.

-אני אוהבת את טורי כי היא טורי אולי מקצועית יש דברים שפחות עושים לי את זה מתוך החומר שלה אבל אני אוהבת אותה כי היא היא וזהו. -האם יש מוסיקאי שאתם מכורים לו טוטאלית? דעעעעעה. -איך אתם מגדירים את הביקורת המוסיקלית שלכם? אמיתית אך אוהבת [?!] -ובכלל מה שבא לכם להגיד על מה שאני מרגישה ושואלת, אבל בלי מלחמות! אוהבים אותך חוף!

למעלה